Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Te rog ucide-ma (SUA 1956) Politist / 78 minute
1.720 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
636 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  El a ras ultimul (SUA 1956) Comedie,Crima / 77 minute
329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Acuzat de crima (SUA 1956) Politist 74 min
147 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hollywood sau nimic (SUA 1956) cu Jerry Lewis 94 min
2.059 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Strigatul de lupta in Pacific (SUA 1956) Razboi 109 min
2.060 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Omorati-ma, ucideti-va (SUA 1983) Mister 96 min
245 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele Combo (SUA 1956) Politist 84 min
353 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Va rog sa ma ucideti (SUA 1956) Politist 78 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.10.2021  Adauga la favorite 294 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
Please Murder Me
Regia Peter Godfrey
Imdb 6.5

Avocatul aparator Craig Carlson ( Raymond Burr ) cumpara un pistol la o casa de amanet si se deplaseaza la biroul sau, unde depune arma intr-un sertar de birou cu un dosar de dosare, apoi incepe sa dicteze intr-un magnetofon. Isi directioneaza mesajul catre procurorul Ray Willis ( John Dehner ), el dezvaluie ca anticipeaza ca va fi ucis intr-o ora si incepe sa-si spuna povestea in flashback-uri extinse.

Amintirile incep cu explicatia adusa prietenului sau de razboi si celui mai bun prieten Joe Leeds ( Dick Foran ) ca are o aventura cu sotia lui Leeds Myra ( Angela Lansbury ), care doreste sa divorteze. Joe ii cere lui Craig sa-i acorde putin timp sa se gandeasca la asta. Zile mai tarziu, la propriul sau birou, Joe termina de scris o scrisoare si o da partenerului sau de afaceri Lou Kazarian sa o trimita prin posta. Joe ii telefoneaza lui Myra spunandu-i ca va fi in curand acasa pentru a discuta ceva. Acolo, se confrunta cu Myra in dormitorul lor, unde o usa este inchisa si se aude un foc de arma. Politia investigheaza moartea lui Joe. Myra explica faptul ca Joe a devenit suparat si a amenintat-o fizic, fortand-o sa-l impuste in autoaparare. Craig este si el la fata locului, ajuns in fata politiei si actionand ca avocat al Myrei.

In procesul urmator, DA Willis permite politiei sa-si prezinte dovezile ca o lupta fizica nu a avut loc asa cum spusese ea. Willis observa ca Myra nu a fost angajata cand l-a intalnit pentru prima data pe Joe, un om de afaceri de succes, cu o suma buna de asigurari de viata. In apararea ei, Craig atribuie neconcordantele lui Myra cu privire la noaptea in cauza ca isterie post-traumatica. In argumentul sau final, Craig sustine ca motivul banilor din cazul lui Willis nu este valid, deoarece Myra era indragostita de un alt barbat - o revelatie care l-ar putea inspira pe Joe sa-i provoace un prejudiciu premeditat lui Myra. Craig dezvaluie apoi ca el insusi este iubitul Myrei.


Angela Lansbury si Raymond Burr
Juriul o considera pe Myra nevinovata. Ea si Craig organizeaza o petrecere pentru a sarbatori cu prietenii. Cand Lou ajunge, ii dezvaluie in mod privat lui Craig ca uitase sa trimita scrisoarea lui Joe, care ii era adresata lui Craig. Joe dezvaluie in scrisoare ca Myra s-a casatorit cu el pentru banii lui, dar ca era de fapt indragostita de un artist, nu de Craig. Joe hotarase sa o ceara sa ramana casatorita, in parte pentru a-l salva pe Craig de ea. Craig isi aminteste apoi de Myra mentionand ca un „vechi prieten", un artist pe nume Carl Holt, a vizitat-o ​​in inchisoare in timpul procesului.

Craig merge sa-l vada pe Holt, care explica relatia sa lunga cu Myra, intrerupta de casatoria ei cu Joe, si isi exprima recunostinta si admiratia fata de Craig in munca sa de aparare in procesul lui Myra, mai ales ca se prezinta ca o tactica iubita lui Myra. Craig il confrunta mai tarziu pe Myra cu scrisoarea lui Joe si discutia lui cu Holt. Recunoaste ca intentioneaza sa continue cu Holt acum este libera.

Acuzand-o ca i-a costat pe el cel mai bun prieten al sau, dragostea vietii sale si a profesiei sale dintr-o data, Craig ii spune lui Myra ca va plati pentru crima ei indiferent, pentru ca el o va forta sa-l ucida. Myra este neincrezatoare, dar Craig pune in miscare in curand un plan, dezvoltand o prietenie cu Holt, chiar angajandu-l sa faca un portret pentru a intarzia plecarea lui Myra si Holt in Europa pentru a se casatori. In tot acest timp, Craig il batjocoreste pe Myra ca ii va dezvalui toate dovezile lui Holt si il va lasa sa decida daca vrea sa se casatoreasca cu o criminala. De asemenea, Craig se intalneste social cu DA Willis, discutand cazul Myrei si ii lasa Myra sa le vada impreuna.

Craig concluzioneaza ca povestea lui este dictata de casetofon spunand ca a aranjat sa o intalneasca pe Myra la birou la 12:30, care va sosi in curand. Auzind o bataie la usa biroului, Craig lasa reportofonul in functiune si ascunde microfonul in spatele unei fotografii de birou cu el si Joe, apoi lasa sa intre Myra. Ii arata dosarul despre care spune ca este plin de dovezi pe care le-a compilat impotriva ei si apoi aseaza pistolul pe birou.

In timp ce incepe sa dea un telefon lui Holt, Myra, condusa cu succes catre disperare, ia arma si il impusca pe Craig, care cade pe podea. Folosind o batista, inchide telefonul si isi sterge amprentele de pe pistol, pe care le pune in mana lui Craig. Descopera ca dosarul nu este plin decat de coli de hartie goale. Cand DA Willis ajunge, ea explica faptul ca Craig s-a impuscat. Dupa ce a verificat ca Craig este de fapt mort, Willis afla ca Myra a avut o intalnire cu Craig pentru 12:30, apoi ii spune ca Craig l-a invitat sa vina la 12:40. Gaseste microfonul si reportofonul, apoi se opreste si deruleaza banda. In timp ce incepe sa cante inregistrarea lui Craig, Myra incepe sa planga, invinsa.

Distributie
Angela Lansbury in rolul Myra Leeds
Raymond Burr in rolul avocatului Craig Carlson
Dick Foran in rolul lui Joe Leeds
John Dehner in rolul procurorului Ray Willis
Lamont Johnson in rolul lui Carl Holt
Robert Griffin in rolul lui Lou Kazarian
Denver Pyle in rolul locotenentului detectiv Bradley
Russ Thorson in calitate de judecatore


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.