Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
881 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.267 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prieteni intai (SUA 2002) Drama,Romantic / 106 min
3.078 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 90 min / Partea 2
3.577 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Negare (SUA 1990) Drama 106 min
389 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calling Northside 777 (SUA 1948) Drama,Film noir 106 min
1.722 vizite - 0 comentarii
adaugat de mitica
 
  Nici o cale de iesire (SUA 1950) Crima,Drama / 106 min
1.423 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Strazile din Los Angeles (SUA 1985) Drama / 111 min
867 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Martorul tacut (SUA 1985) Drama 106 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.01.2022  Adauga la favorite 247 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
Silent Witness (1985)
Regia Michael Miller
IMDB 6.2

Silent Witness este un film de televiziune american din 1985, cu Valerie Bertinelli si John Savage , regizat de Michael Miller. A avut premiera pe 14 octombrie 1985 pe NBC si se bazeaza pe un adevarat caz de viol din Massachusetts , cazul Cheryl Araujo . [
Anna si Kevin Dunne sunt un cuplu proaspat casatorit care s-a mutat recent in Pittsburgh. Ea lucreaza intr-un magazin universal, el este gunoier. Ea duce o viata foarte fericita, pana cand intr-o noapte ea, impreuna cu sotul ei, este martora la violul lui Patti Mullen intr-un bar. Spre socul ei, ea il recunoaste pe Michael, cumnatul ei, drept unul dintre cei trei violatori. Zilele urmatoare, Anna se confrunta cu o mare dilema. Pe de o parte, o simpatizeaza cu Patti, o alcoolica instabila psihic, care depinde de martori, si vrea ca violatorii sa fie pedepsiti. Pe de alta parte, stie ca marturisirea impotriva cumnatului ei va ruina familia Dunne foarte apropiata.

Kevin o sfatuieste pe Anna sa taca, ceea ce face initial. Totusi, o viziteaza pe Patti, care nu isi aminteste complet violul. Anna ii recunoaste despre viol, dupa care Patti depune acuzatii. Kevin si Anna evita sa fie chemati sa depuna marturie, ceea ce ii pune pe umerii Annei mult sentiment de vinovatie. Ea stie ca Patti, din cauza fondului ei alcoolic, se poate baza doar pe Anna. In timpul procesului foarte mediatizat, avocatul lui Michael, Huffman, nu are probleme sa demonstreze ca Patti nu este de incredere. Nu mult mai tarziu, se dezvaluie ca Patti s-a sinucis.

Acum simtindu-se extrem de vinovata, Anna este in sfarsit gata sa depuna marturie. Cand Kevin incearca sa o impiedice sa faca acest lucru, ea decide sa-l paraseasca, spunandu-i ca cazul ii indeparteaza. La scurt timp dupa marturie, familia Dunne, cu exceptia lui Kevin, incepe sa comita marturie mincinoasa , spunand in instanta ca Anna le tine ranchiuna pentru ca a fost tachinata, deoarece ea, spre deosebire de Jean Dunne, nu a ramas niciodata insarcinata. Ei sustin ca Kevin a avut o aventura cu un coleg de munca. Ei incearca sa-i convinga pe judecatori ca marturia Annei este falsa si ca ea incearca doar sa se razbune impotriva familiei.

Intr-o noapte, Anna primeste o vizita de la Joey Caputo, un vechi prieten care a parasit barul cu putin timp inainte ca violul sa aiba loc. Ei fac sex in acea noapte si a doua zi, Joey da o marturie mincinoasa in care sustine ca lui Anna ii pasa doar de publicitate. Kevin observa cum rudele lui o distrug pe Anna si, in cele din urma, decide sa-si denunte familia. El incearca sa o convinga pe Anna sa fuga cu el, dar ea este hotarata sa ramana pentru a servi justitia. Ea se intoarce in tribuna, dar din nou, apararea este capabila sa-si rasuceasca cuvintele. In cele din urma, Kevin vine in ajutor, dand in sfarsit o marturie. Dupa aceea, Anna si Kevin se reintalnesc.

Distributie
Valerie Bertinelli ca Anna Abbatieri-Dunne
John Savage ca Kevin Dunne
Chris Nash ca Michael Dunne
Melissa Leo ca Patti Mullen
Pat Corley in rolul lui Brad Huffman
Steven Williams ca Ted Gunning
Jacqueline Brookes ca Ma Dunne
Alex McArthur ca Joey Caputo
Katie McCombs ca Jean Dunne
Tom Signorelli ca detectivul Pileggi
Billy Elmer (actor) ca Carl Englehardt


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.