Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Disparitia zborului 412 (SUA 1974) Mister,Drama / 72 min
1.311 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Trei blonde in viata lui (SUA 1961) Politist 86 min
237 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Disparitia lui Aimee (SUA !976) Drama biografica 100 min
308 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Disparitia (Koreea 2018) Drama
726 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
941 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Efect de umbra (SUA 2017) Drama ,mister 86 min Sb rom
1.163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul lui Nikola Tesla (SUA 1980) Drama 96 min
1.284 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Portretul lui Jennie (SUA 1948) Mister,Romantic/ 86 min
2.659 vizite - 0 comentarii
adaugat de madam
 
  Nu uitati ciminalii (SUA 1994) Mister,Thriller / 90 min
1.881 vizite - 0 comentarii
adaugat de kili
 
  Columbo - Joc decisiv (SUA 1972) Crima,Mister 95 min
774 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Disparitia zborului 412 (SUA 1972)Mister S.F 72 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.10.2021  Adauga la favorite 366 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.6
   
 
The Disappearance of Flight 412
Regia Jud Taylor
Imdb 4.6
Colonelul fortelor aeriene americane Pete Moore (Glenn Ford) este comandantul bazei Whitney Air Force 458th Radar Test Group, care se confrunta cu dificultati electrice la bordul aeronavei sale. Pentru a gasi problema, el trimite un echipaj de patru persoane pe zborul 412, cu capitanul Bishop (David Soul) ca comandant. Lt Podryski (Greg Mullavey), Capt Riggs (Robert F. Lyons) si Lt Ferguson (Stanley Bennett Clay) sunt echipajul Bishop. La scurt timp dupa test, jetul Grumman Gulfstream II , un mic transport VIP bimotor, preia trei blituri pe radar. Ulterior, doi luptatori se lupta sa investigheze si sa dispara misterios.

In acest moment, Zborul 412 este fortat sa aterizeze de un grup de informatii militare de nivel superior, care denunta observatiile OZN-urilor (la care se face referire pe tot parcursul filmului prin indicativul radio „Digger Control" al instalatiei lor , desi acest lucru nu este niciodata implicit a fi realitatea organizatiei nume), deviat catre un aerodrom militar indepartat, abandonat undeva in desert in sud-vestul american . Echipajul este dus la o cladire de cazarma pentru a fi supus unui proces de informare de 18 ore de catre membrii unei echipe militare a Diviziei de Investigatii Speciale (SID), care seamana mai degraba cu o indoctrinare pentru a-i convinge ca nu au vazut un OZN. Intre timp, avionul lor este depozitat intr-un hangar darapanatsa-l ascunda de aeronavele de cautare si salvare. Dupa toate aparentele, zborul 412 a disparut pur si simplu in aer. Colonelul Moore, cu ajutorul maiorului Mike Dunning (Bradford Dillman), isi propune sa afle ce s-a intamplat cu echipajul sau.

In momentul in care interogatoriul guvernului incepe sa ridice indoieli echipajului de zbor cu privire la observarea „farfuriei zburatoare", Moore si Dunning gasesc baza secreta. Eforturile lor de a elibera echipajul sunt impiedicate de liderul SID, colonelul Trottman (Guy Stockwell), care citeaza preocuparile de securitate nationala. Bishop incearca sa scape, dar Trottman ameninta sa faca lucrurile dificile in echipajul sau, care este de acord sa accepte o versiune igienizata a raportului lor. Moore il apasa pe Trottman pentru o explicatie, in ciuda avertismentului lui Dunning de a renunta la problema. Dunning pare sa se fi confruntat cu un tratament similar in urma unui incident in care si el s-a confruntat cu SID. Dupa eliberare, cand Dunning si Podryski aleg sa accepte raportul, ceilalti: Moore, Bishop, Ferguson si Riggs cauta ajutorul generalului Enright ( Kent Smith). Trottman apare si ii spune generalului ca nu s-a intamplat nimic neplacut. Vorbind cu Moore in privat, generalul Enright dezvaluie ca s-au gasit resturi ale avioanelor lipsa, dar au ramas doar minime. Pilotii inca lipsesc.

Moore incearca sa urmareasca problema, dar nimanui nu-i pasa, probabil pentru ca cei responsabili nu erau dispusi sa se ocupe de implicatiile incidentului.

Patru luni mai tarziu, exercitiul s-a repetat, abia acum cu mai multi barbati care il supravegheau. Din nou apar obiecte misterioase, cu aceleasi rezultate. In urma unui rezumat, problema a fost abandonata.

Cei care coopereaza sunt promovati, in timp ce ceilalti constata ca cariera lor sufera. Colonelului Moore i s-a refuzat promovarea si s-a retras la varsta minima.
Distributie

Glenn Ford in rolul colonelului Pete Moore
Bradford Dillman in rolul maiorului Mike Dunning
David Soul in rolul capitanului Roy Bishop
Robert F. Lyons in rolul capitanului Cliff Riggs
Guy Stockwell in rolul colonelului Trottman
Greg Mullavey in rolul locotenentului Tony Podryski
Kent Smith in rolul generalului Enright
Stanley Bennett Clay ca locotenent 2 Ferguson (creditat ca Stanley Clay)
Jonathan Goldsmith ca Smith (creditat ca Jonathan Lippe)
Jack Ging ca Green
Ken Kercheval ca White
Edward Winter ca Mr. Cheer


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.