Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Secretul Madonnei (SUA 1946) Thriller 79 min
1.039 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Conacul Dragonwyck (SUA 1946) Mister,Thriller 102 min
992 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Urmarirea (SUA 1946) Crima, Film noir, Romantic / 84 min
116 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Dubla enigma (SUA 1946) Thriller 85 min
822 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Opritor de fluier (SUA 1946 ) Drama -Crima 85 min
666 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In spatele luminii verzi (SUA 1946) Drama,Crima 61 min
2.248 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Comandamentul Desertului (SUA 1946) John Wayne 72 min
2.117 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Urmarirea (SUA 1946) Thriller *6 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.08.2021  Adauga la favorite 298 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
The Chase
Regia
Arthur Ripley
IMDB 6.6
Chuck Scott ( Robert Cummings ) este un veteran din cel de-al doilea razboi mondial , care este acum un plutitor fara bani in Miami chinuit de vise bizare. Dupa ce a gasit un portofel si si-a aratat onestitatea, returnandu-l lui Eddie Roman ( Steve Cochran ), un gangster vicios, este angajat de Roman pentru a-i fi sofer. Roman il testeaza pe noul sau sofer, pe care il porecleste „Scotty", asumand controlul masinii sale de pe bancheta din spate. Fara sa stie de Scotty, Roman are un accelerator instalat in habitaclul din spate, astfel incat sa poata „prelua" vehiculul oricand doreste. Acest truc bizar il deranjeaza pe noul sau sofer, precum si pe mana dreapta a lui Roman, Gino ( Peter Lorre ).

Roman se dezvaluie ca un gangster dur prin uciderea oricarei competitii si chiar o blocheaza pe sotia sa, Lorna ( Michele Morgan ), in camera ei in fiecare seara pentru a o controla. Lorna pleaca cu masina in fiecare seara la 21:30 si intr-o zi ii cere lui Scotty sa o duca la Havana, Cuba in schimbul a 1.000 de dolari. El consimte si isi da seama ca este indragostit de ea. Cand ajung in Havana, se opresc pentru a bea o bautura la un club, unde Lorna este ucisa cu un cutit in timp ce se afla in bratele lui Scotty. Toate dovezile, inclusiv faptul ca aparent Scotty a cumparat cutitul care a fost folosit pentru a o ucide pe Lorna mai devreme in acea zi, arata ca Scotty este ucigasul si isi da seama ca este incadrat. fotografiedin clubul care demonstreaza ca Scotty este nevinovat este distrus de Gino, care a coborat in ​​Cuba pentru a se razbuna impotriva lui Lorna si Scotty. Scotty scapa de custodia politiei, dar este impuscat de Gino cand se intoarce la magazinul curio de unde a venit cutitul.

Dintr-o data, Scotty se trezeste inapoi in Miami in noaptea in care el si Lorna ar trebui sa fuga de Havana. El transpira abundent si isi ia imediat pastilele pe care i le-a prescris, probabil pentru a face fata tulburarilor de stres posttraumatic din lupta. Scotty nu-si aminteste nimic si merge la spitalul naval pentru a cere tratament de la medicul sau, comandantul Davidson ( Jack Holt ). Davidson il indeamna sa incerce sa-si aminteasca detalii despre motivul pentru care era imbracat ca sofer, dar Scotty nu poate. Cei doi merg sa bea la Florida Club.

Intre timp, Lorna este socata de faptul ca Scotty a renuntat brusc la slujba si a plecat mai devreme in acea noapte, iar ea este inchisa in camera ei dupa ce Roman a descoperit-o ca ii scrie o scrisoare de dragoste lui Scotty. Roman si Gino merg la Florida Club sa se racoreasca, asezandu-se, fara sa stie, peste club si in spatele unei partitii, de la disparutul Scotty. Davidson, care se presupune ca il trata pe Roman, isi da seama ca femeia cu care Scotty este indragostita este de fapt sotia lui Roman, dar pana atunci Scotty isi aminteste unde trebuia sa fie si pleaca sa o gaseasca pe Lorna. El o salveaza pe ea si pe cei doi se indreapta spre port, dar Gino si Roman se indreapta si spre port odata ce afla ca Scotty a fost vazut la port cumparand bilete mai devreme in acea dimineata. Pentru ca Roman isi foloseste acceleratorul principal pentru a impinge masina la viteze de 100 mph, se prabuseste cu un tren care se apropie, ucigand ambii gangsteri. Scotty si Lorna sunt acum liberi sa navigheze in Cuba si sa fie impreuna.

Distributie

Michele Morgan
Robert Cummings - Chuck Scott
Michele Morgan - Lorna Roman
Steve Cochran - Eddie Roman
Lloyd Corrigan - Emmerich Johnson
Jack Holt - Cmdr. Davidson
Peter Lorre - Gino
Don Wilson - Grasimi
Alexis Minotis - Lt. Acosta
Nina Koshetz - Madame Chin
Yolanda Lacca - Midnight
James Westerfield - Job Butler
Jimmy Ames - Ucigasul


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.