Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Copie la indigo (SUA 1981) Comedie 91 min
787 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Indigo (SUA 2003) Drama / 88 minute
294 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familia Borgia (UK 1981) / In spatele scenei 9
2.519 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Familia Borgia (UK 1981) / In spatele scenei 8
2.299 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Familia Borgia (UK 1981) / In spatele scenei 2
2.284 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Familia Borgia (UK 1981) / In spatele scenei 6
2.185 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Familia Borgia (UK 1981) / In spatele scenei 5
2.132 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Familia Borgia (UK 1981) / In spatele scenei 3
2.051 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Familia Borgia (UK 1981) / In spatele scenei 7
1.907 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Familia Borgia (UK 1981) / In spatele scenei 4
1.821 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Copie la indigo (1981) Drama- Comedie 91 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.11.2021  Adauga la favorite 301 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.3
   
 
Carbon Copy (1981)

Nota IMDB: 5.3

Regia:Michael Schultz
Roger Porter (Washington), un negru tanar si oarecum naiv, este fiul de mult pierdut al lui Walter Whitney (Segal), un om de afaceri de succes care traieste in comunitatea exclusivista, predominant alba, din San Marino, California.. Walter, care este in secret evreu, traieste o viata frustranta in comunitatea sa inchisa, deoarece trebuie sa-si implore in mod constant sotia perspicace pentru sex, plus trebuie sa suporte bufniile odioase ale fiicei sale vitrege. Roger apare la biroul lui Walter, dezvaluind ca el este rezultatul relatiei de mult timp a lui Walter cu o femeie de culoare, care acum este moarta. In scopul progresului profesional in afaceri, Walter o parasise pe mama lui Roger. Singura persoana care stia despre mama lui Roger a fost socrul sau antisemit (Warden), care este si seful lui. Socrul lui Walter il avertizase ca, daca isi va continua relatia cu mama lui Roger, va avea grija ca Walter sa nu prospere niciodata in cariera lui, asa ca Walter a intrerupt-o cu forta.

Incercand sa se revanseze cu Roger, Walter ii spune sotiei sale Vivian (Saint James) ca vrea ca Roger sa locuiasca cu ei vara ca fiu adoptiv. Ea accepta, dar regreta curand decizia dupa ce afla despre relatia reala a lui Roger cu Walter. Il da afara pe Walter. Tatal ei il concediaza, luandu-i masina si cardurile de credit. Avocatul si fostul cel mai bun prieten al sau spune ca o va reprezenta pe Vivian in divort, dar ii trimite un alt avocat, care este afro-american. Noul avocat ii spune ca toti banii lui sunt in conturi doar pe numele lui Vivian, asa ca nu mai are decat banii din portofel, 68 de dolari. Walter se cazeaza intr-un motel slabanog impreuna cu Roger si incearca sa faca rost de gunoi de grajd cu lopata intr-un grajd. Roger trage crosele de golf ale lui Walter pentru a le finanta sa se mute intr-un apartament degradat din Watts. Intre timp,

Sotia lui Walter, Vivian, si socrul sau il viziteaza in apartament, spunandu-i lui Walter ca le este dor de el. Apoi trebuie sa aleaga intre acceptarea faptului ca Roger este fiul sau, sau instrainarea lui Roger pentru a-si salva propria pozitie in societate. Il alege pe cel din urma, dar constiinta il deranjeaza pana la extrem unde decide apoi sa sacrifice totul din nou pentru a se intoarce la Roger, respingand amenintarile socrului sau ca de data aceasta il va face pe Walter sa sufere cu adevarat.

Dupa ce se intalneste din nou cu Roger, noul avocat al lui Walter dezvaluie ca Roger nu este un abandon de liceu, ci este de fapt un student la colegiu, pregatit la vechea universitara a lui Walter. Il duce pe Walter acolo unde Roger se afla la marginea drumului si lucreaza la masina lui si mai intai Walter ii spune ca vrea sa mearga sa lucreze pentru ca o veche cunostinta sa locuiasca in apropierea lui, dar in cele din urma decide sa mearga sa stea cu matusa lui Roger, Clara. si sa fie parte deplina din viata lui. Pe masura ce filmul se termina, Walter, mandru de fiul sau, calareste in jalopia lui Roger, hotarand sa-i acorde in sfarsit timpul pe care nu l-au avut niciodata inainte.

Distribuie
George Segal ca Walter Whitney
Susan Saint James ca Vivian Whitney
Jack Warden ca Nelson Longhurst
Dick Martin as Victor Bard
Denzel Washington ca Roger Porter
Paul Winfield ca Bob Garvey
Macon McCalman ca Tubby Wederholt
Vicky Dawson ca Mary Ann, fiica lui Vivian
Doug Laird ca ofiter de politie pentru motociclete
Media de acasa
Filmul a fost lansat pe VHS , Betamax si L


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.