Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  O, domnule Porter! (UK 1937) Comedie / 80 minute
469 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Ingerul (SUA 1937 Comedie,Drama, Marlene Dietrich 87 min
934 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  In Ochii Tai (SUA 2014) Subtitrat RO / Comedie 102 min
8.059 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Manierele doamnei (SUA 1937) Comedie / 53 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Priveste inapoi cu manie (1989) Kenneth Branagh /114 min
3.343 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
  Problema cu spionii (SUA 1984) Comedie 91 min
44 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O viata usoara (SUA 1937) Comedie,Romantic / 88 min
1.407 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  O mireasa pentru Henry (SUA 1937) Comedie / 58 min
1.037 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Comportament de Lady (SUA 1937) Comedie,Roantic / 53 min
897 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Oh, domnule Porter! (Anglia 1937 )Comedie 85 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.11.2021  Adauga la favorite 265 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.5
   
 
Oh, Mr. Porter!

Regia Marcel Varnel
Imdb 7.5
William Porter ( Will Hay ) este un muncitor inepta de cale ferata , care - datorita legaturilor familiale - este dat lucrarea de stationmaster la distanta si subred rurale din Irlanda de Nord statia de cale ferata in oras (fictive) din Buggleskelly, situat la granita cu apoi Statul Liber Irlandez .

Dupa ce a luat feribotul din Anglia spre Irlanda de Nord, Porter este ingrozit cand descopera cat de izolata este gara. Este situat in mediul rural, la doua mile de cea mai apropiata statie de autobuz. Pentru a inrautati lucrurile, legenda locala spune ca fantoma lui Joe-un-ochiul morarul bantuie linia si, ca urmare, nimeni nu se va apropia de gara dupa lasarea intunericului.

Colegii lui Porter de la gara sunt batranul adjunct al sefului de gara, Harbottle ( Moore Marriott ) si un tanar portar supraponderal si insolent, Albert ( Graham Moffatt ), care isi castiga existenta furand marfuri in tranzit si schimband biletele de tren cu mancare. Ii intampina pe Porter in noua lui slujba, rasfatandu-l cu povesti despre mortile si disparitiile fostilor sefilor de gara - fiecare aparent victima a blestemului lui Joe cu un ochi.

De la inceput, statia este condusa foarte neprofesionist. Porter este trezit de o vaca care isi vizeaza capul prin fereastra vechiului vagon in care doarme (vaca a fost pierduta in tranzit si este mulsa de Harbottle), iar micul dejun al echipei consta in slanina facuta dintr-un asternut de purcei de care se presupune ca calea ferata ii ingrijeste pentru un fermier local.

Hotarat sa zguduie lucrurile (mai ales dupa ce este nevoit sa se ocupe de fermierul furios cand vine sa-si adune porcii), seful de gara Porter incearca sa renoveze statia in mai multe moduri, cel mai intelept prin vopsirea intregii statii, dar si prin metode mai putin conventionale. mijloace – inclusiv oprirea expresului in trecere si organizarea unei excursii in Connemara .

Porter incearca sa faca afaceri printre localnicii din pub oferind bilete la aceasta excursie, dar cand localnicii incep sa se cearta despre unde ar trebui sa mearga excursia, o cearta izbucneste. Porter se taraste in siguranta in camerele proprietarului de alaturi, unde intalneste un barbat cu un singur ochi care se prezinta ca Joe si se ofera sa cumpere toate biletele pentru un meci in deplasare pe care echipa de fotbal din sat, Buggleskelly Wednesday, il joaca urmatoarele. zi.

Dar Porter nu stie ca a fost cu adevarat de acord sa transporte un grup de criminali care sunt implicati in transportul de arme in Statul Liber Irlandez . Trenul de „fotbal" pleaca la sase dimineata dimineata urmatoare, mai degraba decat la zece dimineata programata, la insistentele lui Joe si, desi Porter pune la indoiala unele dintre pachetele ciudate care sunt incarcate in tren, el accepta afirmatia lui Joe ca acestea sunt de fapt stalpi de poarta. pentru joc.

Trenul dispare in timp ce contrabandistii il deviaza pe o ramura dezafectata din apropierea granitei, iar toata lumea pretinde ca Porter si-a pierdut mintile (nu exista o echipa precum Buggleskelly Wednesday, iar Harbottle subliniaza ca echipa locala nu ar pleca fara el ca el este atacantul lor centru). Din pacate, aceasta uriasa neintelegere il face pe Porter sa-si piarda locul de munca, deoarece nimeni nu a vazut trenul. Apoi, dupa ce colegii sai vorbesc despre un tunel pe o ramura dezafectata din apropiere, Porter decide sa plece pentru a gasi motorul ratacit (in speranta ca isi va recupera locul de munca).

Trio-ul gaseste trenul disparut intr-un tunel feroviar abandonat, sub o moara de vant presupusa bantuita . Ei investigheaza si sunt capturati pentru scurt timp de alergatorii de arme, dar evadeaza si urca progresiv mai sus pe moara de vant pana cand in cele din urma sunt prinsi in varf.

Folosind panzele morii de vant, ei reusesc sa coboare acolo unde isi trag un plan pentru a-i captura pe alergatorii de arme. Cupland trasurile care contin criminalii si armele lor la propriul lor motor, Gladstone , le duc departe de granita cu viteza maxima, ardand totul, de la lenjeria lui Harbottle pana la portile de trecere la nivel pe care le sparg pentru a mentine aburul. Pentru a tine infractorii linistiti, Albert se urca in varful trasurii si loveste pe oricine scoate capul cu o lopata mare.

Porter scrie o nota in care explica situatia si o pune in sticla goala de „medicament" a lui Harbottle. Cand trec pe langa o statie mare, el arunca sticla prin fereastra biroului sefului de statie, alertand autoritatile despre situatia lor. Intreaga cale ferata intra in actiune, liniile fiind inchise si alte trenuri redirectionate, astfel incat Gladstone sa se poata ciocni in cele din urma de o margine unde fortele de politie care asteapta ii aresteaza pe alergatorii de arme.

Dupa o sarbatoare de scurta durata, in care Harbottle subliniaza ca Gladstone are nouazeci de ani si Porter sustine ca este bun pentru inca nouazeci, motorul explodeaza dupa calatoria sa agitata, iar Porter, Harbottle si Albert isi lasa palariile in semn de respect.

Distributie
Will Hay ca William Porter
Moore Marriott ca Jeremiah Harbottle
Graham Moffatt ca Albert Brown
Percy Walsh ca superintendent
Dave O'Toole ca Postas
Sebastian Smith ca domnul Trimbletow
Agnes Lauchlan ca doamna Trimbletow
Dennis Wyndham ca Grogan/One-Eyed Joe
Frederick Piper ca Ledbetter
Frederick Lloyd ca ministru
Frank Atkinson ca irlandez in bar
Betty Jardine ca secretar


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.