Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Marele Pacalici (SUA 1943) Comedie,Muzical / 72 minute
966 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Dupa amiaza cu Boston Blackie (SUA 1943) Drama 64 min
643 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stage Door Canteen (SUA 1943) Comedie / 131 min
1.620 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Crash Dive (SUA 1943) Actiune,Drama / 101 min
553 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doar doua saptamani de trait (SUA 1943) Comedie 73 min
1.009 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
  Lady of Burlesque (SUA 1943) Comedie,Mister / 90 min
1.093 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Raiul poate sa mai astepte (SUA 1943) Comedie / 107 min
561 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Sfanta casatorie (SUA 1943) Comedie,Drama / 83 min
632 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Buna Diddle Diddle SUA 1943 Comedie 72 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.08.2021  Adauga la favorite 301 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.7
   
 
Hi Diddle Diddle
Regia Andrew L. Stone
IMDB 6.7
Tanara Janie Prescott este pe cale sa fie casatorita cu iubita ei marinara, Sonny Phyffe, dar nunta este intarziata pentru ca nava nu a ajuns la doc. Ceremonia de nunta trebuie impinsa inainte si este combinata cu o ceremonie de botez care urmeaza sa fie efectuata de acelasi pastor. Nava lui Sonny acosteaza in cele din urma si cand il intalneste pe tatal sau, escrocul mic Hector, inainte de nunta, i se da un corsaj pentru a-l transmite lui Janie. Hector i-a furat corsajul sotiei sale (mama vitrega a lui Sonny), cantareata de opera Genya Smetana. Hector nu este constient de faptul ca corsajul are diamante reale in el si este un cadou din opera in care lucreaza Genya. Din pacate, nunta este intarziata din nou cand se descopera ca Peter Carrington III, pretendentul anterior al lui Janie, a reusit sa-si piarda toata doamna Prescott.Banii pe investitii proaste si o masa de ruleta la 59 Club. Familia este acum rupta. Sonny ii spune apoi lui Janie ca nu-i pasa de banii ei, iar nunta se desfasoara asa cum era planificat, dupa ce Sonny este de acord sa-l lase pe tatal sau sa o ajute pe doamna Prescott sa-i recupereze banii.

Cu ajutorul unor prieteni, Hector reuseste sa repare mesele de ruleta la 59 Club, iar dupa nunta il trage pe Sonny la club inainte de a pleca in luna de miere. Sonny castiga in mod repetat, iar Peter, care priveste, decide sa faca o alta incercare de a sabota relatia dintre Janie si Sonny. Ii duce pe Janie, doamna Prescott si un senator Simpson in 59 Club. Confuzie si suspiciune apar in timp ce Hector este vazut cu prietenul sau, cantaretul clubului de noapte Leslie, intr-o pozitie compromitatoare, iar apoi Janie il vede pe Sonny intr-un mod similar. Genya nu este atenta la fiul ei vitreg Sonny, pe care nu stie ca exista, si la Janie cu care urmeaza sa se casatoreasca, asa ca crede ca Hector s-a casatorit cu Janie si i-a dat corsajul furat.

Janie este apoi chemata sa lucreze ca gardian al atacurilor aeriene inainte de a avea timp sa plece in luna de miere, in timp ce Sonny isi petrece noaptea singur. Pentru a razbuna toate necazurile care au aparut, Hector se pregateste sa-l pacaleasca pe Peter intr-o afacere proasta, cumparand actiuni fara valoare la un pret ridicat. Sonny detine astfel de actiuni si atunci cand Peter este inselat, Sonny obtine un profit fin. Se pare insa ca bancherul responsabil de tranzactie a cumparat el insusi actiunile pentru a face o afacere buna si ca Peter si doamna Prescott au organizat pierderea proprietatii lor pentru a testa intentiile lui Sonny cu Janie. Genya afla ca Hector are un fiu dintr-o alta relatie, care este casatorit cu Janie. Sonny si Janie se reunesc in cele din urma la apartamentul tatalui sau si isi petrec restul lunii de miere de doua zile la apartamentul ei.Cand se da o noua comanda ca Sonny trebuie sa calatoreasca imediat cu nava sa, femeia de serviciu acopera cuplul si minte, spunand ca au parasit deja orasul. Astfel, ei ajung sa nu fie deranjati pentru weekend si toti ceilalti se intalnesc la apartamentul lui Hector, cantand impreuna cantece de opera Wagner.[1]

Distributie
Adolphe Menjou in rolul colonelului Hector Phyffe
Martha Scott in rolul lui Janie Prescott Phyffe
Pola Negri ca Genya Smetana
Dennis O'Keefe in rolul lui Sonny Phyffe
Billie Burke in rolul Liza Prescott
Walter Kingsford in rolul senatorului Jummy Simpson
Barton Hepburn in rolul lui Peter Warrington III
Georges Metaxa in rolul lui Tony Spinelli
Eddie Marr in rolul lui Michael Angelo, Croupier
Paul Porcasi ca Impresario
Bert Roach ca sot, Taxi Cab Bit
Chick Chandler in rolul Saunders, conducatorul lui Hector


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.