Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Te rog ucide-ma (SUA 1956) Politist / 78 minute
1.718 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Politistul maniac (SUA 1988) Thriller 81 min
41 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Umbland noaptea (SUA 1948) Crima.Thriller 79 min
599 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
462 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Relatii mortale (SUA 1993) Politist 91 min
315 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nimic personal (Canada SUA 1980) Comedie 97 min
31 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfiinti desertului (SUA 2002) Thriller 88 min
758 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Incident pe o alee (SUA 1962) Politist 84 min
161 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Crima odata inlaturata (SUA 1971) Politist 74 min
278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Imbracat pentru a ucide (SUA 1980) Politist 104 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.02.2022  Adauga la favorite 228 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Sherlock Holmes - Dressed to Kill

Regia Brian De Palma

Gospodina frustrata sexual, Kate Miller, participa la sedinte de terapie cu psihiatrul din New York, Dr. Robert Elliott. In timpul unei intalniri, Kate incearca sa-l seduca, dar Elliott respinge avansurile ei, deoarece afirma ca nu vrea sa-si puna in pericol casatoria fericita. Kate merge la Muzeul Metropolitan de Arta unde cocheteaza in mod neasteptat cu un strain misterios. Kate si strainul se urmaresc unul pe celalalt prin muzeu pana cand ajung in sfarsit afara, unde Kate i se alatura intr-un taxi. Ei merg in apartamentul lui si fac sex.

Cateva ore mai tarziu, Kate se trezeste si decide sa plece discret in timp ce barbatul, Warren Lockman, doarme. Kate se aseaza la biroul lui pentru a-i lasa un bilet si gaseste un document care indica faptul ca Warren a contractat o boala cu transmitere sexuala. Socata, paraseste apartamentul, dar uitandu-si in graba verigheta de pe noptiera, se intoarce sa o recupereze. Usile liftului se deschid pe figura unei femei inalte, blonde, cu ochelari de soare intunecati, care manuieste un brici drept, care o taie violent pe Kate in lift. La descoperirea cadavrului, Liz Blake, o apelatoare cu preturi ridicate, il observa pe ucigas in oglinda convexa a liftului si, ulterior, devine atat principalul suspect, cat si urmatoarea tinta a criminalului.

Dr. Elliott primeste un mesaj bizar pe robotul sau telefonic de la „Bobbi", un pacient transgender. Bobbi il batjocoreste pe psihiatru pentru ca si-a incheiat sedintele de terapie, aparent pentru ca Elliott refuza sa semneze actele necesare pentru ca Bobbi sa primeasca o operatie de schimbare a sexului . Elliott incearca sa-l convinga pe Dr. Levy, noul doctor al pacientului, ca Bobbi isi pune in pericol ea si ceilalti.

Detectivul de politie Marino se indoieste de povestea lui Liz, partial din cauza profesiei ei, asa ca Liz face echipa cu fiul adolescent al lui Kate, Peter, un inventator, pentru a-l gasi pe ucigas, folosind o serie de dispozitive de ascultare de casa si camere time-lapse pentru a urmari pacientii. parasind biroul lui Elliott. Ei il surprind pe Bobbi cu camera de filmat si, in curand, o blonda inalta, cu ochelari de soare, incepe sa o urmareasca pe Liz, facand ulterior mai multe tentative asupra vietii lui Liz. Peter il zadarniceste pe unul dintre ei in metroul din New York, stropindu-l pe Bobbi cu Mace de casa.

Perechea planifica sa afle numele de nastere al lui Bobbi intrand in biroul doctorului Elliott. Liz momelieste terapeutul dezbracandu-se in lenjerie si flirtand cu el, distragandu-i atentia suficient de mult pentru a iesi pentru scurt timp si a se uita prin agenda de intalniri. Peter se uita prin fereastra cand o blonda il trage departe. Cand Liz se intoarce, o blonda cu brici o confrunta; blonda din afara o impusca si o raneste pe blonda inauntru, daramand peruca si dezvaluind blonda care manuieste brici drept Dr. Elliott/Bobbi. Blonda care a impuscat-o pe Bobbi este de fapt o femeie ofiter de politie, dezvaluind ca este blonda care a urmat-o pe Liz.

Elliott este arestat si plasat intr-un azil de nebuni. Dr. Levy ii explica mai tarziu lui Liz ca Elliott a vrut sa fie femeie, dar partea lor masculina nu le-a permis sa continue operatia. Ori de cate ori o femeie il excita sexual pe Elliott, Bobbi, reprezentand partea instabila, feminina a personalitatii medicului, era amenintata pana la punctul in care in cele din urma a devenit criminala. Cand doctorul Levy si-a dat seama de asta prin ultima sa conversatie cu Elliott, a sunat la fata locului politia, care apoi, cu ajutorul lui, si-a facut datoria.

Intr-o secventa finala, Elliott evadeaza din azil dupa ce a sugrumat o asistenta si o taie in gatul lui Liz intr-un act sangeros de razbunare. Se trezeste tipand, cu Peter grabindu-se langa ea pentru a o ajuta sa realizeze ca a fost doar un cosmar.

Distributie
Michael Caine ca Dr. Robert Elliott
Angie Dickinson ca Kate Miller
Nancy Allen ca Liz Blake
Keith Gordon ca Peter Miller
Dennis Franz ca detectivul Marino
David Margulies ca Dr. Levy
Susanna Clemm ca Betty Luce
Ken Baker ca Warren Lockman
Brandon Maggart ca Cleveland Sam
Anneka Di Lorenzo ca asistenta
Bill Randolph in rolul taximetristului
William Finley ca vocea lui „Bobbi" ( necreditat )
Mark Margolis ca pacient mintal ( necreditat )


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.