Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Bantuirea Patriciei Johnson (SUA 1996) Mister 90 min
128 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa de pe strada Pine (SUA 2015) Drama psihologica
129 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa bantuita(SUA 1959)Thriller 75 min
814 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cea de mult uitata (SUA 1989) Mister,Romantic / 93 min
1.363 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Suddenly (SUA 1954) Drama 75 min
608 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vrajitoarea cea buna(SUA 2008)Familie 89 min
2.154 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un loc de unul singur (Anglia 1945) Thriller / 92 min
124 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oaspete din casa (SUA 1944)Drama 121 min
658 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cainele salbatic(SUA 2017) Actiune 94 min Sb rom
1.611 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
945 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Casa bantuita de pe deal (SUA 1959 ) Thrller 75 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.02.2022  Adauga la favorite 211 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
House on Haunted Hill
IMDB 6.8

Regia William Castle
.Frederick Loren ( Vincent Price ), un milionar excentric, invita cinci persoane la o petrecere pe care o organizeaza pentru a patra sa sotie Annabelle ( Carol Ohmart ) intr-o casa presupus bantuita pe care a inchiriat-o, promitand ca va da fiecaruia 10.000 de dolari cu conditia ca ei sa ramana. toata noaptea in casa dupa ce usile sunt incuiate la miezul noptii. Invitatii sunt pilotul de testare Lance Schroeder ( Richard Long ), editorialistul din ziar Ruth Bridges ( Julie Mitchum ), psihiatrul Dr. David Trent ( Alan Marshal ) care este specializat in isterie, Nora Manning ( Carolyn Craig ) care lucreaza pentru una dintre companiile lui Loren si proprietarul casei, Watson Pritchard ( Elisha Cook). Toti sunt straini atat pentru Loren, cat si unul pentru altul, singurul lor punct comun fiind pofta de bani.

Sotii Loren au o relatie tensionata, deoarece Frederick este convins ca Annabelle a incercat sa-l otraveasca pentru a-si dobandi averea, ceea ce Annabelle, oarecum, neaga evaziv, punand suspiciunile sale pe seama paranoiei si geloziei. Watson crede ca casa este cu adevarat bantuita de fantomele celor ucisi acolo, inclusiv de propriul sau frate; sustine ca a petrecut o noapte acolo inainte si ca „era aproape mort" cand a fost gasit in dimineata urmatoare. El face un tur al casei, inclusiv o cuva de acid din subsol, care a fost folosita de un rezident anterior pentru a-si ucide sotia. Cand Lance si Nora raman in urma pentru a explora in continuare subsolul, Lance este inchis intr-o camera goala si lovit in cap, in timp ce Nora se confrunta cu o fantoma amenintatoare.

Annabelle il avertizeaza in privat pe Lance ca sotul ei intriga ceva si ca ea il suspecteaza ca si-a ucis a doua si a treia sotie dupa ce prima lui sotie a disparut. Adunandu-se la parter, invitatilor li se spune regulile petrecerii si fiecaruia i se da un ciocan de buzunar Colt Model 1903 pentru protectie. Dupa ce a intalnit alte aparitii, Nora decide sa nu ramana peste noapte, dar ingrijitorii incuie usile cu cinci minute mai devreme, luand aceasta optiune din mainile oaspetilor.

Auzind un tipat, Lance si David gasesc cadavrul lui Annabelle, suspendat pentru a sugera ca s-a spanzurat , dar absenta unui biban trezeste imediat suspiciuni de crima. Lance se confrunta cu Nora, care ii spune ca un atacator nevazut a sugrumat-o si a lasat-o ca moarta. In lumina avertismentelor lui Annabelle, amandoi il suspecteaza pe Frederick. El ii spune sa ramana departe de vedere, astfel incat atacatorul ei sa creada in continuare ca e moarta. Pentru a supravietui noptii, Lance si David propun ca toata lumea sa ramana in camerele lor si sa impuste pe oricine intra, astfel inocentii nu vor avea niciun motiv sa-si paraseasca camerele, iar ucigasul trebuie sa ramana pe loc sau sa-si recunoasca vinovatia.

Nora este alungata din camera ei in subsol de fantoma lui Annabelle. Trezit de sunetele fantomatice, David ajunge la concluzia ca ucigasul este pe cale si ii propune ca el si Frederick sa se desparta pentru a perchezitiona casa. Lance descopera o camera secreta la capatul holului de la etajul doi, dar odata ce intra, usa se inchide in urma lui, prinzandu-l in capcana. David se intalneste in schimb cu Annabelle, care si-a simulat moartea folosind un ham suspendat si sedative. Indragostiti in secret, cei doi au orchestrat diversele accidente pentru a o manipula pe Nora sa-l ucida pe Frederick. Nora, vazandu-l pe Frederick intrand in subsol cu ​​o arma in mana, chiar il impusca. Dupa ce ea fuge, David se strecoara pentru a arunca corpul lui Frederick in cuva de acid, iar luminile se sting.

Annabelle merge la subsol pentru a confirma ca sotul ei este mort. Un schelet se ridica din acid, o acuza cu vocea lui Frederick si o impinge in cuva. Frederick iese din umbra, tinand in mana unitatea de control al papusarului pe care a folosit-o pentru a manipula scheletul si dezvaluind ca le cunostea complotul de tot timpul.

Dupa ce Nora, Watson si Ruth il elibereaza pe Lance din camera secreta, Nora le spune ca l-a impuscat pe Frederick. Cand ajung in pivnita, Frederick explica ca i-a incarcat arma cu blanc, ca sotia lui si David au complotat sa-l omoare si ca amandoi si-au gasit sfarsitul in cuva de acid. El spune ca este gata ca justitia sa decida daca este nevinovat sau vinovat. Watson ramane convins ca casa este bantuita, David si Annabelle fiind acum adaugati la randurile sale de fantome si ca el va fi urmatoarea victima.

Distributie

Vincent Price in casa pe dealul bantuit
Vincent Price ca Frederick Loren
Carol Ohmart ca Annabelle Loren
Richard Long ca Lance Schroeder
Alan Marshal ca Dr. David Trent
Carolyn Craig ca Nora Manning
Elisha Cook Jr. ca Watson Pritchard (creditat ca Elisha Cook)
Julie Mitchum ca Ruth Bridgers
Leona Anderson in rolul doamnei Slydes
Howard Hoffman ca Jonas Slydes


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.