Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Calea stramba (SUA 1949) Actiune,Crima 86 min
1.267 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O fata stralucitoare (SUA 1998) Drama,Romantic / 91 min
1.644 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pisica de mare (Romania 1963) Comedie 75 min
2.039 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prea tarziu pentru lacrimi (SUA 1949) Crime,Drama 99 min
734 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Maltratatul (SUA 1949) Crima,Drama,Film-Noir / 96 min
1.259 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Inamic la ora 12 (SUA 1949 Drama Gregory Peck 131 min
598 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  DOA ( SUA 1949 ) Drama 83 min
576 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tata a fost fundasul echipei (SUA 1949) Comedie / 80 min
492 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Impotriva Zidului (SUA 1994) Actiune,Drama / 103 min
1.928 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Pisica cea Mare (SUA 1949) Actiune,Drama 77 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.03.2022  Adauga la favorite 200 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.3
   
 
The Big Cat (1949)

Nota IMDB: 5.3

Regia:Phil Karlson



Seceta din anii 1930 forteaza o puma mare sa coboare din tara inalta din Utah pentru a prada vitele fermierilor. Acest lucru i-a determinat pe multi fermieri sa urmareasca si sa omoare pisica, dar pana acum toti au esuat.

Danny Turner ( Lon McCallister ) soseste in zona pentru a se muta in locul natal al mamei sale, detinut acum de tatal sau vitreg Tom Eggars ( Preston Foster ). Tom este amenintat in mod constant de un vecin ostil, Gil Hawkes ( Forrest Tucker ). La scurt timp dupa ce Danny soseste, Tom si Gil au o cearta, un semn sigur al unui razboi care va fi in curand. Cand Danny soseste, o intalneste pe Doris Cooper ( Peggy Ann Garner), de care se indragosteste. Dupa cateva intalniri apropiate cu Gil, seceta si puma devin probleme atat de mari, incat primarul unui oras din apropiere anunta ca va incepe o vanatoare pentru pisica cea mare. Vanatoarea nu a reusit, cainele Eggars il urmareste pe puma inapoi in vizuina sa si petrecerea lasata in urma. Tom ii spune lui Danny ca ar putea fi nevoit sa se mute si sa locuiasca cu familia Hawkes din cauza problemelor pe care le are in jurul fermei.

A doua zi merge pe deal pentru a-i arata lui Gil si familiei lui ca va veni sa locuiasca cu ei. Fiul lui Gil, Jim ( Skip Homeier ), il tachineaza pe Danny despre esecul lui de a-l ucide pe puma si despre antipatia lor fata de Tom. Danny refuza apoi sa locuiasca cu ei pentru ca isi aminteste ca Gil este cel care si-a maltratat mama si a refuzat sa o lase sa se casatoreasca cu Tom. Tom aude asta si il ataca pe Gil, iar cei doi se lupta. Danny si Jim se cearta, de asemenea, cand Jim, furios, il acuza pe Danny ca a inceput lupta. Danny si Tom castiga ambele lupte, iar Tom ii spune lui Gil ca Danny va continua sa traiasca cu el.

A doua zi dimineata, Tom il duce pe Danny la vanatoare, dar din cauza displacerii sale fata de uciderea animalelor, Danny refuza sa impuste o caprioara . Intelegand acest lucru, Tom ia pistolul si impusca el insusi cerbul. Cu toate acestea, puma aude zgomotul si ii urmeaza pana la cabina lui Tom. In timp ce Tom si Danny sunt in sopron, se pregatesc sa taie caprioara, puma intra in ferma si rontaie cadavrul. Tom trage in puma si o urmareste in padure. Intre timp, Danny se intoarce in padure pentru a recupera o arma pe care a lasat-o acolo. Tom il urmareste pe puma, tragand in ea, dar puma il surprinde apoi atacand de sus. Puma il ucide pe Tom si fuge in pustie.

Indurerata de moartea lui Tom, Doris ii roaga lui Danny sa nu mearga dupa puma periculoasa, dar razbunatorul Danny promite ca o va face. Cu cainele sau, Danny pleaca in cautarea pumei. El si cainele lui au o urmarire plina de evenimente cu pisica inainte de a o incolti intr-o mica pestera. Incapabili sa vada in intuneric, Danny si cainele lui sunt dezavantajati si sunt atacati de puma. In batalia care a urmat, cainele lui Danny este aproape ucis, dar Danny este capabil sa-l omoare pe puma. Mai tarziu, Danny si Doris sarbatoresc infrangerea pisicii. Cu pisica plecata, Gil si Jim nu vor mai fi o amenintare pentru Danny si Doris, acum posibili iubiti.

Distributie Editati | ×
Lon McCallister ca Danny Turner
Peggy Ann Garner ca Doris Cooper
Preston Foster ca Tom Eggers
Forrest Tucker ca Gil Hawks
Skip Homeier ca Jim Hawks, Gil' Son
Sara Haden in rolul doamnei Mary Cooper
Irving Bacon ca Matt Cooper the Mailman
Gene Reynolds ca Wid Hawks, Gil' Son


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.