Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Amiralul era o Doamna (SUA 1950) Comedie / 83 minute
974 vizite - 0 comentarii
adaugat de gadea
 
  Jerry Lewis - In razboi cu armata (1950) |Comedie 99 min
3.722 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Omul care s-a inselat singur (SUA 1950) (Drama79 min
769 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Patrula cu motor (SUA 1950) Drama 65 min
92 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Indiscret (SUA 1958) Comedie 100 min
488 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nisip moale (SUA 1950) Crima/Drama 79 min
615 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Breakfast la Hollywood (SUA 1946) Comedie 87 min
309 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reintoarcerea lui Topper (SUA 1941)Mister/Comedie 86 min
743 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Faceti cunostinta cu John Doe (SUA 1941) Comedie 101 min
619 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Potul cel mare (SUA 1950) Comedie James Stewart 88 min
1.085 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Amiralul a fost o doamna (SUA 1950) comedie 87 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.03.2022  Adauga la favorite 169 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.8
   
 
The Admiral Was a Lady
Regia Albert S. Rogell

IMDB 5.8

Dupa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Jean Madison, un fost steag WAVE , il intalneste pe fostul echipaj al unui bombardier usor A-20 Havoc al Armatei Air Corps , numit „Sinful Sinthia", cand merg sa-si incaseze indemnizatia de somaj . Toti sunt membri ai Clubului 52-20, un program guvernamental care plateste veteranilor americani someri 20 de dolari pe saptamana timp de 52 de saptamani. [1]

Barbatii o iau sub aripa lor pe Jean, pe care Jimmy o numeste Amiralul, aratandu-i cum sa economiseasca bani. De exemplu, isi deschid conturi bancare pentru a primi o pusculita din ceramica gratuita si pentru a-si incasa cecurile de 20 de dolari, apoi isi inchid conturile fara a fi nevoie sa plateasca o taxa. Ei vand pusculitele unui agent de amanet cu 25 de centi fiecare. Gasca traieste liber intr-o fabrica de avioane goala, deoarece Jimmy este paznicul de noapte. Eddie isi face cu talent mobilierul din piese de avioane si alte surplus de razboi. Ei primesc reduceri la mese pentru ca sunt invechite sau in comert, ca atunci cand Mike inlocuieste salvamarul intr-un club privat. Fostul sofer de taxi Ollie ii conduce intr-un camion cu sunetde la un magazin local de muzica in schimbul furnizarii de publicitate printr-un difuzor. In tot acest timp, Jean este urmarit in secret de un detectiv privat.

Cand Jean afla ca logodnicul ei, Henry, se intoarce in Statele Unite, dar nici macar nu a mentionat-o, ea devine suparata si se urca intr-un autobuz spre casa.

Intre timp, Jimmy este chemat in biroul lui Peter Pedigrew, „ Regele Jukebox ". Pedigrew era cel care il angajase pe detectivul privat. El ameninta ca ii pune pe barbati la munca, punand capat stilului lor de viata idilic, daca nu il impiedica pe Jean sa plece timp de 24 de ore. Pedigrew explica mai tarziu ca fosta lui sotie Shirley intentioneaza sa se casatoreasca cu Henry. Pedigrew vrea sa se recasatoreasca cu Shirley (din nou) pentru ca, dupa doua divorturi scumpe, ea are cei mai multi bani ai lui, iar el are nevoie disperata de capital pentru a-si extinde afacerea. De asemenea, el este inca irezistibil atras de ea, in ciuda faptului ca ea este „atat de frumos rea". Asadar, vrea ca echipajul sa-l ajute pe Henry sa se intoarca impreuna cu Jean. Jimmy este de acord fara tragere de inima.

Jimmy se indreapta spre autobuz si il convinge pe Jean sa ramana mintindu-o despre Henry. In timp ce petrec timp impreuna, Jean descopera ca barbatii traiesc cu un secret intunecat. Jimmy se simte vinovat pentru ranile lui Mike cand avionul lor s-a prabusit in timpul razboiului. Jimmy, fostul sef al unei agentii de ocupare a fortei de munca , nu se va odihni pana cand toti membrii echipajului lui nu vor rezolva lucrurile. Jimmy chiar ia locul lui Mike intr-un meci de box, deoarece ranile l-ar putea ucide pe Mike, desi Jimmy nu a mai fost niciodata intr-un ring in viata lui inainte.

In cele din urma, Pedigrew o ajunge din urma pe Shirley, Henry vine dupa Jean, iar Eddie isi da seama ca trebuie sa mearga acasa pentru a afla daca iubita lui il va iubi, chiar daca este sarac. In cele din urma, Pedigrew este de acord sa infiinteze Mike si Ollie in afaceri. Deci, asta il lasa doar pe Jimmy, care pana acum este indragostit de amiral. Cand Henry nevazut bate in sfarsit la usa ei, ea o lasa incuiata in favoarea lui Jimmy.

Distributie

Fred Essler , Edmond O'Brien si Wanda Hendrix in The Admiral Was a Lady
Edmond O'Brien ca Jimmy Stevens
Wanda Hendrix ca Jean Madison, „Amiralul"
Rudy Vallee ca Peter Pedigrew
Johnny Sands ca Eddie Hoff
Steve Brodie in rolul lui Mike O'Halloran, boxerul
Richard Erdman ca Oliver „Ollie" Bonelli
Hillary Brooke in rolul doamnei Shirley Pedigrew
Richard Lane ca Marty Gruber, promotorul luptei
Garry Owen ca Watson Jones, detectivul privat
Fred Essler ca Benny, amanetul


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.