Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Razbunarea lui Ivanhoe (1965) / Aventuri / 87 minute
3.746 vizite - 0 comentarii
adaugat de sclava
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Aventurierii (1967) cu Alain Delon / Partea 8/8
4.681 vizite - 0 comentarii
adaugat de lavinia
 
  Furtuna in Jamaica (1965 Anthony Quinn, 102 min
1.581 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Infern pe 2 Roti (2008) Actiune,Drama,Thriller / 80 min
4.140 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
  Arabesque (SUA 1966) Thriller 105 min
1.107 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trezeste-te speriat (UK 1971) Drama,Thriller 108 min
422 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Cazul DominiciPartea a II-a(Franta 1973)Crima/108 min
1.697 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pe un drum gresit (Anglia 2000) Thriller / 91 minute
431 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Repulsie (Anglia 1965) Thriller 108 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.01.2022  Adauga la favorite 204 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.7
   
 
Repulsion


Regia Roman Polanski
IMDB 7.7


Carol Ledoux, o manichiurista belgiana frumoasa si timida , locuieste la Londra cu sora ei mai mare Helen. Carol este remarcabil de detasata si se lupta in interactiunile ei zilnice. Un pretendent, Colin, este indragostit de ea si face incercari fervente sa o curteze, dar Carol pare neinteresata. Carol este tulburata de relatia lui Helen cu un barbat pe nume Michael, pe care Carol pare sa nu-i placa. Ea este deranjata de obiceiul lui de a-si lasa aparatul de ras si periuta de dinti in paharul ei din baie, iar noaptea se lupta sa doarma, deranjata de sunetele surorii ei si ale lui Michael care fac sex.

Cand Carol pleaca acasa de la serviciu intr-o zi, este deranjata de o crapatura in trotuar. Colin se intampla cu ea si ea se lupta sa converseze cu el. O conduce acasa si incearca sa o sarute de mai multe ori, dar ea se retrage, alergand sus si spalandu-se energic pe dinti inainte de a plange. In acea noapte, Helen o intreaba pe Carol pentru ca a aruncat periuta de dinti si aparatul de barbierit al lui Michael in cosul de la baie. La salon, Carol devine din ce in ce mai distanta, abia vorbind cu colegii si clientii ei, atat de mult incat seful ei decide sa o trimita acasa pentru ziua respectiva.

In acea noapte, Helen si Michael pleaca in Italiain vacanta, lasandu-l pe Carol singur in apartament. Carol scoate un iepure din frigider pentru cina. In loc sa o gateasca, ea este distrasa de o serie de bunuri ale lui Michael ramase in jurul apartamentului, inclusiv o camasa nespalata al carei miros o face sa vomite. Dupa ce a incercat una dintre rochiile surorii ei, Carol vede o silueta intunecata in oglinda. In acea noapte, ea aude pasi in afara dormitorului ei. Izolarea lui Carol incepe sa-si ia amprenta asupra ei, iar ea rateaza trei zile de lucru. Intr-o dimineata, face o baie si pleaca, facandu-i sa se reverse. Cand aprinde o lumina, peretele se deschide. Se inchide in camera ei si aude din nou pasi. De data aceasta, halucineaza ca un barbat intra in camera ei si o violeaza. Este trezita pe hol de un telefon de la Colin, dar inchide.

Dupa ce s-a intors la salon, Carol gaseste capul iepurelui negatit in poseta. In timp ce face o manichiura, ii taie degetul clientului si este trimisa acasa devreme. In apartament, Carol se uita la o veche fotografie de familie, iar peretele din spatele fotografiei se sparge ca o oglinda. Ulterior, Colin ajunge la apartament, dar Carol refuza sa deschida usa, asa ca intra prin efractie. El isi declara dragostea pentru ea, iar ea raspunde lovindu-l pana la moarte cu un sfesnic. Ea curata sangele, baricadeaza usa si pune cadavrul lui Colin in cada. In pat, ea experimenteaza aceeasi halucinatie de viol. Se trezeste a doua zi dimineata, goala pe podea. Intr-o scena ulterioara, ea merge pe holul intunecat al apartamentului ei, unde mainile apar din pereti si o apuca. Mai tarziu, sotia furioasa a lui Michael suna in cautarea lui Helen,facandu-l pe Carol sa taie firul telefonului.

Proprietarul soseste sa incaseze chiria lui Carol si Helen. Dupa ce nu reuseste sa intre din cauza baricadei, intra in apartament si o vede pe Carol. Ea ii plateste chiria, dar el este dezgustat de starea apartamentului. Vede iepurele negatit, inca stand afara, putrezind. El ii propune lui Carol, oferindu-se sa uite de chirie daca „are grija de el" si incearca sa o violeze cand ea nu raspunde. Ea il impinge si apoi il ucide cu briciul drept al lui Michael. Apoi se scufunda mai adanc in halucinatii.

Cand Helen si Michael ajung acasa, Helen este consternata de starea locului. Michael se intampla cu Helen hiperventilant si gaseste cadavrul lui Colin in baie. Helen o gaseste pe Carol sub patul ei intr-o stare catatonica. Vecinii ei inunda in timp ce Michael o ridica si o duce afara, zambind. Pe sufragerie, o fotografie de familie – cea pe care Carol s-a gandit mai devreme – o infatiseaza pe Carol in copilarie, uitandu-se in gol la un membru mai in varsta al familiei, in timp ce altii din fotografie zambesc camerei.

Distributie
Catherine Deneuve ca Carol Ledoux
Ian Hendry ca Michael
John Fraser ca Colin
Yvonne Furneaux ca Helen Ledoux
Patrick Wymark ca proprietar
Renee Houston ca domnisoara Balch [6]
Valerie Taylor in rolul Doamnei Denise


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.