Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Moartea in Jaguarul Rosu (Germania 1968) Thriller 88 min
1.346 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  The Birthday Party (UK 1968) Comedie,Mister 118 min
1.974 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Ingerul pazitor (SUA 1994) Actiune,Drama,Thriller 91 min
13.271 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Inamicul violent (Anglia 1968) Drama 94 min
335 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fata cu pistolul (1968) Comedie cu Monica Vitti 81 min
737 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Infern pe 2 Roti (2008) Actiune,Drama,Thriller / 80 min
4.140 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
  Arabesque (SUA 1966) Thriller 105 min
1.107 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Teroarea si Revolutia Franceza (2015) Istoric / 91 min
731 vizite - 0 comentarii
adaugat de marco
 
  Fata cu pistolul (Italia 1968) Cu Monica Vitti / 98 min
756 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Teroarea bestiei de sange (Anglia 1968) Thriller 88 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.01.2022  Adauga la favorite 242 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.2
   
 
The Blood Beast Terror
Regia Vernon Sewell
IMDB 5.2



In Marea Britanie din secolul al XIX-lea, o serie de crime ingrozitoare au loc in mediul rural de langa Londra. Victimele sunt tineri aratosi, cu varste cuprinse intre douazeci si treizeci de ani, tuturor carora li s-a rupt gatul si li s-a scurs sangele. Martorul celei mai recente crime, un cocher pe nume Joe Trigger (Leslie Anderson), este innebunit cand il zareste pe ucigasul misterios.

Investigeaza decesele inspectorul detectiv Quennell (Peter Cushing) de la Scotland Yard si asistentul sau, sergentul Allan (Glynn Edwards). Deoarece Joe continua sa dezvaluie despre o creatura inaripata oribila cu ochi uriasi, Quennell creeaza o teorie ca poate un vultur ucigas este in libertate. La locul ultimului asasinat, sunt descoperite mai multe solzi stralucitori.

Cele mai recente doua victime au fost studentii renumitului profesor de entomologie Dr. Carl Mallinger (Robert Flemying), care locuieste in apropiere impreuna cu frumoasa sa fiica Clare (Wanda Ventham) si majordomul lor cu o cicatrice, Granger (Kevin Stoney). Cand Quennell ii aduce cantarul lui Mallinger pentru identificare, Mallinger se comporta suspicios si incearca sa le ia pe toate. Quennell isi descrie teoria despre un vultur ucigas, dar Mallinger o respinge definitiv. Quennell nu stie ca entomologul are un vultur de companie, care este chinuit de sadicul Granger.

Exploratorul si naturalistul Frederick Britewell (William Wilde) se intoarce din Africa cu niste crisalide de molii pentru Dr. Mallinger, iar frumosul tanar aventurier devine in curand o victima a lui Clare, care este adevarata ucigasa; Clare este o „ molie-varcolac " si se transforma noaptea pentru a bea sangele tinerilor. Britewell devine cea mai recenta victima a ei dupa ce a vazut-o intr-o piesa de groaza de amatori interpretata de unii dintre studentii tatalui ei (care pare a fi o falsa a genului Hammer Frankenstein ), dar traieste suficient de mult incat sa-i exclame: „Capul mortii!", lui Quennell inainte. moare. Atat Mallinger, cat si Clare sustin ca nu l-au cunoscut pe Britewell atunci cand au fost interogati de Quennell.

Superiorul lui Quennell ii sugereaza sa-si ia o vacanta si sa delege cazul Sgt. Allan, dar inspectorul detectiv refuza. El isi dezvaluie intentia de a-si trimite fiica Meg sa stea la niste rude in Sussex pana la incheierea anchetei. In timp ce pleaca spre gara, Allan il informeaza pe Quennell ca dr. Mallinger il cunostea de fapt pe Frederick Britewell, determinandu-l pe Quennell sa efectueze o perchezitie imediata a casei lui Mallinger. El descopera ca omul de stiinta si fiica lui au plecat in Higham superior. De asemenea, descopera o pivnita plina cu oase umane si cadavrul lui Granger.

Quennell il informeaza pe superiorul sau ca va lua concediu pana la urma: el si Meg merg la Upper Highham incognito ca un bancher in vacanta pe nume Thompson si fiica lui. Acolo se intalnesc cu un tanar colectionar de insecte care ii arata cea mai mandra expozitie din colectia sa, o molie Deathshead , iar Quennell descopera ca Mallinger este, de asemenea, incognito ca „Dr. Miles" care sta la o mosie din apropiere. Il poate opri pe Mallinger, care incearca sa creeze un mascul-molie-varcolac pentru a fi partener pentru fiica sa din ce in ce mai insetata de sange?

Distributie
Peter Cushing ca inspectorul Quennell
Robert Flemyng ca Dr. Carl Mallinger
Wanda Ventham ca Clare Mallinger / Molia-varcolac
Vanessa Howard ca Meg Quennell
Glynn Edwards in rolul sergentului. Allan
William Wilde ca Frederick Britewell
Kevin Stoney ca Granger
David Griffin ca William Warrender
John Paul in rolul domnului Warrender
Leslie Anderson ca Joe Trigger
Simon Cain ca Clem Withers
Norman Pitt ca doctor de politie
Roy Hudd ca Smiler
Russell Napier ca proprietar
Robert Cawdron ca sef politist
Kenneth Colley ca James
Beryl Cooke ca menajera


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.