Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lumea Comediei (SUA 1962) Comedie Harold Lloyd 98 min
1.748 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Optsprezece oameni la soare (Italia 1962) Comedie 95 min
908 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mondo cane (SUA 1962) Documentar / 108 min
3.860 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tanta si Costel (1962) / Comedie 27 minute
3.943 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Sotia mea preferata (SUA 1962) cu Marilyn Monroe 37 min
1.708 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Incident pe o alee (SUA 1962) Politist 84 min
163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ani clocotitori (1962) Comedie cu Nino Manfredi 101 min
2.141 vizite - 0 comentarii
adaugat de cara
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Prudenta si pilula (SUA 1962) Comedie 92 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.02.2022  Adauga la favorite 221 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.7
   
 
Prudence and the Pill (1968)

REGIA Fielder Cook Ronald Neame
IMDB 5.7


Filmul prezinta incercarile conflictuale si comice ale celor cinci cupluri de a evita sarcina folosind pilule contraceptive. Toate eforturile lor sunt in cele din urma fara succes, astfel incat toate cele cinci femei nasc in anul urmator.

Povestea se invarte in jurul unui bancher londonez bogat pe nume Gerald Hardcastle ( Niven ) si al sotiei sale Prudence ( Kerr ), care locuiesc impreuna nefericiti, dorm in dormitoare separate si vorbesc intre ei doar atunci cand este necesar. Cele cinci cupluri din film sunt (1) Gerald si amanta sa franceza Elizabeth, sau „Liz" ( Demick ), (2) Prudence si medicul ei, Dr. Alan Huart ( Michel ), (3) servitoarea lui Hardcastles Rose ( Turner ). ) si soferul lor Ted ( Armstrong ), (4) fratele lui Gerald Henry ( Coote ) si sotia lui Grace ( Redman ) si (5) fiica lui Henry si Grace, Geraldine ( Geeson ) si iubitul ei Tony Bates ( Dundas ).).

Toate cuplurile vor sa foloseasca o pilula contraceptive numita „Thenol", dar niciunul dintre ei nu vrea sa recunoasca acest lucru. Prudence, Grace si Ted reusesc sa obtina provizii de pastile, Grace printr-o reteta scrisa de Huart si Ted de la chimistul sau farmacistul local, care se intampla sa fie un prieten de-al sau. Cu toate acestea, Grace ramane in curand insarcinata, deoarece Geraldine si-a furat pastilele si le-a inlocuit cu tablete de aspirina . Dupa ce Geraldine ii recunoaste lui Grace schema de schimbare a pastilelor, iar Grace ii spune lui Gerald despre asta, Gerald foloseste schema despre Prudence pentru a genera dovezi incriminatoare ale aventurii ei.

Intre timp, crezand ca Rose este prea conservatoare pentru a accepta contraceptia, Ted isi pune tabletele intr-o sticla de vitamine si ii spune ca are nevoie de ele pentru sanatatea ei. Cu toate acestea, Rose este ingrijorata ca va ramane insarcinata, asa ca schimba pastilele din sticla ei de vitamine cu pastilele din sticla Prudence Thenol, la doar cateva momente dupa ce Gerald inlocuieste Thenolul lui Prudence cu aspirina. Rezultatul este ca Rose schimba fara sa vrea Thenolul lui Ted cu aspirina lui Gerald. Ea ramane in curand insarcinata, iar Ted ii spune lui Gerald despre pastilele pe care i le-a dat, dar nu spune nimic despre a-i spune ca sunt vitamine. Cand Gerald o intreaba de ce pastilele ei Thenol nu au functionat, ea il intreaba de unde stia el despre ele, crezand ca a aflat deja ca ea a luat pastilele lui Prudence, moment in care amandoi isi dau seama ca ea si-a dezvaluit vinovatia.

Stiind acum de ce Prudence nu este inca insarcinata, Gerald cumpara mai multa aspirina, hotarata sa-si expuna relatia cu Huart. Acest lucru functioneaza in cele din urma, la fel ca orice masuri luate de Grace pentru a-si tine pastilele departe de Geraldine. Pana la sfarsitul filmului, Geraldine si Prudence asteapta ambele.

In cele din urma, Gerald are probleme atat cu Liz, cat si cu Prudence. Liz devine nemultumita de relatia ei secreta cu Gerald, care a ascuns-o de familia lui si decide sa-l paraseasca. Prudence gaseste scrisoarea pe care Liz i-a scris-o lui Gerald despre decizia ei, iar Gerald gaseste reteta Thenol a lui Huart pentru Prudence. La inceput, nici Gerald, nici Prudence nu sunt dispusi sa-i acorde celuilalt divortul, dar Prudence se ofera sa-si asume vina dupa ce a ramas insarcinata, atata timp cat Gerald va cruta reputatia lui Huart. Gerald accepta acest aranjament fara varste, dar inainte de a se intalni cu Huart, se intampla sa o vada pe Liz in timp ce conduce prin oras, iar ea ii spune ca ii va naste copilul. Acum, capabil sa o vada deschis si cu un copil pe drum, Gerald accepta rapid si entuziasmat un divort pe cale amiabila. Cateva luni mai tarziu, sosesc in total sase nou-nascuti, Rose avand gemeni.

Distributie
Actor Rol
Deborah Kerr Prudence Hardcastle
David Niven Gerald Hardcastle
Robert Coote Henry Hardcastle
Irina Demick Elizabeth Brett
Joyce Redman Grace Hardcastle
Judy Geeson Geraldine Hardcastle
Keith Michell Dr. Alan Huart
Edith Evans Lady Roberta Bates
David Dundas Tony Bates
Vickery Turner Rose, servitoarea
Hugh Armstrong Ted soferul
Peter Butterworth Chimist
Moyra Fraser Femeie la ceainarie
Annette Kerr secretarul lui Gerald
Harry Towb Oficial de curse
Jonathan Lynn Asistent de chimie
Michael Hordern (necreditat) Dr. Morley


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.