Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Aventurile uni fugar (SUA 1938) Mister / 53 ninute
1.295 vizite - 0 comentarii
adaugat de aurel
 
  Baroneasa si majordomul (SUA 1938) Comedie 80 min
597 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Voi da un milion ! (SUA 1938) Comedie,Drama / 83 min
1.068 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
00:31
  Revolta in India (SUA 1938) / Aventura,Razboi / 93 min
3.131 vizite - 0 comentarii
adaugat de Donciu
 
  Bernard Shaw - Pygmalion (SUA 1938) Comedie 95 min
2.122 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Sub cupoala Circului (SUA 1938) Drama,Romaantic 58 min
984 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  O familie fara griji (SUA 1938) Comedie,Drama / 91 min
521 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Scrisoare de introducere (SUA 1938) Drama 104 min
392 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Spargand gheata (SUA 1938 ) Drama 79 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.08.2021  Adauga la favorite 260 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.1
   
 
Breaking the Ice
Regizat de catre
Edward F. Cline
IMDB 5.1


Tommy Martin ( Bobby Breen ) si mama sa, Martha Martin ( Dolores Costello ) isi iau ramas bun de la Henry si Reuben Johnson ( John 'Dusty' King si Delmar Watson ). Dupa ce s-au oprit la ferma menonita, unde Tommy si Martha stau cu William si Annie Decker ( Robert Barrat si Dorothy Peterson), Johnsons se indreapta inapoi in orasul lor natal Goshen. In seara aceea, la cina, Tommy, Martha si Decker discuta despre posibilitatea ca Tommy si Martha sa se intoarca la casa lor din Kansas pentru a-si lucra ferma, dupa ce s-au recuperat complet de la moartea domnului Marti. William Decker nu doreste sa le permita sa se intoarca fara ajutorul unui barbat de la ferma. Tommy sugereaza ca Henry Johnson ar fi fericit sa ajute. Doamna Decker este de acord ca Henry ii aratase afectiuni lui Martha in timp ce se afla la ferma. S-a decis ca, pentru a ajunge atat pe Tommy, cat si pentru Martha acasa, ar fi nevoie de 92 de dolari pentru a plati tariful trenului acasa. Spre disperarea Marthei, William ii scrie lui Henry pentru cei 92 de dolari daca doreste sa se casatoreasca cu Martha si sa o trimita acasa. Henry trebuie sa raspunda printr-o scrisoare in care se detaliaza raspunsul sau. William ii da scrisoarea lui Tommy,cine trebuie sa-l trimita prin posta atunci cand termina cu treburile sale. In schimb, Tommy rupe scrisoarea si nu o trimite.[6]

Intra Samuel Terwilliger ( Charlie Ruggles ), un om inteligent pe strada, care face bani. Tommy ii spune domnului Terwilliger ca a salvat ziare vechi pentru a le cumpara. In timp ce Tommy alearga in casa pentru a primi hartiile, un barbat vine sa dea bani pentru William Decker pentru o vanzare de tutun. Tommy ia banii si ii aseaza pe biroul lui William. Langa birou se afla portbagajul in care Tommy pastra ziarele. In timp ce Tommy scotocea prin portbagaj, una dintre bancnotele de douazeci de dolari de pe birou a aterizat intr-un ziar, pentru a fi dusa la domnul Terwilliger. Pe masura ce Tommy si domnul Terwilliger ajung sa vorbeasca, Tommy afla despre Philadelphia, orasul natal al domnului Terwilliger. In acea seara, Tommy decide sa mearga la Philadelphia cu domnul Terwilliger, asa ca se furiseaza din casa si topaie in vagonul domnului Terwilliger.

Domnul Terwilliger si Tommy calatoresc de-a lungul zilei urmatoare si, dupa un apel strans cu un tren, ajung la Philadelphia. Curand, Tommy primeste un loc de munca la patinoarul adiacent, razuind gheata dupa ce artistii se antreneaza. Inapoi acasa, William a descoperit cei douazeci de dolari lipsa si il invinovateste pe Tommy pentru ca l-a luat. In fiecare saptamana, Tommy trimite o scrisoare acasa cu un dolar, dar William ramane suparat. Intr-o zi, in timp ce Tommy razuieste gheata, canta la o melodie pe care o canta trupa. Managerul patinoarului se ofera sa-l angajeze ca cantaret pentru spectacole. Domnul Terwilliger actioneaza ca manager al lui Tommy si negociaza un salariu. Mai tarziu, Tommy afla ca domnul Terwilliger pastrase in secret banii lui Tommy. Tommy foloseste banii ascunsi pentru a se intoarce acasa.

La intoarcerea acasa, el este intampinat cu bucurie de la toata lumea, cu exceptia lui William, care insista asupra returnarii celor douazeci de dolari ai sai. Tommy isi urmareste banii in minte si isi da seama ca au cazut intr-unul din ziarele pe care domnul Terwilliger obisnuia sa le indeseze un scaun antic. Cei doi alearga apoi prin tara pentru a cauta scaunul si pentru a gasi cei douazeci de dolari. In cele din urma, localizeaza scaunul si aduc cei douazeci de dolari inapoi acasa. Cu toate datoriile compensate, Tommy si Martha pot merge in cele din urma acasa la Goshen, unde conduc ferma impreuna cu Henry si Reuben Johnson.

Distributie
Bobby Breen in rolul lui Tommy Martin
Charlie Ruggles in rolul lui Samuel Terwilliger
Dolores Costello in rolul Martha Martin
Irene Dare ca Irene Dare
Robert Barrat in rolul lui William Decker
Dorothy Peterson in rolul Annie Decker
John „Dusty" King ca Henry Johnson
Billy Gilbert in rolul domnului Small
Margaret Hamilton in rolul doamnei Small
Charles Murray in calitate de portar
Jonathan Hale in rolul lui Kane
Delmar Watson in rolul lui Reuben Johnson
Spencer Charters ca Farmer Smith
Cy Kendall in rolul lui Judd
Coloana sonora


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.