Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Parintii teribili (Franta 2003) Drama 90 min
1.841 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lena si cei 100 de copii ai ei (SUA 1987) Drama / 94 min
1.020 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Stan si Bran - Ce facem cu amanta? (SUA 1927) 23 min
562 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
945 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un oaspete la cina (Romania 1987) Drama 86 min
3.619 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dansatorul norilor (SUA 1987) Drama,Romantic / 67 min
1.156 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Furtul perfect (SUA 2007) Drama cu Demi Moore / 100 min
3.207 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Amanta (SUA 1987) Drama 100 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.01.2022  Adauga la favorite 304 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
Mistress
Regia Michael Tuchner

IMDb 6.2


Rae Colton venise initial la Hollywood pentru a fi actrita, dar cariera ei nu a luat nastere niciodata. Ea il intalneste si se indragosteste de Wyn, un om de afaceri casatorit mai in varsta si bogat.

Relatia cu Wyn continua timp de noua ani, iar in timp ce el are grija de ea financiar, ea spera ca intr-o zi se pot casatori si, eventual, sa aiba un copil. Cu mult timp la dispozitie datorita sprijinului lui Wyn, Rae isi umple viata cu lectii de actorie si prietenia ei cu Margo, o alta actrita aspiranta. Prietena lor, Stephanie, a ajuns ca actrita si chiar are propria emisiune de televiziune. In timp ce Rae aspira sa ajunga la acest nivel, ea devine oarecum multumita in timp, neavand nicio grija financiara imediata din cauza situatiei ei aparent confortabile, deoarece Wyn i-a oferit o casa si un vehicul.

Lumea lui Rae este spulberata cand Wyn moare brusc de un atac de cord in somn in timp ce se afla intr-o calatorie cu ea in Bahamas. Rae afla ca sotia lui Wyn a preluat compania lui si, deoarece tot ceea ce avea ea era legal in numele lui, ea nu are niciun act asupra casei ei sau titlu de proprietate asupra masinii ei. De asemenea, Wyn nu avea testament, asa ca tot ceea ce avea acum ii apartine sotiei sale, lasand-o pe Rae aproape saraca.

Cu putini bani si aproape fara optiuni, Rae se muta intr-o casa care este scoasa la vanzare de prietena lui Margo. Dar casa se vinde repede, fortand-o pe Rae sa iasa. Se intoarce acasa in Utah pentru a-si vizita mama, Deanie, si incepe o relatie cu Burke Johnson, un fost coleg de liceu care a fost intotdeauna indragostit de ea. Mama lui Rae este profund dezamagita de ea pentru ca l-a vazut pe Burke si ii spune sa se intoarca la Hollywood si sa incerce din nou sa ajunga ca actrita. Rae o roaga pe mama ei sa inteleaga ca nu va ajunge niciodata la Hollywood, dar in cele din urma se inclina presiunii si decide sa se intoarca.

Rae se intoarce la Los Angeles si o accepta pe Stephanie cu oferta ei de a sta in casa ei de oaspeti. Rae il suna pe Burke si ii cere sa se intalneasca cu ea in Las Vegas, unde spera sa-l convinga sa-si reia relatia din California, departe de influenta mamei ei. El accepta fara tragere de inima, dar apoi nu apare.

Rae se intoarce la Los Angeles, mai singura decat inainte. Ea apeleaza la bautura pentru a usura durerea vietii ei zdrobite si incearca sa lucreze intr-un magazin universal cu putin succes. Rae se intalneste cu doi oameni de afaceri germani intr-un club cand iese cu Margo si, avand prea mult de baut, se culca cu unul dintre ei. Ea este socata si ranita cand el o confunda cu o prostituata.

Rae realizeaza ca trebuie sa supravietuiasca cumva si probabil ca nu va deveni niciodata mai mult decat o femeie „pastrata". Ea o intreaba pe Margo daca o poate prezenta vreun barbat disponibil. Ea il intalneste pe Ben Wasburn si face un acord sa devina amanta lui. Cu toate acestea, se dovedeste a fi o situatie mult mai putin romantica decat ceea ce a avut cu Wyn. Ea il bate pe Ben intr-un joc de biliard, iar el ii trimite cadou o haina de nurca neagra.

Pe masura ce filmul se termina, Rae si Margo admira haina din oglinda si Rae povesteste o perioada cand era tanara si conducea in padure din Utah cu tatal ei. Ea ii spune lui Margo ca cei doi au dat peste o caprioara care a ramas prinsa in sarma ghimpata si a murit. Potrivit lui Rae, tatal ei i-a explicat ca caprioarele au capacitatea de a muri atunci cand sunt prinse in capcana. Ca inimile lor pur si simplu explodeaza.

O Rae melancolica isi priveste imaginea in oglinda. Fara sa se uite la Margo, ea spune „Stii ce imi doresc? Mi-as dori sa fiu o caprioara", facand aluzie la propriul sentiment de capcana si la nicio alta iesire, deoarece filmul se termina aici.

Distributie
Victoria Principal ca Rae Colton
Don Murray ca Wyn
Kerrie Keane ca Margo
Joanna Kerns ca Stephanie
Grace Zabriskie ca Deanie
Guy Boyd ca Burke Johnson
Alan Rachins ca Ben Washburn


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.