Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Gloria Swanson - O fata periculoasa (1916) / 20 minute
2.360 vizite - 0 comentarii
adaugat de jolie
 
  Mica Gloria,in sfarsit ,fericita. (SUA 1982)
606 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povesti cu sfarsit neasteptat - Nudul (UK 1980) 24 min
734 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Sfiinti desertului (SUA 2002) Thriller 88 min
758 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.360 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Dublura (SUA 1984) Thriller cu Melanie Griffith 109 min
1.959 vizite - 0 comentarii
adaugat de silvia1
 
  Strigat de disperare (SUA 1980) Actiune,Mister / 93 min
647 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Secretul lui Nikola Tesla (SUA 1980) Drama 96 min
1.288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.468 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Criminalul numit Mararul (SUA 1947) Comedie / 72 minute
1.646 vizite - 0 comentarii
adaugat de balas
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Gloria (SUA 1980) Thriller

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.03.2022  Adauga la favorite 235 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.1
   
 
Gloria
IMDb 7.1
Regia
John Cassavetes


In South Bronx , Jeri Dawn se intoarce acasa cu alimente. In holul blocului ei, ea trece pe langa un barbat a carui rochie si aspect nu sunt la locul lor. Femeia se urca repede in lift.

Ea este intalnita in apartamentul ei de sotul ei Jack Dawn, un contabil pentru o familie mafiota din New York. Exista un contract cu Jack si familia lui, deoarece a actionat ca informator pentru FBI. Deodata, vecina familiei, Gloria Swenson, le suna la usa, cerand sa imprumute niste cafea. Jeri ii spune Gloriei despre lovitura iminenta si o implora pe Gloria sa protejeze copiii. Gloria, iubita unei foste mafioti, ii spune lui Jeri ca nu-i plac copiii, dar este de acord cu refuz. Fiica lui Dawns, Joan, refuza sa plece si se incuie in baie, asa ca Gloria il duce in apartamentul ei doar pe fiul lor cel mic, Phil, ratand de putin echipa de lovituri.

Dupa ce a auzit explozii puternice de pusca din apartamentul lui Dawns, o Gloria vizibil zguduita decide ca ea si Phil trebuie sa se ascunda. Isi impacheteaza rapid o geanta, isi apuca pisica si paraseste cladirea cu Phil, exact cand o echipa SWAT a politiei intra cu arme grele. Intre timp, o multime de privitori si reporteri de stiri s-au adunat in fata cladirii, iar un cameraman surprinde o fotografie cu Gloria parasind cladirea cu Phil.

Gloria si Phil iau un taxi in Manhattan , unde se ascund intr-un apartament gol care apartine unui prieten de-al ei. In timp ce Phil doarme, Gloria are televizorul pornit si aude o stire spunand ca a fost lovita de o multime in South Bronx si ca numele presupusului rapitor este Gloria Swenson.

A doua zi dimineata, Gloria si Phil ies pe furis din apartament exact cand un grup de gangsteri se apropie de ei. Gangsterii sunt vechi prieteni ai Gloriei si o confrunta pe trotuar de afara, indemnand-o sa renunte la Phil si la registru. In disperare, Gloria isi goleste revolverul in masina a cinci gangsteri, care decoleaza si se rastoarna. Gloria realizeaza ca atat soarta ei, cat si a lui Phil sunt acum impletite si ca vor trebui sa paraseasca New York pentru a supravietui.

Gloria merge la banca pentru a-si goli cutia de valori, iar cei doi se multumesc cu noaptea intr-un flophouse . Ea se confrunta cu un alt grup de gangsteri la un restaurant; ea cere imunitate in schimbul registrului. „Numai domnul Tanzinni poate fi de acord cu asta", spune unul dintre sgargi, asa ca le ia cateva dintre armele si fuge.

A doua zi, Gloria ii spune lui Phil ca planuieste sa-l trimita la un internat. Ofensat de intentiile ei, Phil sustine ca este un barbat adult independent care se poate descurca singur. Gloria decide sa-l abandoneze si sa bea ceva. Ea este in curand plina de vinovatie si se grabeste inapoi sa-l caute; cu toate acestea, el a fost capturat de niste baieti intelepti. Gloria il salveaza, ucigand un criminal in acest proces si fugind de alti doi banditi printr-un taxi si metrou, unde mai multi trecatori o ajuta sa scape de cei doi mafioti.

Cei doi ajung in cele din urma intr-o camera de hotel, unde Gloria deplange puterea mafiei si prezenta omniprezenta, explicandu-i lui Phil ca ea a fost candva amanta lui Tanzinni insusi. Ea se intalneste cu Tanzinni, renunta la registru si apoi fuge, ucigand un gangster in timp ce altul impusca in vagonul ei liftului. Phil asteapta cateva ore, apoi fuge la Pittsburgh pe calea ferata. La un cimitir, Phil si Gloria se reunesc.

Distributie
Gena Rowlands ca Gloria Swenson
Julie Carmen ca Jeri Dawn
Buck Henry ca Jack Dawn
John Adames ca Phil Dawn
Lupe Garnica ca Margarita Vargas
John Finnegan ca Frank
Tom Noonan , JC Quinn si Sonny Landham in rolul acolitilor mafiei
Lawrence Tierney in rolul barmanului Broadway


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.