Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tuba Buyukustun
1.197 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tuba Buyukustun
1.897 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ricky Martin
1.013 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mel Brooks
1.122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Robin Williams
1.277 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Robert De Niro
615 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adriano Celentano - O viata de artist
951 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Leonard Cohen - Interviu BBC 1998
1.606 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  A murit Prince dintr-o supradoza de droguri?
1.101 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marlene Dietrich - Mistere & Scandaluri / Biografie
1.325 vizite - 0 comentarii
adaugat de alecu
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Tuba Buyukustun

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.03.2022  Adauga la favorite 323 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Hatice Tuba Buyuksuyun s-a nascut la 5 iulie 1982 la Istanbul. Familia ei era din Erzurum, o provincie de est a Turciei. Desenul a fost o pasiune inca din copilarie si, urmand aceasta pasiune, a studiat costum si design la Universitatea de Arte Plastice Mimar Sinan, care este cea mai buna universitate de arte plastice din Turcia. A absolvit in 2004 si a inceput sa joace roluri in reclame mici, in acelasi an, a inceput sa joace in Cemberimde Gul Oya. Frumusetea lui Tuba Buyukustun a emotionat imediat publicul. Dupa descoperirea frumusetii si talentului lui Tuba Buyukustun, ea si-a inceput primul rol principal in serialul TV ,,Asi". In prezent, actrita este chipul Pantene pentru ingrijirea parului.

Tatal ei pe nume Serdar Buyukustun si mama ei pe nume Handan Buyukustun, au aparut in lumina reflectoarelor ca parintii celebrei actrite. Tuba Buyukustun este o celebritate care singura a ajuns la succes, castigand multa faima America si nu apartine unei familii de celebritati.



In urma aparitii in reclame de televiziune, Buyukustun a facut debutul in serialul de televiziune in 2003, in ultimele patru episoade ale sultanului Makami, in regia lui Aydin Bulut si difuzat pe Canalul D. Urmatorul sau rol in serial a fost Zarife la Cemberimde Gul Oya, in regia lui Cagan Irmak, difuzat pe canalul D in 2004. In acelasi an, a interpretat personajul principal in filmul de televiziune Gulizar. In 2005, a aparut in serialul Ihlamurlar Altinda, in regia lui Aydin Bulut, si a jucat rolul lui Aysun in filmul Babam ve Oglum, in regia lui Cagan Irmak. Buyukustun a jucat un profesor in filmul din 2006 Sinav ( The Exam, unde a avut ocazia sa joace alaturi de Jean-Claude Van Damme. Urmatorul ei rol a fost personajul principal in drama de televiziune 2007-2009 Asi, alaturi de Murat Yildirim si Cetin Tekindor, in regia lui Cevdet Mercan.


In 2010, primul ei rol principal in cinema a fost Esma in Yuregine Sor de Yusuf Kurcenli. Dupa aceasta, a jucat cu Cansel Elcin in seria Gonulcelen. La sfarsitul anului 2012, a jucat alaturi de Ilker Aksum in seria dramatica 20 Dakika ( 20 de minute ), spectacol care i-a adus o nominalizare la al 42-lea premiu international Emmy pentru cea mai buna actrita.

Buyukustun, care a fost numita ambasadoare al UNICEF Turcia in 2014, a jucat alaturi de Engin Akyurek in seria 2014-15 Kara Para Ask ( Black Money Love ). Urmatoarea sa serie, care, conform orarelor, a inceput sa fie difuzata pe 10 noiembrie 2016, se numeste Cesur ve Guzel ( Curajos si frumos ). Ea a jucat rolul principal feminin, alaturi de Kivanc Tatlitug. In 2020, a interpretat-o pe Mara Brankovic in docu-drama originala Netflix Rise of Empires: Ottoman si in 2021 Mavi in Sefirin Kizi.



Parintii lui Buyukustun sunt din Erzurum iar bunicii ei sunt imigranti turci. Partea materna a familiei sale sunt imigranti turci din Crimeea iar latura sa paterna sunt imigrantii turci din Creta, Grecia. A studiat costum si design la Universitatea Mimar Sinan si a absolvit in 2004.

La fel ca majoritatea vedetelor, Tuba Buyukustun incearca sa-si pastreze viata personala si amoroasa privata. In prezent, iubitul actritei este Umut Evirgen. Cuplul a inceput relatia in 2017 si sunt impreuna de aproximativ 4 ani, 2 luni si 25 de zile.

Pe platourile de filmare a seriei, Bulent Inal, actrita a avut o aventura cu partenerul de scena Murat Yildirim. La un an dupa despartirea din 2008, Tuba l-a intalnit pe directorul de fotografie Sami Saydan, pe platoul serialului, Asi, dar dupa doi ani cuplul s-a despartit.

Tuba Buyukustun a fost casatorita anterior cu Onur Saylak (2011 – 2017). A avut cel putin 5 relatii inainte de Umut Evirgen. Aceasta a avut relatii cu Tolga Karacelik (2011), Sami Saydan (2007 – 2010) si Bulent Inal (2005 – 2007).

In anul 2011, s-a casatorit cu Onur Saylak si amandoi au trait impreuna o perioada minunata. In anul 2017, ambii au decis sa divorteze, dar totusi in aceasta relatie, au avut doi copii gemeni numiti Maya Saylak, Toprak Saylak.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.