Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
435 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vamesa la malul marii (SUA 1922) Drama,Fantezie / 54 min
1.235 vizite - 0 comentarii
adaugat de matei
 
  Maurul din Venetia (SUA 1951) Drama Orson Welles 90 min
2.136 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Busola lui Dumnezeu (SUA 2016) Drama 99 min
646 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Forever Ambre (SUA 1947) Drama istorica 133 min
677 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Umbland noaptea (SUA 1948) Crima.Thriller 79 min
602 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul fantoma (SUA 1977) cu Chuck Norris / 84 min
8.103 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Blow Up (Anglia-Italia 1966) -Thriller 110 min
39 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noaptea nuntii sale (SUA 1917) Buster Keaton / 17 min
1.853 vizite - 0 comentarii
adaugat de ramona
 
  Ingerul din Pennsylvania Avenue (SUA 1996) Drama 92 min
335 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Noaptea marii calduri (SUA -ANGLIA )SF 94 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.01.2022  Adauga la favorite 65 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
Night of the Big Heat
Regia
Night of the Big Heat
IMDB 5.6


Jeff si Frankie Callum conduc The Swan, un han de pe insula Fara, undeva in largul coastei engleze. Jeff, un romancier profesionist, angajeaza o secretara, dar aceasta se dovedeste a fi Angela Roberts, o femeie mai tanara cu care a avut o aventura cu ceva timp inainte si care a venit pe insula cu intentia de a-l atrage pe Jeff departe de sotia sa, sau cel putin provocand probleme in casnicia lor. Sotii Callum s-au mutat la Fara pentru ca Jeff sa poata scapa de avansurile amoroase ale Angelei, desi, din cate stie Frankie, a fost doar pentru a scapa de plictiseala vietii de pe continent.

Nu ajuta la nimic faptul ca, in ciuda faptului ca este in mijlocul iernii, Fara se confrunta cu un val de caldura inabusitor si inexplicabil , cu temperaturi in crestere rapida. A devenit atat de cald incat masinile se blocheaza, sticlele de bere se sparg, televizoarele explodeaza si telefoanele au incetat sa mai functioneze.

In aceasta situatie tensionata intra Godfrey Hanson, un savant misterios de pe continent, care inchiriaza o camera la The Swan. Hanson isi petrece timpul explorand insula, instaland camere sensibile la miscare si luand mostre de sol. Localnicii, inclusiv familia Callum, considera ca acest lucru este suspect, mai ales ca pe Fara se intampla mult mai multe decat caldura si istoria lui Hanson.

Un vagabond este ars pana la moarte intr-o pestera de ceva care emite un zgomot inalt. Mai tarziu, un fermier sustine ca oile lui sunt toate moarte. Hanson examineaza oile moarte si constata ca cadavrele lor sunt arse grav, in timp ce Bob Hayward, obisnuitul lui Swan, este atacat de ceva pe drum in timp ce conduce in sat. Se prabuseste dupa ce a fost orbit de o lumina puternica, care creeaza si suficienta caldura pentru a aprinde rezervorul de benzina al masinii. Intre timp, Tinker, obisnuit de la pub, care isi pierde mintile din cauza caldurii, incearca sa o atace pe Angela in timp ce ea lucreaza, dar cand ea il loveste peste cap cu o scrumiera, el fuge si ajunge si el ars de moarte. Jeff se confrunta in cele din urma cu Hanson si ii cere raspunsuri. Potrivit omului de stiinta, Fara este locul unei invazii de catre extraterestri, a caror temperatura extrem de ridicata arde orice creatura vie care se apropie prea mult de ei.

Jeff si Hanson se hotarasc sa-i opreasca pe extraterestri cu ajutorul medicului local Dr. Stone, dar cand Stone incearca sa ajunga la statia meteorologica a lui Fara pentru a putea alerta continentul asupra invaziei, el este abatut de extraterestri si ucis. Hanson incearca in continuare, dar este martor la moartea lui Stella Hayward, sotia lui Bob, si isi da seama ca extraterestrii sunt atrasi de lumina. La statia meteo, el afla de la meteorologul Ken Stanley si de la colegul sau Foster ca extraterestrii si-au distrus deja toate echipamentele de comunicatii, facand imposibil sa cheme ajutor.

Formuland rapid un plan, lui Hanson i se alatura Jeff, Frankie si Angela la statia radar. El si Foster vor da foc balotilor de fan dintr-un camp, atragand extraterestrii, si apoi vor arunca dinamita in camp, speram ca ii vor distruge, in timp ce ceilalti fac semn pentru ajutor cu pistoalele cu rachete.

Acest plan esueaza rapid, iar Foster si apoi Hanson sunt amandoi ucisi. Inconjurat de extraterestrii mortali, situatia pare fara speranta cand izbucneste o furtuna brusca. In mod neasteptat, ploaia aduce moartea extraterestrilor, iar Jeff, Frankie, Angela si Ken supravietuiesc cu totii.

Distributie Editati | ×
Christopher Lee ca profesorul Godfrey Hanson
Patrick Allen ca Jeff Callum
Peter Cushing ca Dr. Vernon Stone
Sarah Lawson ca Frankie Callum
Jane Merrow ca Angela Roberts
William Lucas ca Ken Stanley
Percy Herbert ca Gerald Foster
Kenneth Cope ca Tinker Mason
Thomas Heathcote ca Bob Hayward
Anna Turner ca Stella Hayward
Jack Bligh ca Ben Siddle
Sydney Bromley ca Old Tramp


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.