Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Fiul lui Ali Baba (1952) Aventuri cu Tony Curtis 71 min
2.979 vizite - 0 comentarii
adaugat de anda
 
  Planeta rosie Marte (SUA 1952) Drama SF 87 min
648 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele Jim McLain SUA 1952 Drama 92 min
1.664 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doamna Sousatzka (SUA 1988)Drama 122 min
228 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Faceti cunostinta cu John Doe (SUA 1941) Comedie 101 min
619 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Europa '51 (1952) / Drama cu Ingrid Bergman / 118 min
2.747 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  In spatele luminii verzi (SUA 1946) Drama,Crima 61 min
2.250 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Ce pret are gloria(SUA 1952) Comedie-muzicala 109 min
1.521 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Instinctul mamelor (SUA 2018) Mister ,Drama 82 min
287 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul fantoma (SUA 1977) cu Chuck Norris / 84 min
8.078 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Fiul meu John ((SUA 1952) Drama politica 122 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.03.2022  Adauga la favorite 151 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.2
   
 
My Son John
Regia Leo McCarey
IMDB 5.2

In uniforma, Chuck si Ben Jefferson, blonde care au jucat fotbal la liceu, participa la slujba de duminica impreuna cu parintii lor inainte de a pleca pentru serviciul militar in Coreea. Fratele lor mai mare, John, regreta ca nu poate participa la cina lor de ramas bun din cauza muncii sale pentru guvernul federal din Washington, DC.

O saptamana mai tarziu, John face o vizita surpriza parintilor sai, a mamei sale devotata catolica Lucille si a tatalui legionarului american Dan. In conversatia cu ei si cu parohul lor, John foloseste umorul pentru a face declaratii provocatoare si atitudinea lui este suparata. Petrece ore intregi cu unul dintre profesorii sai de la facultate, lasandu-si parintii sa se simta lipsiti. Ingrijorat de comportamentul fiului sau, Dan intra intr-un accident de masina cu prietenul de facultate al lui John, Stedman. Dan pune la indoiala loialitatea lui John dupa ce isi batjocoreste discursul anticomunist catre Legiunea si incearca sa-l rescrie. Dupa ce Dan il acuza ca este comunist si il ameninta, John o asigura pe Lucile de loialitatea lui jurand pe biblia ei, dar Dan refuza sa-si creada fiul, iar dupa o cearta despre veridicitatea bibliei il bate si ii rupe pantalonii.

A doua zi dimineata, John ii cere lui Lucille sa-si recupereze pantalonii de la unitatea de imbracaminte din biserica, iar ea gaseste o cheie. Stedman se intoarce sa o informeze ca este un agent FBI care il investigheaza pe John. Mama lui ii spune lui John sa „gandeasca cu inima, nu cu capul". Cand ii returneaza pantalonii lui John, el sustine ca a fost un control de loialitate normal. Lucille descopera ca cheia este pentru un apartament al unei femei spion sovietic cu care John marturiseste ca are o aventura. Lucille refuza sa accepte asigurarile sale de loialitate si il implora sa marturiseasca si declara ca merita sa fie pedepsit. Cu toate acestea, John subliniaza ca instanta va refuza sa accepte marturia lui Lucille, deoarece aceasta sufera de o boala mintala, pe care Stedman il acuza pe John ca a provocat-o.

Stedman il sfatuieste ca ar trebui sa „foloseasca orice liber arbitru aveti. Renuntati. Numiti nume". John incearca sa fuga din tara cu un zbor spre Lisabona , dar in ultimul moment isi gaseste credinta in Dumnezeu, se pocaieste de actiunile sale si decide sa se transforme in Stedman. Cu toate acestea, John este ucis de agenti comunisti inainte de a putea face acest lucru, dar ii spune lui Stedman ca a lasat o marturisire inregistrata pe banda, pe care Stedman o joaca la exercitiile de incepere a colegiului sau. Mai tarziu, la biserica, Dan o consoleaza pe Lucille tulburata, spunand ca actiunile lui John vor fi in cele din urma uitate, dar ca cuvintele lui vor fi amintite.

Distributie

Biserica din Manassas, Virginia a aparut in film
Helen Hayes ca Lucille Jefferson
Van Heflin ca agent FBI Stedman
Dean Jagger ca Dan Jefferson
Robert Walker ca John Jefferson
Minor Watson ca Dr. Carver
Frank McHugh in rolul parintelui O'Dowd
Richard Jaeckel ca Chuck Jefferson
James Young ca Ben Jefferson


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.