Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tineretea maine (SUA 1934) Drama 1934
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Usa dubla (SUA 1934 ) Drama 79 min
407 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Judecatorul Priest (SUA 1934) Comedie 80 min
555 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ecaterina cea Mare - Inceputul domniei (SUA 1934) 93 min
2.170 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Las-o in plata Domnului (SUA 1945) Drama / 110 min HD
867 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Stan si Bran in excursie (SUA 1934 Film subtit RO 19 min
15.430 vizite - 0 comentarii
adaugat de camel
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prea bine sa fie adevarat(SUA 1988) Drama 85 min
838 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa Rothschild (SUA 1934) Biografic,Drama 88 min
1.725 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Stan si Bran - Marsul soldateilor de lemn (1934) 74 min
4.001 vizite - 0 comentarii
adaugat de coana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Robie (SUA 1934 ) Drama 83 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.09.2021  Adauga la favorite 219 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.1
   
 
Of Human Bondage (1934)
Regia
John Cromwell
IMDB: 7.1


Philip se indragosteste pasionat de chelnerita Moomred Rogers, desi ea este dispretuitoare fata de piciorul sau de club si interesul sau evident pentru ea. Desi este atras de femeia anemica si cu fata palida, ea este manipulatoare si cruda fata de el cand ii cere o intalnire. Raspunsul ei constant la invitatiile sale romantice este „Nu ma deranjeaza", o expresie atat de neinteresata incat il infurie - ceea ce o determina doar sa o foloseasca cu atat mai mult. Visele sale despre ea il distrag de la studii si el nu reuseste la examenele medicale.

Cand Philip ii propune, Mildred refuza, spunandu-i ca se va casatori in schimb cu Emil Miller (un vanzator grozav). Mildred, egocentric, il reproseaza razbunator pe Philip cu insulte urate pentru ca a devenit interesat romantic de ea.

Philip incepe sa-l uite pe Mildred cand se implica in Norah, o scriitoare romantica atragatoare si considerata, care lucreaza sub un pseudonim masculin. Il ajuta incet sa-si rezolve dependenta dureroasa de Mildred. Cu toate acestea, tocmai cand se pare ca Philip gaseste fericirea, Mildred se intoarce, insarcinata si sustinand ca Emil a abandonat-o.

Philip ii ofera un apartament, aranjeaza sa aiba grija de ea financiar si intrerupe relatia lui cu Norah. Norah si Philip recunosc ca relatiile interumane pot constitui robie (Philip era legat de Mildred, asa cum Norah era de Philip si Mildred era de Emil).

Intentia lui Philip este sa se casatoreasca cu Mildred dupa ce copilul ei se naste, dar o Mildred plictisita si nelinistita este o mama neinteresata, iar aceasta ii da ingrijirea bebelusului unei asistente.


Bette Davis si Leslie Howard
La o cina care isi sarbatoreste logodna, unul dintre prietenii studentilor la medicina ai lui Philip, Harry Griffiths, cocheteaza cu Mildred, care ii raspunde oarecum. Dupa ce Philip se confrunta cu Mildred, ea fuge cu Griffiths la Paris. A doua oara, Philip gaseste din nou o oarecare mangaiere in studiile sale, si alaturi de Sally Athelny, fiica tandra a unuia dintre pacientii sai in varsta intr-un spital de caritate. Familia Athelny este ingrijitoare si afectuoasa si il iau pe Philip in casa lor.

Inca o data, Mildred se intoarce cu bebelusul ei, de data aceasta exprimand remuscari pentru ca l-a parasit. Philip nu poate rezista sa o salveze si sa o ajute sa se refaca dupa o alta relatie esuata. Lucrurile se transforma in rau cand Mildred se muta, isi distruge cu rautate apartamentul, ii distruge tablourile si cartile si arde valorile mobiliare si obligatiunile pe care i le-a dat un unchi pentru a-si finanta scolarizarea. Philip este obligat sa renunte la scoala de medicina. Inainte de a parasi institutia, o operatie ii corecteaza piciorul clubului. Athelnys il primesc pe Philip atunci cand nu reuseste sa gaseasca de lucru si este blocat din apartamentul sau, iar acesta ia un loc de munca la tatal lui Sally ca vitrina.

Pe masura ce timpul trece, o scrisoare ii este trimisa lui Philip care il informeaza ca unchiul sau a murit, lasand o mica mostenire . Cu banii mostenirii, Philip este capabil sa se intoarca la scoala medicala si sa-si promoveze examenele pentru a deveni medic.

Mai tarziu, Philip o intalneste pe Mildred, acum bolnava de tuberculoza , lipsita si - filmul sugereaza oblic - lucreaza ca prostituata. Copilul ei a murit si a devenit tulburata. Inainte ca Philip sa o poata vizita din nou, ea moare intr-o sectie de caritate a spitalului. Odata cu moartea lui Mildred, Philip este in cele din urma eliberat de obsesia sa si isi propune sa se casatoreasca cu Sally.

Distributie
File:Of Human Bondage (1934).webm Redati continut media
De robia umana
Leslie Howard in rolul lui Philip Carey
Bette Davis in rolul lui Mildred Rogers
Frances Dee in rolul Sally Athelny
Kay Johnson in rolul Norah
Reginald Denny in rolul lui Harry Griffiths
Alan Hale in rolul Emil Miller
Reginald Sheffield in rolul lui Cyril Dunsford
Reginald Owen in rolul lui Thorpe Athelny
Tempe Pigott in rolul Agnes Hollet, proprietara lui Philip
Desmond Roberts in rolul Dr. Jacobs


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.