Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Reintoarcerea lui Topper (SUA 1941)Mister/Comedie 86 min
743 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Serenada in Valea Soarelui (SUA 1941) Comedie 86 min
5.515 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Jos palaria (SUA 1936) Comedie muzicala 66 min
535 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Drumul tutunului (SUA 1941) Comedie 84 min
645 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stan si Bran - Marile tunuri (SUA 1941) Comedie 70 min
3.840 vizite - 0 comentarii
adaugat de jenis
 
  Stan si Bran - Great Guns (SUA 1941) Comedie 70 min
2.296 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  El a ras ultimul (SUA 1956) Comedie,Crima / 77 minute
329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Maiorul Barbara (SUA 1941) Comedie Rex Harrison 119 min
1.320 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Star! (SUA 1968) Comedie muzicala 176 min
501 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Faceti cunostinta cu John Doe (SUA 1941) Comedie 101 min
619 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Spectacol in strada (SUA 1941) Comedie muzicala 86 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.09.2021  Adauga la favorite 229 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
Road Show (1941)

Regia
Hal Roach

Imdb 6.0

Milionarul de afaceri Drogo Gaines este pe cale sa se casatoreasca cu logodnicul sau, Helen Newton, dar falsifica o criza nervoasa inainte de propria nunta, deoarece are picioarele reci. El a auzit-o pe Helen vorbind cu fratele si mama ei despre pierderea averii lui Drogo daca nunta nu trece. Acest lucru il face pe Drogo sa decida sa anuleze nunta in intregime. Helen este furioasa si refuza sa fie aruncata la altar asa, atacand-o pe Drogo si incercand sa arate ca el este cel care o ataca. Fratele ei Ed vine in ajutorul ei si il da afara pe Drogo. Cand Drogo se trezeste din nou, se afla intr-o institutie mentala si este considerat nebun si periculos pentru altii.

La institutie, Drogo il intalneste pe bogatul colonel excentric Carleton Carraway. Carraway s-a admis in institutie. In intunericul noptii, Carraway il ajuta pe Drogo sa scape, folosind o barca cu siruri, si sunt ridicati de operatorul de carnaval Penguin Moore.

Drogo o ajuta pe Penguin in schimb, platindu-i taxele la serif. Penguin nu vrea sa accepte banii, asa ca Drogo ii sugereaza sa ia o concesie la o camera pe care Carraway a inventat-o ​​in schimb.

Cand proprietarul terenului doreste si bani de la Penguin, Drogo si Carraway ajuta strangand banii cu jocuri de noroc ilegale. Sunt arestati, dar reusesc sa scape cu ajutorul lui Penguin. Drogo si Carraway trebuie sa se ascunda de politia care ii cauta pe drum si sunt aproape descoperiti de Helen, care s-a alaturat grupului de cautare.

Cu toate acestea, sunt vazuti de Stanhope, secretarul personal al lui Drogo. Stanhope ramane si sta in jurul carnavalului pentru a vedea ce se intampla. Drogo se indragosteste de Penguin, care este prima fata pe care a intalnit-o si care nu-l doreste pentru bani. Penguin ii face pe Drogo si pe Carraway sa lucreze pentru a trai cu ea. Totusi, carnavalul nu aduce profit.

Drogo il trimite in secret pe Stanhope sa cumpere echipamente noi pentru carnaval pentru a imbunatati sansele de profit. Penguin incearca sa-l comercializeze pe Drogo ca noul ei artist acrobatic, dar el este prea incompetent pentru a performa in mod adecvat. El primeste sprijin de la Carraway, care incearca sa restabileasca reputatia lui Drogo si il convinge pe Penguin ca a fost odata un promitator de leu. Penguin dobandeste doi lei pentru a-si imbunatati actul. Drogo isi lauda norocul cand o furtuna ii strica sansele de a se arata ca un imblanzitor de leu in prima noapte.

Carnavalul se refugiaza in mosia nepotului lui Carraway, Harry Whitman. Prietenii lui Harry sunt publicul pentru noul spectacol, dar apare o agitatie cand leii ies din cusca. In cele din urma, Drogo reuseste sa-i atraga din nou in cusca, dar o lupta incepe cand o petrecere din afara acuza carnavalul de nedreptate din cauza preturilor mai mari percepute la spectacolul privat. Luptele distrug intregul carnaval. Harry se angajeaza sa ramburseze Penguin pentru daune.

Fara sa cunoasca majoritatea persoanelor prezente, Harry a depozitat ramasitele carnavalului intr-un hambar de pe mosia sa, planuind sa-l dea foc mai tarziu in noapte. Are obiceiul de a face acest lucru pentru a avea un motiv sa-si foloseasca camioanele de pompieri pentru a stinge focul.

Urmarind carnavalul in flacari, Penguin crede ca zilele ei de operator de carnaval s-au incheiat. Dar apoi Drogo ii arata noul echipament de carnaval pe care l-a cumparat. A pictat pe ea numele Moore & Gaines. Pinguin ii multumeste sarutandu-l. [1]

Distributie
Adolphe Menjou
Carole Landis
John Hubbard
Charles Butterworth
Patsy Kelly
Shemp Howard
George E. Stone
Margaret Roach
Polly Ann Young
Edward Norris
Marjorie Woodworth
Florence Bates
Willie Best
Aurii


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.