Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.363 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Infern pe 2 Roti (2008) Actiune,Drama,Thriller / 80 min
4.142 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
  Duelul (Romania 1981) cu Amza Pellea / 103 min
9.275 vizite - 0 comentarii
adaugat de monica
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Fata morgana (Romania 1981) Drama,Thriller / 81 min
13.022 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Inocentii (UK 1961) Horror,Thriller Subtitrat RO 99 min
2.573 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Probleme personale (Romania 1981) / 71 min HD
2.078 vizite - 0 comentarii
adaugat de paris
 
  Familia Borgia (UK 1981) / In spatele scenei 9
2.519 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Familia Borgia (UK 1981) / In spatele scenei 8
2.299 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Familia Borgia (UK 1981) / In spatele scenei 2
2.284 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Inseminoid (SAnglia 1981) Thriller SF 93 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.01.2022  Adauga la favorite 226 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.
   
 
Inseminoid
Regia Norman J. Warren
Nota IMDB 4.0



Pe o planeta inghetata, o echipa de 12 arheologi si oameni de stiinta ai Proiectului Xeno excava ruinele unei civilizatii antice. Ei descopera un sistem de pesteri care contine marcaje de perete si cristale de origine necunoscuta. In timpul unui sondaj, o explozie misterioasa il paralizeaza pe fotograful Dean White si il raneste pe Ricky Williams. Descifrand marcajele de pe pereti, exolingvistul Mitch teoretizeaza ca civilizatia s-a bazat pe un concept de dualism : planeta orbiteaza in jurul unei stele binare si pare sa fi fost condusa de gemeni. Asistentul medical Sharon descopera ca cristalele sunt inconjurate de un camp energetic si sugereaza ca civilizatia a fost controlata de o forma de inteligenta chimica .

O mostra de cristal incepe sa pulseze, determinand inteligenta sa preia controlul asupra lui Ricky printr-o rana pe brat. In starea sa delirante, el este obligat sa paraseasca baza echipei si sa intre din nou in pesteri. El o arunca pe Gail intr-o gramada de metal rasucit, stricandu-i costumul de mediu si prinzandu-i piciorul. Disperata sa se elibereze, Gail isi scoate casca si incearca sa-si amputeze piciorul cu un ferastrau, dar in schimb ingheata pana la moarte in atmosfera toxica a planetei. Ofiterul de documentare Kate Carson il impusca pe Ricky cu un pistol cu ​​harpon inainte ca acesta sa deschida ecluza si sa evacueze aerul respirabil al bazei.

Ricky si Gail sunt ingropati in afara bazei. Mai tarziu, Mitch si Sandy se intorc in pesteri pentru a colecta mai multe cristale. O creatura extraterestra monstruoasa apare si il dezmembra pe Mitch inainte de a-l viola pe Sandy cu un falus tubular transparent care pompeaza lichid verde. Sandy este dus inapoi la baza si tratat de medicul echipei, Karl, care descopera ca violul a declansat o sarcina accelerata. Cand alte explozii subterane blocheaza pesterile, supravietuitorii nu au altceva de facut decat sa astepte sa fie preluat de Xeno.

Inteligenta o preia pe Sandy, dandu-i putere supraomeneasca. O injunghie pe Barbra pana la moarte cu o pereche de foarfece si il mutileaza pe Dean si ramasitele lui Mitch, band sangele lor . Restul echipei se refugiaza in camera de control, deoarece Sandy foloseste explozibili pentru a arunca in aer emitatorul bazei. Cand psihoza lui Sandy pare sa scada, Karl, Sharon si comandantul Holly McKay incearca sa se sedeze. Cu toate acestea, Sandy revine la starea ei anterioara, ii ucide pe Karl si Holly si le inglobeaza cadavrele.

Mark o trimite pe Sandy din camera de control pentru a-i distrage atentia, in timp ce Kate si Gary se inarmeaza cu drujba dintr-o camera de depozitare. Smecheria este descoperita si Sandy il arunca pe Gary in afara sasului de aer, respirand atmosfera fara niciun efect rau, in timp ce ea se hraneste cu carnea lui. Apoi reintra in baza si da nastere unor gemeni hibrizi. Mark da peste nou-nascuti si ii lasa cu Sharon in timp ce Sandy arunca in aer usa camerei de control si sparge echipamentul din interior. Sandy foloseste o alta incarcatura exploziva pentru a o rani pe Kate, apoi o ucide; Mark o invinge apoi pe Sandy si o sugruma pana la moarte cu o lungime de cablu. Mark se intoarce la Sharon pentru a-l gasi pe unul dintre gemeni care bea din gatul rupt, apoi se intalneste fata in fata cu fratele ei la fel de insetat de sange.

Douazeci si opt de zile mai tarziu, o naveta Xeno aterizeaza pe planeta pentru a investiga pierderea contactului cu echipa. Cu baza in ruine si cu ocupantii sai morti sau disparuti, comandourile Corin si Roy abandoneaza cautarea supravietuitorilor, iar pilotul navetei Jeff transmite controlul Xeno prin radio pentru ca autorizatia sa revina. Fotografiile finale dezvaluie ca gemenii au fost depozitati intr-un compartiment de depozitare la bordul navetei.

Distributie Editati | ×
Judy Geeson in rolul lui Sandy
Robin Clarke in rolul lui Mark
Jennifer Ashley ca Holly McKay
Stephanie Beacham ca Kate Carson
Steven Grives ca Gary
Barrie Houghton in rolul lui Karl
Rosalind Lloyd ca Gail
Victoria Tennant ca Barbra
Trevor Thomas in rolul lui Mitch
Heather Wright ca Sharon
David Baxt ca Ricky Williams
Dominic Jephcott ca Dean White
John Segal ca Jeff
Kevin O'Shea ca Corin
Robert Pugh ca Roy


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.