Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ultima data cand am vazut Parisul (SUA 1954) / 112 min
3.339 vizite - 0 comentarii
adaugat de sclava
 
  Punctul vazut ultima data (SUA 1998) Drama
153 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1954) Drama, Film-Noir / 99 min
915 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Sinuhe Egipteanul (SUA 1954) Drama,Istoric / 102 min
11.176 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Inaintea tuturor (SUA 2016) Drama 86 min
661 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Robinson Crusoe (SUA 1954) / Drama 89 minute
2.523 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Suddenly (SUA 1954) Drama 75 min
607 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultima noapte a singuratatii (Romania 1976) Drama 83 min
2.423 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Obsesia magnifica (SUA 1954) Drama / 107 minute
1.070 vizite - 0 comentarii
adaugat de paul
 
  Obsesia magnifica (1954) Drama Rock Hudson 107 min HD
4.053 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Ultima data cand am vazut Parisul (SUA 1954) Drama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.09.2021  Adauga la favorite 218 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
The Last Time I saw Paris 101 min
Regizat de catre Richard Brooks
IMDB 6,2
In timp ce al doilea razboi mondial se incheie in Europa, jurnalistul Stars and Stripes , Charles Wills, se afla pe strazile Parisului, acoperind sarbatorile. Brusc este apucat de o femeie frumoasa, care il saruta si dispare. Charles urmareste multimea la Cafe Dhingo si intalneste o alta femeie draguta pe nume Marion Ellswirth. Atractia reciproca este instantaneu, iar ea il invita sa se alature celebrarii tatalui ei despre sfarsitul razboiului din Europa. Charles, Marion si perseverentul sau pretendent francez Claude Matine ajung la gospodaria Ellswirth si descoperim ca femeia care il saruta pe Charles este sora mai mica a lui Marion, Helen.

Tatal lor, James Ellswirth, supravietuise primului razboi mondial si s-a alaturat imediat generatiei pierdute . Spre deosebire de majoritatea derivatilor, el nu a crescut niciodata din ea, crescandu-si cele doua fiice pentru a-si dori un astfel de stil de viata. Helen il urmareste pe tatal ei si isi foloseste frumusetea pentru a sustine o viata de lux, chiar daca sunt platiti. Marion merge pe cealalta directie si cauta tineri seriosi si conventionali, precum Claude, aspirant la procuror si Charles, viitorul romancier.

Charles si Helen incep sa se intalneasca si se indragostesc. Dupa ce Helen isi revine dintr-un caz de pneumonie aproape de moarte , se casatoresc si se stabilesc la Paris. James se alatura cu bunavointa familiei fericite a lui Charles, Helen avand in cele din urma o fiica, Vickie. Marion, dupa ce l-a pierdut pe Charles in fata lui Helen, este de acord sa se casatoreasca cu Claude. Charles se lupta sa-si indeplineasca salariul sarac, lucreaza fara succes la romanele sale si se ingrijeste de Vickie.

Cam in acest moment, campurile sterile de petrol din Texas pe care James le cumparase cu ani in urma incep sa produca in cele din urma. Charles, caruia James ii daduse campurile petroliere ca zestre , renunta la slujba, iar Helen si James incep sa gazduiasca petreceri in loc sa mearga la ele. Bogatia brusca o schimba pe Helen, care devine mai responsabila, iar Charles isi distruge averea dupa ce a renuntat la slujba de ziar si a respins toate romanele sale de catre editori. De asemenea, fiecare dintre ei incepe sa urmareasca alte interese: Helen cocheteaza cu frumosul jucator de tenis Paul Lane, iar Charles concureaza intr-o cursa locala de la Monte Carlo la Paris cu divortata profesionista Lorraine Quarl.

Dupa cursa, Charles se intoarce la Paris, dar o gaseste pe Helen stand in Cafe Dhingo impreuna cu Paul. O lupta izbucneste intre Paul si Charles, iar un Charles suparat merge mai intai acasa si pune lantul pe usa, impiedicandu-l sa fie deschis pana la capat. Cand Helen vine acasa si incearca sa intre, nu poate. Ea il striga, dar Charles se afla intr-o stupoare beata pe scara, iar sticla ii cade din maini in timp ce Helen o suna. Helen trebuie sa mearga pana la sora ei in zapada si ploaie. Prinde din nou pneumonie si moare.

Marion solicita si primeste custodia deplina a lui Vickie, iar Charles se intoarce acasa in America. Cativa ani mai tarziu, dupa ce s-a indreptat, a publicat o carte si a incetat sa mai zboare, Charles se intoarce la Paris, sperand ca reforma sa va convinge Marion sa-i dea inapoi Vickie. Charles ii spune lui Marion ca acum are doar o bautura pe zi. Marion refuza, simtindu-se inca resentimentata fata de faptul ca Charles s-a indragostit de Helen in loc de ea si ca este responsabil pentru moartea lui Helen. Vazand ca Charles si Vickie apartin impreuna, Claude intra si ii spune lui Marion ca ea il pedepseste pe Charles pentru ca nu si-a dat seama ca Marion l-a iubit, ci s-a casatorit cu Helen in schimb, iar pedeapsa pentru asta ii ia singurul lucru pe care il mai avea: al sau fiica.Claude ii cere lui Marion sa-l accepte si sa-si doreasca propriul copil din dragoste si nu din infrangere (ca urmare a faptului ca Charles i-a permis lui Helen sa moara).

Marion intra in Cafe Dhingo (pe al carui perete principal este o imagine mare a lui Helen) sa-l caute pe Charles (care se uita la tablou) si ii spune ca Helen nu ar fi vrut sa fie singur. In afara cafenelei, Claude este alaturi de Vickie. Copilul alearga la Charles, iar Charles si copilul pleaca impreuna.

Distributie


Taylor in rolul Helen Ellswirth.
Elizabeth Taylor in rolul Helen Ellswirth
Van Johnson in rolul lui Charles Wills
Walter Pidgeon in rolul lui James Ellswirth
Donna Reed in rolul Marion Ellswirth
Eva Gabor in rolul Lorraine Quarl
Kurt Kasznar in rolul lui Maurice
George Dolenz in rolul lui Claude Matine
Roger Moore in rolul lui Paul
Sandy Descher in rolul lui Vicki
Celia Lovsky ca Mama
Peter Leeds in rolul lui Barney
John Doucette in rolul lui Campbell
Odette Myrtil in calitate de cantareata
Matt Moore ca englez (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.