Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Un weekend de iarna (SUA 2018) Drama romantica 84 min
1.201 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calatorie in paradis ( SUA 2010) Romantic 134 min
827 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un sarut de Craciun (SUA 2014) Romantic / 88 min
13.683 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Rebecca (UK 1979) Drama,Mister,Romantic Ep.2/4
2.675 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rebecca (UK 1979) Drama,Mister,Romantic Ep.3/4
2.355 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rebecca (UK 1979) Drama,Mister,Romantic Ep.4/4
2.158 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rebecca (UK 1979) Drama,Mister,Romantic Ep.1/4
1.108 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Stiu de ce canta pasarile in colivie (SUA 1979) / 94 min
2.768 vizite - 0 comentarii
adaugat de norica
 
  Il gasesc pe John Craciun (SUA 2001) Fantezie 90 min
221 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cand el nu este atat de strain (SUA 1989) Drama 90 min
994 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Cand suna un strain (SUA 1979) Triller 97 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.10.2021  Adauga la favorite 297 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.4
   
 
When a Stranger Calls 1979
Regia Fred Walton
Imdb 6.4



Jill Johnson ( Carol Kane ) ingrijeste copiii Dr. Mandrakis ( Carmen Argenziano ) acasa la el. Cand copiii dorm, Jill primeste un telefon de la un barbat care o intreaba daca a verificat copiii. Jill respinge initial apelul ca pe o gluma practica. Cu toate acestea, suna din nou si din nou. Pe masura ce apelurile devin din ce in ce mai dese si amenintatoare, Jill se sperie si decide sa cheme politia, care ii spune Jill sa tina faptasul pe linie suficient de mult pentru ca ei sa urmareasca apelul. Jill primeste un ultim apel de la hartuitorul ei. Imediat dupa conversatie, politia suna pentru a o informa ca apelurile vin de la un telefon din interiorul casei. Jill vede umbra intrusului. Un marinar comerciant englez pe nume Curt Duncan ( Tony Beckley), a ucis copiii, dar o lasa pe Jill nevatamata. Jill nu stia ca copiii fusesera morti la scurt timp dupa sosirea ei. Dupa proces, este trimis la o unitate de psihiatrie.

Sapte ani mai tarziu, Duncan evadeaza din centrul de psihiatrie. Dr. Mandrakis il angajeaza pe Clifford ( Charles Durning ), care investigase crimele anterioare, dar acum este detectiv privat, pentru a-l gasi pe Duncan. Nestiind ca Clifford il urmareste, Duncan, fara adapost, este batut dupa ce a hartuit o femeie, Tracy ( Colleen Dewhurst ), intr-un bar din centrul orasului. Cand Duncan o urmareste pe Tracy pana la apartamentul ei, ea ii este mila de el si incearca sa fie draguta cu el in timp ce il face sa plece, sperand ca acesta va fi ultima data pe care il va vedea.

Intre timp, un Clifford din ce in ce mai obsedat ii confera prietenului sau locotenentul Garber ( Ron O'Neal ) intentia sa de a-l ucide pe Duncan, mai degraba decat sa-l reangajeze. Garber, care a fost prezent si la locul crimei din Mandrakis, este de acord sa colaboreze. Clifford il urmareste pe Duncan pana la resedinta lui Tracy. El ii spune lui Tracy ca Duncan i-a sfasiat literalmente pe copiii Mandrakis cu mainile goale. Tracy accepta fara tragere de inima sa fie momeala lui Clifford la bar in acea seara, dar Duncan nu apare niciodata. Dupa ce Clifford pleaca, totusi, Duncan iese din ascunzatoare din dulapul lui Tracy. Tracy striga dupa ajutor. Clifford se intoarce si il alunga pe Duncan de la fata locului, pierzandu-si urma pe strazile din centrul orasului Los Angeles.

Jill este acum casatorita si are doi copii mici. Intr-o noapte, ea si sotul ei Stephen (Steven Anderson) merg la cina pentru a sarbatori promovarea lui, in timp ce copiii lor sunt ingrijiti de Sharon (Lenora May). La restaurant, Jill primeste un telefon si aude din nou vocea lui Duncan: "Ai verificat copiii?" Politia o escorteaza pe Jill inapoi acasa pentru a descoperi ca totul este in regula. Garber aude despre incident si il alerteaza pe Clifford. Clifford incearca sa o sune pe Jill, dar constata ca linia este moarta. Mai tarziu in acea noapte, Jill aude vocea lui Duncan in timp ce usa dulapului pare sa se deschida. Ea incearca sa-si trezeasca sotul doar pentru a realiza ca barbatul care sta intins langa ea este intrusul. El o urmareste pe Jill prin camera si incearca sa o omoare cand Clifford soseste si il impusca in piept, ucigandu-l. Sotul lui Jill, Stephen, este in dulap,inconstient, dar viu. Copiii lor sunt in siguranta.

Distributie
Charles Durning in rolul lui John Clifford
Carol Kane ca Jill Johnson
Colleen Dewhurst ca Tracy
Tony Beckley ca Curt Duncan
Rachel Roberts ca Dr. Monk
Ron O'Neal in rolul Lt. Charlie Garber
Steven Anderson ca Stephen


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.