Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Candidatul (SUA 1972) Drama 109 min
494 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oh, Ramona (Romania 2019) Comedie 109 min
2.195 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.101 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.333 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Nu exista dragoste mai mare (SUA 2009)Drama Sb rom
1.301 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dragoste amara,(Turcia 2009) Drama 109 min SB ROM
1.051 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Britannic, fratele Titanicului (2000) Mister / 109 min.
5.810 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Aventuri in taiga (Rusia 1972) Drama,Subtit RO / 73 min
6.471 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ambuscada in golf (SUA 1966) Drama,Razboi / 109 min
623 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
879 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Candidatul (SUA 1972 ) Drama 109 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.01.2022  Adauga la favorite 171 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.
   
 
El Candidato 1972
Regia Michael Ritchie

IMDb 7.0


Marvin Lucas (Peter Boyle), un specialist in alegerile politice, trebuie sa gaseasca un candidat democrat pentru a-l invinge pe senatorul american de California, Crocker Jarmon, un republican popular. Ca urmare a faptului ca nicio personalitate a Partidului Democrat nu doreste sa intre intr-o cursa aparent fara sorti de izbanda, Lucas il alege pe Bill McKay (Robert Redford), un barbat atragator de vreo 30 si ceva de ani, casatorit si neinteresat deloc de politica. In ciuda faptului ca este fiul fostului guvernator John J. McKay (interpretat de Melvyn Douglas), Bill nu a fost niciodata interesat de politica si activeaza ca avocat pentru cauze liberale.

Lucas ii face lui McKay o propunere: Jarmon nu poate pierde si, din moment ce rezultatul competitiei este deja decis, McKay este liber sa-si faca campanie spunand exact ceea ce vrea el. McKay accepta pentru a avea sansa de a promova valorile sale liberale si isi incepe campania. Fara nicio o opozitie serioasa din partea vreunui alt democrat, McKay castiga nominalizarea din partea partidului. Lucas aduce apoi stirea dezolanta ca, in conformitate cu cele mai recente proiectii electorale, McKay va fi invins cu o marja covarsitoare. McKay se astepta sa piarda, dar nu vrea sa fie umilit, asa ca isi extinde mesajul pentru a atrage mai multi alegatori.

McKay calatoreste prin California, prezentandu-si opiniile sale liberale in fiecare zi. Aceasta abordare il ridica in sondajele de opinie, dar el are acum o noua problema. Pentru ca tatal lui McKay nu a fost implicat in competitie, mass-media speculeaza ca tacerea lui este o aprobare a lui Jarmon. McKay se intalneste cu tatal sau si ii spune problema; tatal sau afirma in fata presei ca nu il sustine pe Jarmon, respectand dorinta fiului sau ca el sa ramana in afara competitiei.

In timp ce McKay continua sa faca ce i s-a spus, el castiga in sondajele de opinie pana cand ajunge la doar noua puncte de contracandidatul sau. Jarmon propune apoi o dezbatere. McKay este de acord sa dea raspunsuri adaptate in loc sa-si afirme opiniile sale reale. La dezbatere, candidatii se confunta unul cu celalalt. Pe finalul dezbaterii, McKay are o mustrare de constiinta si afirma ca dezbaterea nu a analizat subiecte reale, cum ar fi saracia si problemele rasiale. Lucas este furios si se teme ca acest lucru va afecta campania. Mass-media incearca sa se confrunte cu McKay in culise, dar John J. McKay ajunge si-si felicita fiul pentru atitudinea de la dezbatere. In loc sa raporteze izbucnirea de final a lui McKay, presa comenteaza reaparitia fostului guvernator pentru a-l ajuta pe fiul sau. Povestea pozitiva, cuplata cu ajutorul dat pe parcurs de tatal lui McKay, culmineaza cu sosirea zilei alegerilor.

In ziua alegerilor, McKay castiga. Intr-una din scenele celebre ale filmului, el se izoleaza de vacarmul de la sediul partidului si il trage pe Lucas intr-o camera in timp ce multimea jurnalistilor fac galagie afara. McKay il intreaba pe Lucas: "Marvin... Ce facem acum?" Multimea de jurnalisti intra insa in camera si McKay nu primeste un raspuns.

Distributie
Robert Redford - Bill McKay
Peter Boyle - Marvin Lucas
Melvyn Douglas - fostul guvernator al Californiei John J. McKay
Don Porter - senatorul Crocker Jarmon
Allen Garfield - Howard Klein
Karen Carlson - Nancy McKay
Quinn K. Redeker - Rich Jenkin
Morgan Upton - Wally Henderson
Michael Lerner - Paul Corliss
Kenneth Tobey - Floyd J. Starkey
Natalie Wood - ea-insasi
Chris Prey - David
Joe Miksak - Neil Atkinson
Jenny Sullivan - Lynn
Tom Dahlgren - pilotul
Gerald Hiken - directorul postului TV
Leslie Allen - Mabel


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.