Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tacerea (1963) Ingmar Bergman / Drama 91 minute
2.229 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
  Inima plina de ploaie (SUA 1997) Drama 90 min
318 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anotimpuri.(Romania 1963) Drama / 99 minute
1.442 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un loc unde sa te duci (UK 1963) Drama / 81 min HD
334 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Paianjenul alb (Germania 1963) Drama,Crima / 102 minute
1.698 vizite - 0 comentarii
adaugat de tanita
 
  Cleopatra (SUA 1963) Dragoste 192 min
1.578 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 11
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 10
1.273 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 12
1.356 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dementia 13 (SUA 1963) Francis Ford Coppola 74 min
1.649 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Un loc de plecat (Anglia 1963) Drama 86 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.12.2021  Adauga la favorite 214 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
A Place to Go
Regia
Basil Dearden
Imdb 6.5
Ricky Flint ( Mike Sarne ) viseaza sa evadeze din clasa muncitoare Bethnal Green, unde lucreaza intr-o fabrica de tigari si imparte o casa aglomerata cu terasa cu parintii sai de varsta mijlocie Matt ( Bernard Lee ) si Lil, sora sa insarcinata Betsy (care da in curand nastere), si sotul ei Jim. Pentru a obtine banii pentru a pleca, Ricky este de acord sa ajute gangsterul local Jack Ellerman sa jefuiasca fabrica de tigari si, de asemenea, il face pe Jim, un sofer de camion care spera sa cumpere o licenta de transport scumpa, sa se alature complotului. Ricky se trezeste atras de Catherine „Cat" Donovan ( Rita Tushingham), care se intalneste cu un alt membru al bandei lui Jack, Charlie Batey. Desi Cat accepta sa se intalneasca si chiar sa faca dragoste cu Ricky, ea este extrem de independenta si refuza sa primeasca ordine de la el sau sa nu-l mai vada pe Charlie, subliniind ca ea si Ricky nu sunt logoditi, asa ca este libera sa faca ce vrea.

Tatal lui Ricky, Matt, un muncitor portuar, vrea de asemenea sa-si paraseasca slujba nesigura si sa renunte pe cont propriu si, in cele din urma, renunta si devine un musicist cu o rutina de evadare asemanatoare lui Houdini . Matt il uraste pe Jack Ellerman, care a avut mai mult succes financiar decat el si a fost, de asemenea, rivalul sau pentru afectiunile lui Lil cu multi ani in urma. Cand Matt il gaseste pe Jack si gasca lui la intalnirea acasa a familiei Flint cu Ricky si Jim, furia lui Matt, pe langa stresul de la busking, il face pe Matt sa sufere un accident vascular cerebral fatal.

In noaptea jafului planificat, Jim decide in ultimul moment ca nu poate trece pana la capat si risca viitorul familiei sale. Ricky ia camionul lui Jim fara ca acesta sa stie si il inlocuieste pe Jim si isi face propria parte de a dezactiva alarma din fabrica. Cu toate acestea, cand Jack ii ordona lui Ricky sa stea de paza cu o teava de plumb, Ricky se trezeste in imposibilitatea de a lovi un ofiter de politie care se apropie si intrerupe jaful, lasandu-i astfel lui Charlie sa-l doboare pe ofiter. Mai tarziu, Charlie se razbuna pe Ricky dand foc camionului lui Jim. Ricky este ars grav incercand sa stinga focul si se recupereaza la spital, timp in care Cat il viziteaza, dar continua sa-l vada pe Charlie. Intre timp, curatarea mahalaleloro obliga pe Lil sa se mute fara tragere de inima din casa ei de 30 de ani intr-un apartament nou intr-o alta zona. Jim si Betsy folosesc banii de asigurare de la camionul ars pentru a se muta intr-o casa proprie, pe care Betsy si-o dorise, dar ea o considera oarecum singura. Jim renunta la visul sau de a fi sofer de transport pentru un loc de munca stabil intr-o fabrica locala.

Dupa ce Ricky este eliberat din spital, el o gaseste pe Cat cu Charlie la pub local si il ataca pe Charlie. Politia soseste si ii aresteaza pe ambii barbati. In instanta, Ricky depune marturie ca el si Cat sunt logoditi si ca el era suparat pentru ca ea il vedea pe Charlie in timp ce el era in spital. Cand Cat coroboreaza marturia lui Ricky, judecatorul este indulgent si il lasa pe Ricky sa plece cu o amenda . Ricky si Cat decid apoi sa faca logodna lor realitate.


Bernard Lee ca Matt Flint
Rita Tushingham ca Catherine Donovan
Mike Sarne ca Ricky Flint
Doris Hare ca Lil Flint
Barbara Ferris ca Betsy
John Slater ca Jack Ellerman
David Andrews ca Jim
William Marlowe ca Charlie Batey
Michael Wynne ca Pug
Roy Kinnear ca Bunting
Norman Shelley ca magistrat
Jerry Verno ca Nobby Knowles


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.