Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Drumul Hotilor (SUA 1957) Aventuri,Crima,Drama 72 minute
1.165 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
  Inamicul din adancuri (SUA 1957) Razboi / 95 min
7.478 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Sapte valuri distanta (SUA 1957) Aventuri,Drama / 96 min
1.512 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Fiesta (SUA 1957) Drama cu Ava Gardner / 124 minute
1.901 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Legenda ratacitilor (SUA 1957) John Wayne / 108 minute
1.396 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
  Vanatorul de cerbi (SUA 1957) Western, Aventuri / 78 min
1.626 vizite - 0 comentarii
adaugat de vama
 
  O ploaie plina de ura (SUA 1957) Drama / 108 minute
1.544 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Nu cu plata in avans (SUA 1957) Drama / 101 minute
523 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povestea lui James Dean (SUA 1957 Drama,Biografic 79 min
482 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Sergentul Hook (SUA 1957) Aventuri,Western / 105 minute
613 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Istanbul (SUA 1957) Aventuri,Drama / 84 minute

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.09.2021  Adauga la favorite 229 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.4
   
 
Istanbul (1957)

Nota IMDB: 6.4

Regia:Joseph Pevney
Pentru prima data in cinci ani, pilotul Jim Brennan (Errol Flynn) zboara la Istanbul , Turcia , dar este adus imediat la biroul inspectorului vamal RP Nural ( John Bentley ) care il suspecteaza de contrabanda cu diamante. Jim merge la hotelul in care a stat anterior, dar vechea lui camera are cuplul american Charlie ( Leif Erickson ) si Marge Boyle ( Peggy Knudsen ) acolo.

La cafenea, Jim se aseaza la masa obisnuita si isi aminteste ultima data cand a fost acolo, impartasind o bautura cu turistul german Stephanie Bauer ( Cornell Borchers ), o frumusete de care se indragosteste. Stie ca trebuie sa zboare pentru a-si castiga existenta si il incurajeaza sa accepte o slujba rapida, conducand oameni de afaceri in Cairo . La intoarcere, un vechi prieten, comerciantul Aziz Rakim ( Vladimir Sokoloff ) ii ofera lui Jim o bratara pentru a o da lui Stephanie, dar un compartiment ascuns contine diamante, pe care Jim le ascunde in ventilatorul sau de tavan.

Cand ii propune lui Stephanie, ii da si bratara. Ea accepta propunerea lui, dar inapoi in camera lui, cuplul il intalneste pe Paul Renkov ( Werner Klemperer ), care cauta diamantele. In noaptea urmatoare, Paul il urmareste pe Jim si, impreuna cu mai multi barbati, l-au batut. Domnul Darius ( Martin Benson ), liderul lor, cere diamantele. Politia il gaseste pe Jim si, la sediul central, Nural ii spune ca Aziz a fost ucis probabil din cauza rolului sau intr-un transport de diamante furate intrate in contrabanda cu o bratara. Jim neaga implicarea in furt si mai tarziu ii cere lui Stephanie sa vina cu el in acea noapte la Paris.

In camera ei de hotel, barbatii lui Darius il abordeaza pe Stephanie si fura bratara. Jim il gaseste pe Nural in camera sa si dezvaluie ca si-a confiscat aeronava si intentioneaza sa-l tina in custodie pana cand Jim va parasi tara. Stiind ca nu poate recupera diamantele, Jim si Nural merg la hotelul lui Stephanie, dar cladirea este in flacari. Jim incearca sa-si salveze logodnica, dar focul il obliga sa se retraga.

Ani mai tarziu, Renkov il gaseste pe Jim si ii spune ca Darius vrea sa-si ia diamantele. Jim stie ca cuplul casatorit din vechea lui camera sunt in pericol si se duce la hotel, dar este uimit sa o vada pe Stephanie acolo. Pretinzand ca este Karen Fielding, ea pleaca impreuna cu sotul ei, Douglas Fielding ( Torin Thatcher ), barbatul care o salvase in urma cu cinci ani cand hotelul ei a luat foc. Isi pierduse toate amintirile anterioare si nu-l recunoaste pe Jim.

Jim incearca sa o preseze pe Stephanie despre trecutul ei, dar sotul ei ii cere sa le lase in pace. Mai tarziu, strangand bratara pe care i-a dat-o Jim, ea il viziteaza in secret la cafenea, incercand sa-si aminteasca ce a insemnat odata pentru ea. Jim incearca sa recupereze diamantele, dar este aproape prins de inspector. Ii strecoara intr-una din valizele Boyle. Iesind din camera, isi permite sa fie capturat de Renkov si dus intr-un depozit abandonat, unde Darius a rapit-o deja pe Stephanie. Convingandu-l pe Darius ca este adevarata hota, Jim pune smecher depozitul in flacari.

Apucand-o pe Stephanie care a intrat in soc, el o duce inapoi la sotul ei, dar a doua zi dimineata, cand se pregateste sa zboare din Istanbul, Stephanie se trezeste brusc si striga numele lui Jim. Grabind spre aeroport, vad ca Jim este prins cu diamantele, desi Nural decide sa-l lase sa paraseasca tara. In timp ce avionul decoleaza, sotul ei vede reactia lui Stephanie si, cu ajutorul inspectorului, Jim este ordonat sa se intoarca la Istanbul, deoarece cineva vrea sa se reuneasca cu el.

Distributie:

Errol Flynn in rolul lui James Brennan
Cornell Borchers in rolul Stephanie Bauer / Karen Fielding
John Bentley in calitate de inspector Nural
Torin Thatcher in rolul lui Douglas Fielding
Leif Erickson in rolul lui Charlie Boyle
Peggy Knudsen in rolul Marge Boyle
Martin Benson in rolul domnului Darius
Nat "King" Cole in rolul lui Danny Rice
Werner Klemperer in rolul lui Paul Renkov
Vladimir Sokoloff in rolul lui Aziz Rakim
Jan Arvan ca Kazim
Nico Minardos in rolul lui Ali
Ted Hecht ca Lt. Sarac
David Bond in rolul Dr. Sarica
Roland Varno in rolul domnului Florian
Hillevi Rombin ca Air Hostess


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.