Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Johnny O'Clock (SUA 1947) Crima 96 min
1.071 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
945 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dublonul Brasher (SUA 1947 )Politist 72 min
231 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Forever Ambre (SUA 1947) Drama istorica 133 min
677 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele oras dupa intuneric (SUA 1947 ) Politist 69 min
478 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cai ferate! (SUA 1947) Crima /Drama 72 min
645 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cazul Paradine (SUA 1947) Mister/Drama 125 min
663 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povestea unei femei (USA 1947 ) Drama 103 min
559 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bruneta mea favorita (SUA 1947) Comedie,Mister 86 min
1.973 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihai
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Inmormantarea mea (SUA 1947 ) Politist 68 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.01.2022  Adauga la favorite 169 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.8
   
 
Bury Me Dead - 1947
IMDB 5.8
Regia Bernard Vorhaus




Cand ramasitele corpului unei femei sunt gasite dupa ce un incendiu a consumat un hambar pe mosia bogatei Barbara Carlin, se presupune ca este ea, mai ales ca purta colierul de diamante al Barbara. Cu toate acestea, dupa inmormantare, Barbara il contacteaza in secret pe Michael Dunn, avocatul familiei. El o sfatuieste sa anunte imediat politia, dar ea banuieste ca cineva incearca sa o ucida si vrea sa investigheze mai intai.

O serie de flashback-uri dezvaluie posibilele motive ale mai multor suspecti. Principalul suspect este sotul ei iresponsabil si cinstit, Rod, de care divorteaza fara tragere de inima; s-ar putea sa-si doreasca averea ei. Dar exista si Rusty, o tanara resentita care fusese crescuta sa creada ca este sora mai mica a Barbara. Cand tatal Barbara a murit, testamentul sau a dezvaluit ca Rusty era doar un orfan pe care l-a crescut, dar nu a fost adoptat legal; Barbara a mostenit totul. Barbara a fost destul de dispusa sa imparta totul cu ea, dar Rusty a acceptat doar o mica alocatie. Rusty, de asemenea, se dovedeste, este indragostit de Rod si (din greseala) crede ca o iubeste. Si cine este femeia ingropata sub numele Barbara?

Un alt flashback dezvaluie ca Rusty, o minora, a luat o relatie cu un boxer prost pe nume George Mandley. Cand Barbara s-a dus sa o ia acasa, Rod devenise deschis atras de „asistenta bine formata" a lui George, Helen Lawrence. Barbara a inceput sa-l vada pe George ca sa riposteze. Rusty i-a suparat amarnic ca Barbara l-a luat pe George de la ea. In cele din urma, se realizeaza ca femeia moarta este Helen. (Rod o lasase sa incerce colierul Barbara si uitase sa-l recupereze.)

Urmeaza mai multe dezvaluiri. Helen, iubita intrigatoare a lui George, il facuse sa se intalneasca cu Barbara in timp ce ea insasi il vedea pe Rod. Ea i-a sugerat lui Rod ca ar trebui sa-si ucida sotia si sa se casatoreasca cu ea. Acest lucru a esuat, deoarece Rod o iubea de fapt pe Barbara, lasand-o pe Helen sa comploteze pentru a stoarce bani de la Barbara prin George. Intre timp, Rusty, inca sigur ca Rod o iubeste, se lauda cu el ca planurile ei l-au indepartat pe el si pe Barbara.

Dupa ce puterea se stinge in conacul ei in acea noapte, Barbara este atacata de un atacator necunoscut in intuneric. Atacatorul fuge inainte de a termina treaba. Rod si Jeffers, majordomul lor, apar la scurt timp dupa aceea, urmati de Michael. Rod este luat de politie pentru interogatoriu, timp in care i se cere sa-l sune pe Michael pentru informatii despre orice polite de asigurare privind viata Barbara. Cand secretara lui Michael mentioneaza ca nu a fost toata ziua la birou, Rod isi aminteste ca a sustinut ca a primit mesajul lui Rod despre cel mai recent atac. El insista ca politia sa-l duca inapoi la conac cat mai repede posibil. Intre timp, Michael isi da seama ca a gresit, spunandu-i Barbara ca Helen a fost ucisa cu un ciocan, ceva ce numai ucigasul ar sti. Cand apare Rusty,el decide sa puna in scena pe Rusty si Barbara ca o crima-sinucidere, dar este impuscat de politie la timp.

Distributie
Cathy O'Donnell ca Rusty
June Lockhart ca Barbara Carlin
Hugh Beaumont ca Michael Dunn
Mark Daniels ca Rod Carlin
Greg McClure ca George Mandley
Milton Parsons ca Jeffers, majordomul
Virginia Farmer ca doamna Haskins, menajera
Sonia Darrin ca Helen Lawrence
Cliff Clark ca detectivul Archer


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.