Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Povesti cu sfarsit neasteptat - Edward (UK 1979) 24 min
671 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Pisica si Canarul (UK 1978 Comedie,Mister,Crima 99 min
528 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Pisica de mare (Romania 1963) Comedie 75 min
2.036 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Canarul si viscolul (Romania 1969) 68 minute
3.557 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Cine a ucis canarul? (SUA 1929) Crima,mister / 76 minute
625 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Evadare din Atena (Anglia 1979) Actiune/Razboi 119 min
867 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  10 (SUA 1979) Comedie romantica 118 min
737 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Black Cat,White Cat (1998) / Emir Kusturica / Partea 1
3.674 vizite - 0 comentarii
adaugat de queen
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Pisica si canarul (Anglia 1979) Comedie/98 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.01.2022  Adauga la favorite 232 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.7
   
 
The Cat and the Canary
IMDB 5.7
Regia Radley Metzger

Cyrus Norman a fost un milionar care a locuit in Bayous din Louisiana impreuna cu amanta sa, domnisoara Lu ( Gale Sondergaard ). Norman a murit cu zece ani in urma, iar acum un indian american ( George Regas ) il vasleste pe executorul mosiei lui Norman, domnul Crosby ( George Zucco ), prin apele infestate de aligatori pana la conacul izolat al lui Norman, unde testamentul sau urmeaza sa fie citit la miezul noptii. . La conac, Crosby o intalneste pe domnisoara Lu, care locuieste acolo cu o pisica neagra mare. Cand scoate testamentul dintr-un seif, descopera ca cineva l-a manipulat.

Lui Crosby si domnisoarei Lu li se alatura supravietuitorii lui Norman: Joyce Norman ( Paulette Goddard ), Fred Blythe ( John Beal ), Charles Wilder ( Douglass Montgomery ), Cicily Young ( Nydia Westman ), matusa Susan Tilbury ( Elizabeth Patterson ) si Wally Campbell ( Bob Hope ). In timp ce grupul se aduna in salon pentru a citi testamentul, un gong nevazut suna de sapte ori. Potrivit domnisoarei Lu, asta inseamna ca doar sapte dintre cei opt oameni prezenti vor supravietui noptii.

Testamentul lui Norman are doua parti. Primul indica faptul ca Joyce va mosteni intreaga avere, cu o conditie: Preocupat de o serie de nebunie in sangele familiei, Norman a stipulat ca mostenitorii sai trebuie sa ramana sanatosi la minte pentru urmatoarele 30 de zile. Daca Joyce isi pierde sanatatea mentala in acest timp, mostenitorul va fi determinat din a doua parte a testamentului. Acest aranjament ridica ingrijorari cu privire la siguranta lui Joyce, deoarece alti membri ai familiei isi pot creste sansele de a mosteni ucigand-o sau innebunind-o.

Dupa lectura, Crosby ii informeaza pe toata lumea ca va trebui sa ramana peste noapte; Domnisoara Lu ii avertizeaza despre spiritele din casa; iar un agent de securitate gasit taraind afara sustine ca un criminal numit „Pisica" a scapat din azilul de nebuni din apropiere. In salon, Crosby incearca sa-l avertizeze pe Joyce despre ceva, dar o usa ascunsa se deschide in perete si cineva il trage in spatiul din spatele lui. Joyce se sperie cand toata lumea, cu exceptia lui Wally, crede ca si-a imaginat asta.

Pe fondul suspiciunilor si acuzatiilor, domnisoara Lu ii da lui Joyce o scrisoare de la Norman pe care Joyce si Wally o folosesc pentru a gasi un colier de diamante. Joyce pune colierul sub perna ei in camera lui Norman, dar dupa ce adoarme, o mana se intinde de pe perete, o ingrozeste si ia colierul. In acest moment, Joyce este aproape iesita din minti de frica si confuzie, dar Wally gaseste un panou de perete mobil langa patul ei si deschide o usa ascunsa care duce la un pasaj secret. Cadavrul lui Crosby cade din spatele usii.

Pentru a o ajuta pe Joyce sa-si revina din frica, Wally vorbeste cu ea in salon. Cand pleaca sa aduca niste bauturi alcoolice, aude ceva in camera lui Norman, deschide usa ascunsa si exploreaza pasajul. Intre timp, Joyce vede usa din salon cand se deschide. Cand Wally o suna, ea il aude prin coridor si intra in el pentru a-l gasi. Odata ce intra inauntru, cineva inchide usa.

Fara iesire, Joyce exploreaza pasajul, trecand pe langa o crapatura intunecata unde se ascunde agentul de securitate. Pisica trece si pe langa gardian, care il opreste si ii ia colierul, dar Pisica il injunghie pe paznic in spate si o urmeaza pe Joyce, care a descoperit o usa care duce afara. Dupa ce Pisica o urmareste pe Joyce intr-o magazie si o ameninta cu un cutit, Wally soseste si il numeste „Charlie", dupa ce a gasit a doua parte a testamentului in haina lui Charles. Charles isi scoate masca de pisica, il prinde pe Wally de perete cu cutitul si incepe sa o sugrume pe Joyce, dar domnisoara Lu soseste cu o pusca si il ucide. A doua zi, Wally si Joyce explica povestea reporterilor din ziar si isi anunta neoficial logodna.

Distributie
Bob Hope in rolul lui Wally Campbell, un actor intelept care a cunoscut-o pe Joyce in liceu si pe care Fred il numeste „creierul flutter original"
Paulette Goddard ca Joyce Norman, o artista de schita, ultimul membru in viata al familiei care poarta numele normand.
John Beal in rolul lui Fred Blythe, un barbat imbufnat care este interesat din punct de vedere romantic de Joyce
Douglass Montgomery in rolul lui Charles Wilder, un barbat fermecator, atragator, care doreste sa reia o relatie anterioara cu Joyce. De asemenea, se dezvaluie ca este pisica, un nebun criminal care urmareste averea lui Joyce.
Gale Sondergaard ca domnisoara Lu, menajera creola infricosatoare
Elizabeth Patterson in rolul matusii Susan Tilbury, o femeie in varsta care a fost candva apropiata de Norman. Patterson isi reia rolul din adaptarea din 1930 a povestii, The Cat Creeps .
Nydia Westman ca Cicily Young, o tanara emotionanta care il venereaza pe Wally
George Zucco in rolul domnului Crosby, avocat, executor al averii lui Norman
John Wray ca gardian Hendricks
George Regas ca ghid indian
Milton Kibbee ca fotograf
Charles Lane ca reporter
Seful Thundercloud ca ghid indian
Frank Melton ca Reporter (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.