Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Top 4 misterioase aparitii OZN
137 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Alien Files: OZN-uri in curs de investigare
253 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  OZN-uri investigate -ep 1
376 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Garry Nolan: OZN-uri si extraterestri |
270 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  OZN-euri Dovada este acolo
208 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Intalniri incredibile cu OZN-uri
89 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria OZN-rilor
469 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adevarate observatii de OZN in Europa
314 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cateva noutati despre OZN-uri
125 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  FIINTELE DE DINCOLO | Documentar OZN 2023
201 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Fenomene OZN

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.02.2022  Adauga la favorite 118 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Acum este fara indoiala ca obiectele ciudate, anormale care ne umplu cerul si surprinse de camerele de filmat sunt adevarata afacere. Pana si Pentagonul recunoaste ca este adevarat. Aceste ambarcatiuni aparent controlate inteligent opereaza deasupra norilor, in oceanele noastre si pe orbita noastra – calatoresc cu viteze hipersonice cu mult peste orice tehnologie umana cunoscuta si realizeaza manevre necunoscute stiintei.

Subiect al conspiratiei si al derizorii de ani de zile, OZN-urile sunt acum cel mai fierbinte subiect din Washington si din lume.

Jurnalistul de investigatie Ross Coulthart, castigator de cinci ori al premiului Walkley – care a investigat fenomenele in ultimii doi ani – a condus echipa 7NEWS Spotlight in SUA, strangand dovezi convingatoare nemaivazute pana acum si vorbind cu actorii cheie din spatele unui eveniment care va schimba cursul istoriei.

Prezentand interviuri cu cele mai inalte esaloane ale apararii militare si oficialilor de informatii, cercetatori de top, oameni de stiinta si martori din America si Australia, acest documentar uimitor de ani in curs de realizare incearca sa raspunda la cea mai fundamentala intrebare care exista: suntem singuri?

Se asteapta ca directorul american de informatii nationale sa transmita luna viitoare un raport neclasificat care ne va schimba intelegerea asupra vietii insasi. Pe Spotlight, dezvaluim ce este in acel raport.

7STIRI In atentie: Fenomenul OZN dezvaluie noi dovezi uimitoare ale musamalizarilor guvernului australian si viziunea extraordinara asupra fenomenelor aeriene neidentificate din Australia de Vest, Victoria si Queensland - toate completari credibile si importante la datele la nivel mondial acumulate de SUA.

Pentru Coulthart, proiectul documentar complet a devenit cel mai fascinant si mai provocator din cariera sa, devenind punctul central al noii sale carti „In Plain Sight", disponibila acum in Australia si in curand in alte teritorii:


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.