Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Milionara (UK 1960) Sophia Loren,Peter Sellers 86 min
1.717 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Apartamentul (SUA 1960) Comedie/Romantica 120 min
1.634 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Epoca romantica (Anglia 1949) Comedie 80 min
256 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 11
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 10
1.273 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 12
1.356 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 (SUA 1979) Comedie romantica 118 min
738 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O, brad frumos (SUA 2013) Comedie romantica 87 min
2.643 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Milionara (Anglia 1960) Comedie romantica 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.02.2022  Adauga la favorite 191 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.5
   
 
The Millionairess (1960
Regia Anthony Asquith

IMDB 5.5

Potrivit termenilor testamentului defunctului ei tata, mostenitoarea londoneza rasfatata Epifania Ognissanti di Parerga, cea mai bogata femeie din lume, nu se poate casatori decat daca viitorul ei sot este capabil sa transforme 500 de lire sterline in 15.000 de lire sterline intr-o perioada de trei luni. Cand Epifania se indragosteste de Alastair, un tenismen musculos, ea organizeaza concursul dandu-i 500 de lire sterline in stoc si apoi cumparandu-l inapoi cu 15.000 de lire sterline. Cu toate acestea, Alastair nu poate trai in pace cu dominatoarea Epifania si continua cu Polly Smith, mai domestica.

Contempland sinuciderea, Epifania se cufunda in mod melodramatic in Tamisa, iar cand Dr. Ahmed el Kabir, un medic indian dezinteresat, care conduce o clinica echipata necorespunzator pentru saraci, ignora situatia ei si vasleste pe langa barca lui cu vasle, ea inoata pana la tarm. si il acuza ca este un asasin. Julius Sagamore, avocatul viclean al familiei, sugereaza apoi ca Epifania sa urmeze terapie cu renumitul psihiatru al societatii Adrian Bland. Oportunistul Bland face o oferta pentru mana ei, dar dupa ce el il critica pe tatal ei, Epifania il arunca in Tamisa, iar cand Kabir vasla pentru a-l ajuta pe Bland, Epifania sare in rau dupa el. Kabir o duce la un vanzator de peste sa se usuce. Incercand sa-l prinda in capcana, Epifania se preface ranita; doctorul dedicat ramane insensibil la farmecul ei, indiferent la bogatia ei,

Hotarata sa castige doctorul, Epifania cumpara proprietatea din jurul clinicii sale si apoi ridica o unitate noua, moderna. Dupa ce Kabir respinge oferta Epifaniei de a conduce unitatea, ea sugereaza sa se casatoreasca in schimb. Intimidat de mostenitoarea incapatanata, Kabir face o promisiune pe patul de moarte pe care i-a facut-o mamei sale, promitand ca nu se va casatori decat daca viitoarea sa mireasa poate lua 35 de silingi si isi poate castiga propria existenta timp de trei luni. Neabatuta, Epifania ii accepta provocarea si apoi dezvaluie detaliile testamentului tatalui ei si ii inmaneaza 500 de lire sterline. Cand Kabir protesteaza ca nu are cap pentru bani, Epifania - stiind ca va putea din nou sa truceze situatia - da jos bancnotele si pleaca.

Incepand sa-si demonstreze valoarea, Epifania ia 35 de silingi si se indreapta catre o fabrica de paste. Acolo, ea ameninta ca va expune incalcarile muncii daca Joe, proprietarul, nu ii permite sa gestioneze fabrica. Trei luni mai tarziu, Epifania a instalat masini care economisesc forta de munca, sporind astfel productivitatea si facand uzina un mare succes. Kabir, intre timp, a incercat in zadar sa-si dea 500 de lire sterline. Dupa ce Kabir se imbata la o cina stiintifica gazduita de un medic bogat, el gaseste o ureche simpatica la fostul sau profesor si mentor, care se ofera sa-si accepte banii. La clinica, Kabir preda cu nerabdare banii profesorului. La scurt timp dupa ce profesorul pleaca, apare Epifania si il informeaza pe Kabir ca a facut fata provocarii mamei sale. Cand ii raspunde ca a esuat si a dat toti banii, Epifania este profund jignita.

Disperat sa-si pastreze locul de munca, Sagamore isi da seama ca Kabir este responsabil pentru comportamentul neregulat al Epifaniei si merge la doctor. La clinica, Sagamore ii spune lui Kabir ca Epifania a promis ca se va retrage din lume in miezul noptii. Preocupata ca acest lucru inseamna ca se gandeste serios la sinucidere, Kabir se grabeste la receptia unde Epifania urmeaza sa isi ia ramas bun de la existenta ei anterioara. Sigur ca casatoria lor este acum iminenta, Sagamore indeplineste termenii testamentului cumparand actele medicale ale lui Kabir pentru 15.000 de lire sterline. Dupa ce Kabir se grabeste la Epifania, se saruta si el isi exprima in sfarsit dragostea.

Distributie
Sophia Loren ca Epifania Parerga
Peter Sellers ca Dr. Ahmed el Kabir
Alastair Sim ca Julius Sagamore
Vittorio De Sica ca Joe
Dennis Price ca Dr. Adrian Bland
Gary Raymond ca Alastair Fitzfassenden
Alfie Bass ca Fish Curer
Miriam Karlin in rolul doamnei Joe
Noel Purcell in rolul profesorului Merton
Virginia Vernon ca Polly
Graham Stark ca Butler
Diana Coupland ca asistenta
Pauline Jameson ca Muriel Pilkington
Eleanor Summerfield ca doamna Willoughby
Willoughby Goddard ca presedinte
Basil Hoskins ca secretar 1
Gordon Sterne ca al doilea secretar
Tempe Adam ca Gloria
Wally Patch ca Tubby Isaacs, vanzator de bucati
Charles Hill ca Corelli
Ray Austin cascadorie dubla Dennis Price


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.