Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ingerul (SUA 1937 Comedie,Drama, Marlene Dietrich 87 min
934 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Elevul din Indiana (SUA 1937) Cu Mickey Rooney 60 min
667 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Pensiunea artistelor (SUA 1937) Drama 92 min
779 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Operator de telefonie ( SUA 1937) Drama 70
234 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Suflete in larg (SUA 1937) Aventuri 92 min
1.115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In al 7-lea cer (SUA 1937) Drama,Romantic / 96 minute
1.693 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Tanar si inocent (SUA 1937) Drama,Thriller 83 minute
1.571 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Manierele doamnei (SUA 1937) Comedie / 53 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Scolar Hoosier (SUA 1937) Drama 62 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.03.2022  Adauga la favorite 207 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
The Hoosier Schoolboy
Regia William Nigh

IMDB 5.6

Mary Evans (Anne Nagel) se muta intr-un orasel din Indiana pentru a lua o slujba de predator la scoala locala. Ea se inregistreaza la hotelul Noble cand un tanar clopot pe nume Shockey Carter (Mickey Rooney) isi aduce valiza sus in camera ei. Cand Shockey se intoarce jos, intalneste niste colegi de clasa care ies dintr-un dans. Unul dintre ei, Roger Townsend, arunca un sfert pe podea si ii spune lui Shockey „Cumpara-ti batranului inca un litru". Intre timp, domnisoara Evans este socata sa gaseasca in camera ei de hotel un barbat beat (Frank Shields), pe care managerul hotelului il prezinta ca fiind John „Jack" Matthews Jr., fiul proprietarului de lactate.

In dimineata urmatoare, Shockey asteapta pe terenul scolii sa soseasca Roger. Cand o face, il apuca de camasa lui Roger si il confrunta cu ceea ce a spus sambata seara la hotel. Fiindca Roger nu vrea sa lupte, Shockey il loveste oricum si se indreapta in scoala, tarziu pentru prima clasa a domnisoarei Evans. Il recunoaste pe Shockey din noaptea aceea la hotel. Roger soseste curand si se aseaza langa Shockey. In mijlocul orelor de istorie, Roger face remarci urate despre trecutul lui Shockey. Cand observatiile lui Roger se inrautatesc, Shockey il loveste din nou cu pumnii lui Roger, declansand o lupta in clasa. Domnisoara Evans intrerupe lupta si ii duce pe ambii baieti la biroul directorului domnisoarei Hodges pentru a explica.

Dupa curs, domnisoara Evans incearca sa afle de la Shockey partea lui a povestii, dar baiatul este reticent sa vorbeasca, acceptand soarta lui in viata. Ea il face sa o duca la el acasa, peste sinele de tren in padure. Shockey intra primul in casa pentru a-si trezi tatal (Edward Pawley) (pe care il numeste „Cap") si a-l scoate din pat. Shockey o invita pe domnisoara Evans in casa si ii arata pozele cu tatal sau cand a luptat in razboi pentru a fi apreciat pentru curajul sau. Domnisoara Evans si capitanul Fred Carter vorbesc despre lupta lui Shockey. Mary se ofera sa-i ajute pe Shockey si pe tatal sau sa isi curete casa. Desi Shockey spune ca casa se va dezordona din nou, el accepta ajutorul ei.

Mai tarziu, Mis Evans si Shockey merg la scoala de la casa lui in ziua unei sedinte a consiliului scolar despre comportamentul sau. La intalnire, domnul Townsend spune ca ar trebui sa-l expulzeze pe Shockey si sa-l trimita la scoala de stat de corectie. Socata, Mary raspunde ca are nevoie de bunatate si intelegere. Pe masura ce intalnirea continua, Shockey este afara, sprijinit de un copac, cand colega de clasa Elvira vine. Ea intreaba daca consiliul scolii il va expulza, iar el raspunde ca domnisoara Evans vorbeste in numele lui. Elvira il tachineaza pe Shockey, numindu-l „animalul de companie" al domnisoarei Evans. Foarte ofensat, Shockey ii smulge cartile de scoala ale Elvirei din maini. Cand spune ca un domn ar ridica cartile si si-ar cere scuze, Shockey o face, iar Elvira ii multumeste. „Cred ca esti cel mai puternic baiat din clasa", spune ea. „Crezi?", intreaba Shockey, „

La scoala are loc o mare petrecere benefica, cu mancare vanduta in cutii combinate. Din nou, Roger il tachineaza pe Shockey despre tatal sau. Tocmai cand Shockey este pe cale sa-l loveasca din nou pe Roger, Elvira isi retine pumnul. Shockey vine cu un mod putin mai putin violent de a reactiona la Roger, apucand o mana de cuburi de gheata de un bol de pumn si indesandu-le pe spatele camasii.

Intr-o indrazneala a lui Elvira care insinueaza ca nu stie sa danseze, Shockey incepe brusc sa danseze tip tap si se intoarce spre aplauzele multimii, strigand pentru inca o runda, dintre care una este domnisoara Hodges care recunoaste ca ar fi fost posibil sa fi fost. prea tare cu baiatul. Dansul lui Shockey este intrerupt de capitanul Carter iesind neinvitat si beat, spulberand cateva cesti si facandu-i pe toti inconfortabil. El este escortat afara de Jack, urmat de domnisoara Evans si Shockey.

Intors la casa Capitanului, Jack, intr-un efort de a ajuta la reducerea obiceiului de baut al Capitanului, ii ofera tatalui lui Shockey un loc de munca in compania tatalui sau ca sofer. Din cauza tensiunilor tot mai mari dintre locuitorii orasului si domnul Matthews Sr, capitanul isi prabuseste camionul de livrare intr-o reconstituire a amintirilor lui socate de obuze din razboi, ducand la moartea lui. Moartea Capitanului a rezolvat tensiunea, iar Shockey observa ca Capitanul a murit ca erou pana la urma. Dl. Matthews Sr. ii ofera lui Shockey o camera, iar imaginea finala consta in el, Shockey, domnisoara Evans si Jack plecand intr-o masina.

Distributie Editati | ×
Mickey Rooney in rolul lui Shockey Carter
Anne Nagel ca Mary Evans
Frank Shields ca John „Jack" Matthew, Jr.
Edward Pawley in rolul capitanului Fred Carter
William Gould in rolul lui John Matthew, Sr.
Dorothy Vaughan ca domnisoara Hodges, directorul scolii
Anita Deniston ca Elvira
Harry Hayden ca domnul Townsend
Bradley Metcalfe ca Roger Townsend
Doris Rankin ca scoala
Walter Long ca Riley
Helena Grant ca scoala
Cecil Weston ca profesor
Mary Field ca secretar al Consiliului scolar
Zita Moulton ca scoala
Fred Kelsey in rolul domnului Crowder
Mildred Kornman ca scoala (necreditata)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.