Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Secretul Madonnei (SUA 1946) Thriller 79 min
1.039 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Conacul Dragonwyck (SUA 1946) Mister,Thriller 102 min
992 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Dubla enigma (SUA 1946) Thriller 85 min
822 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Opritor de fluier (SUA 1946 ) Drama -Crima 85 min
668 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In spatele luminii verzi (SUA 1946) Drama,Crima 61 min
2.250 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Viraj periculos (Romania 1983) Actiune,Thriller 84 min
3.710 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Comandamentul Desertului (SUA 1946) John Wayne 72 min
2.117 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Complice (SUA 1946) Thriller 68 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.11.2021  Adauga la favorite 245 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.2
   
 
Accomplice 1946
Regizat de catre Walter Colmes
IMDB 5.2

Bomba blonda Joyce Bonniwell il angajeaza pe fostul ei logodnic si avocat din Los Angeles, Simon Lash. Sotul ei, amneziatic si bogat, Sam Bonniwell, a disparut. Sam este vicepresedintele Bancii Nationale Sheridan din Los Angeles.

Simon cauta ce se intampla la banca. Presedintele bancii, Vincent Springer, asigura ca totul este in regula cu banca si ca Sam este in vacanta.

Asistentul juridic al lui Simon, Eddie Slocum, este trimis sa verifice clubul de domni ai lui Sam. El descopera o scrisoare catre Sam de la doamna James Baker. A, frumoasa roscata Evelyn Price, raspunde la usa. Ea recunoaste ca are o aventura cu Sam, dar ca nu l-a vazut de cateva zile, desi s-ar putea sa se refugieze la Castleman's Mink Ranch, un loc pe care il detine langa Palmdale.

Simon incepe sa banuiasca ca Joyce ar putea cauta dovezi concrete ale infidelitatii lui Sam, posibil pentru procedura de divort. Simon vrea sa renunte la sarcina deoarece nu investigheaza cazurile de divort.

Simon intra in casa lui Joyce si primeste un telefon de la seriful local Rucker. El ii spune lui Joyce ca trupul lui Sam se afla la Castleman's Mink Ranch cu o impuscatura in cap.

Simon o insoteste pe Joyce la ferma pentru a identifica cadavrul. Cand ajung impreuna la locul crimei, seriful incepe sa suspecteze ca Simon si Joyce l-au ucis pe Sam pentru a-i obtine banii din mostenire.

Castleman, insa, crede ca Bonniwell s-a sinucis. Simon stabileste ca exista dovezi clare de doua impuscaturi si intelege ca Bonniwell nu s-ar fi putut sinucide. Joyce ii spune serifului ca Sam si-a pierdut toti banii. Ea neaga orice cunoastere a fermei si a relatiei lui Sam cu Evelyn.

Simon il contacteaza pe Eddie prin telefon si primeste informatii ca atat Evelyn, cat si presedintele bancii Springer au disparut fara urma. Simon se uita la un hotel pe care Sam l-a frecventat in timpul vizitelor sale si afla ca obisnuia sa viziteze orasul in compania unei brunete dragute, despre care pretindea a fi sotia lui. Rucker raporteaza mai tarziu ca o bruneta care se potriveste descrierii a fost vazuta conducand masina lui Sam in desert. Simon afla de la Joyce ca logodnicul presedintelui bancii este o bruneta si decide sa o gaseasca pe femeie.

Inainte ca Simon sa aiba timp sa plece, primeste informatii ca atat Evelyn, cat si Castleman au fost ucisi. Simon incearca sa puna cap la cap piesele puzzle-ului si decide sa calatoreasca la Mesa in New Mexico. Cand ajunge acolo, vorbeste cu maresalul orasului, Jeff Bailey, care ii spune ca un barbat pe nume Stringer a condus prin oras cu ceva timp in urma, in directia marelui teren al lui Pete Connors, cunoscut sub numele de Castelul.

Cand Simon vine la Castel, proprietarul Pete Connors dezvaluie ca Bailey este nepotul sau. Simon este luat prin surprindere. El este inchis intr-o camera veche de hamuri. Vede cum Joyce ajunge la casa cu masina si reuseste sa iasa din camera. Joyce explica ca s-a indreptat spre Castel dupa ce a aflat ca Springer a sunat numarul lui Connors.

Joyce incearca apoi sa-l omoare pe Simon, iar el intelege ca ea este cea care le-a ucis pe toate cele trei victime. El ii spune ca stie ce a facut ea si ca a ghicit ca purta o peruca bruneta pentru a se demascara ca logodnica lui Springer si l-a ucis pe Springer la ferma de nurci pentru ca a descoperit ca Sam deturna de la banca.

Simon continua apoi sa explice ca Evelyn, care era cu adevarat amanta lui Springer, nu a lui Sam, si Castleman au fost ucisi amandoi pentru a-i impiedica sa dezvaluie adevarul. Apoi apare Sam, care este in viata si se ascunde la Castel. Exista o lupta, in care Sam il ucide accidental atat pe Connors, cat si pe Joyce, apoi este ucis el insusi de Simon. [1]

Distribuie
Richard Arlen ca Simon Lash
Veda Ann Borg ca Joyce Kimball Bonniwell
Tom Dugan ca Eddie Slocum
Archie Twitchell ca Sheriff Rucker (ca Michael Branden)
Marjorie Manners ca Evelyn Price
Earle Hodgins ca Jeff Bailey
Francis Ford in rolul Regelui Connors
Edward Earle ca Jim Bonniwell
Herbert Rawlinson ca Vincent Springer
Sherry Hall ca Ben Castleman
Robert McKenzie ca insotitor de benzinarie Barstow


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.