Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Visul Unui Om Ridicol (UK 1989) Jeremy Irons / 29 min
773 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Infern pe 2 Roti (2008) Actiune,Drama,Thriller / 80 min
4.140 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
  Arabesque (SUA 1966) Thriller 105 min
1.107 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pe un drum gresit (Anglia 2000) Thriller / 91 minute
431 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Blow Up (Anglia-Italia 1966) -Thriller 110 min
26 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Inocentii (UK 1961) Horror,Thriller Subtitrat RO 99 min
2.572 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Crescendo ( Anglia 1970) Thriller 83 min
306 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Chinul negru ( Anglia 1964) Thriller 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.12.2021  Adauga la favorite 224 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.9
   
 
The Black Torment
Regia The Black Torment

IMDB 5.9


Filmul se deschide cu o tanara, evident ingrozita, Lucy Judd ( Edina Ronay ) alergand in panica printr-o padure nocturna. Ea este in cele din urma urmarita si incoltita de o silueta in negru care isi pune mainile in jurul gatului ei.

Scena trece apoi in timpul zilei si o trasura trasa de cai care ii contine pe Sir Richard Fordyke (Turner) si noua sa mireasa Elizabeth (Sears), care este adusa de la Londra pentru a-si cunoaste noul soc ( Joseph Tomelty).) pentru prima data. Elizabeth este nervoasa si anxioasa, sperand sa faca o impresie buna, dar ingrijorata ca nu va trece de adunare. Sir Richard o asigura ca tatal sau o va iubi la fel ca si el, dar o avertizeaza ca tatal sau este „o umbra a barbatului care a fost candva", fiind schilodit de un accident vascular cerebral si acum capabil sa comunice doar prin limbajul semnelor. Un factor complicat este ca singura persoana care ii poate interpreta semnarea este devotata Diane (Lynn), sora primei sotii a lui Sir Richard, Anne, care a murit de propria ei mana cu patru ani in urma, dupa ce a devenit tulburata din cauza incapacitatii ei de a avea un copil.

La sosirea in satul natal, Sir Richard, asteptandu-se la o primire calduroasa dupa absenta si casatoria sa, se trezeste tratat cu grosolanie si suspiciune abia ascunsa de chiriasii sai, cum ar fi Black John, fierarul local. Coserul sau, Tom ( Derek Newark ), intreaba un satean care este motivul ostilitatii bruste fata de stapanul sau, anterior foarte iubit si i se spune ca au avut loc evenimente socante, care au culminat cu violul si uciderea lui Lucy care, inainte de a muri, a tipat. Numele lui Sir Richard. Sosirea Sir Richard si Elizabeth la Fordyke Hall este intampinata de o primire ciudat de rigida si formala din partea personalului si a Dianei. Cand este provocat, administratorul Seymour ( Peter Arne) ii spune lui Sir Richard despre zvonurile salbatice care circula in sat despre ultimele cuvinte ale lui Lucy. Sir Richard subliniaza ca se afla probabil la Londra cand a avut loc atacul, dar Seymour afirma ca logica nu poate atenua suspiciunile primitive ale satenilor si vorburile despre vrajitorie, mai ales ca anchetele au stabilit ca nu existau straini in apropiere in acel moment.

Evenimentele iau rapid o intorsatura sinistra, deoarece o copie a biletului de sinucidere a lui Anne este predata in mod anonim Elisabetei, fereastra de la care a sarit Anne devine misterios desfacuta noaptea, iar Sir Richard vede ceea ce crede el a fi fantoma sotiei sale moarte in gradina. Intre timp, Mary, una dintre menajere, dupa ce s-a bucurat de o distractie nocturna ilegala intr-un hambar cu logodnica ei, este sugrumata de moarte, ca si Lucy (dar nu violata). Un grajdar ii spune lui Sir Richard ca unul dintre caii lui este scos si calarit noaptea de o femeie necunoscuta si i se livreaza o sa inscriptionata cu numele Annei. Searul insista ca Sir Richard a comandat-o in persoana, in ciuda insistentelor lui Sir Richard ca nu a fost nicaieri aproape de sat de trei luni. Colonelul Wentworth ( Raymond Huntley) il informeaza pe Sir Richard ca exista numeroase informatii despre ca ar fi fost vazut calare prin cartier noaptea in timpul presupusei sale absente la Londra, urmarit de Anne, care continua sa strige cuvantul „criminal". Cei care au vazut spectacolul vorbesc despre vrajitorie si diavolitate.

Incapabil sa explice intamplarile ciudate, Sir Richard incepe sa se indoiasca de propria sa minte si casnicia lui este sub tensiune, deoarece Elizabeth se lupta si sa dea sens evenimentelor. Cand Sir Richard vede din nou fantoma in gradina noaptea, se urca pe cal si il urmareste, doar pentru a se trezi ca este urmarit calare de o Anne imbracata in alb. El este retinut de militia locala, dar este eliberat. Se intoarce la Fordyke Hall, unde Elizabeth insista ca a parasit-o cu doar cateva clipe inainte. Crezand ca si ea s-a intors impotriva lui si acum este cumva implicata in complotul de a-l incrimina sau de a-l innebuni, el incearca sa o sugrume, reusind sa se opreasca sa o omoare la timp. In cele din urma, el reuseste sa descopere adevaratii vinovati si motivele acestora, dar nu poate impiedica savarsirea unei alte crime,si trebuie sa ia parte la o lupta vicioasa cu sabia inainte de a putea dezvalui adevarul.

Distributie
John Turner ca Sir Richard Fordyke
Heather Sears ca Lady Elizabeth Fordyke
Ann Lynn ca Diane
Peter Arne ca Seymour
Norman Bird ca Harris
Raymond Huntley ca colonelul John Wentworth
Joseph Tomelty ca Sir Giles Fordyke
Francis de Wolff ca Black John
Patrick Troughton ca Regis
Derek Newark in rolul lui Tom
Edina Ronay ca Lucy Judd
Annette Whiteley ca Mary
Kathy McDonald ca Kate
Roger Croucher ca Brian
Charles Houston ca Jenkins


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.