Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Omul care s-a inselat singur (SUA 1950) (Drama79 min
770 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vartejul (SUA 1950) Crima,Drama,Film-Noir / 120 min
1.247 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  The Palomino (SUA 1950) Western / 72 minute
2.838 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Jerry Lewis - In razboi cu armata (1950) |Comedie 99 min
3.722 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Nisip moale (SUA 1950) Crima/Drama 79 min
615 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Paradis (SUA 1930 ) Actiune 68 min
580 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul adormit (SUA 1950) Crima,Drama,Film-Noir 85 min
1.725 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Viceversa (SUA 1991) Comedie 103 min
1.889 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultima fuga (SUA 1971) Thriller cu Tony Musante / 94 min
2.103 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Open Road (SUA 2013) Actiune 85 min
1.561 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Femeie pe fuga (SUA 1950) Actiune 77 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.08.2021  Adauga la favorite 292 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.3
   
 
Woman on the Run
IMDB 7.3


Regia Norman Foster


Frank Johnson este un pictor fara succes, care isi plimba cainele intr-o noapte cand o masina opreste in apropiere. Fara sa stie Frank, pasagerul din masina, un barbat de varsta mijlocie cu accent irlandez, incearca sa-l santajeze pe sofer. Pasagerul este pe cale sa depuna marturie in fata marelui juri impotriva unui criminal pe nume Smiley Freeman. Pasagerul promite ca nu va divulga legaturile soferului cu Freeman in schimbul unei plati in numerar. Pasagerul vorbeste, adresandu-se soferului, a carui fata nu este aratata, ca „Danny Boy". Frank aude o lovitura in timp ce viitorul santajist este impins pe usa pasagerului. Barbatul lovit isi implora viata inainte ca soferul sa-l termine cu o a doua lovitura. Criminalul il vede apoi pe Frank ascunzandu-se in umbra si ii ia doua lovituri inainte de a fugi.

Politia identifica victima drept Joe Gordon. Ii spun lui Frank ca Gordon era pe cale sa depuna marturie impotriva lui Freeman. Deoarece Frank a vazut in mod clar fata tragatorului, inspectorul de politie Ferris vrea sa-l plaseze in custodie de protectie. Frank are ganduri secundare si se strecoara in timp ce politia este altfel ocupata. Ferris trimite dupa sotia lui Frank, Eleanor, pentru a vedea daca o poate ajuta sa-l gaseasca pe Frank. Cand ajunge, politistii sunt surprinsi de lipsa ei de ingrijorare fata de sotul ei. Remarcile ei flipante indica o casatorie nefericita. Este „la fel ca el, fugind mereu", ii spune ea lui Ferris. - Fugind de ce? Intreaba Ferris. „Din toate", raspunde ea. Politia se ocupa de cladirea ei in cazul in care Frank se intoarce acasa.

Ulterior, Eleanor incearca sa se strecoare din cladirea ei fara sa fie vazuta de politie si se intalneste cu reporterul Danny Legget. El ofera ajutorul sau si 1000 de dolari pentru o poveste exclusiva. Ei merg la un club pe care Frank il frecventeaza. Sam, un chelner prieten al lui Frank, ii transmite pe furis un mesaj scris lui Eleanor. Dar Legget citeste si mesajul fara ca Eleanor sa observe. Mesajul de la Frank este ca ii va trimite o scrisoare adresata colegului sau de munca Maibus.

Cand Eleanor se intoarce in apartamentul ei, Ferris o asteapta. El o informeaza ca Dr. Hohler, medicul lui Frank, i-a spus ca Frank ia medicamente pentru o inima proasta, fapt pe care Frank l-a pastrat de Eleanor. Eleanor merge la doctorul Hohler, care confirma ca afectiunea inimii lui Frank ar putea fi fatala. Ii da Eleanor cateva fiole din medicamentul lui Frank.

Eleanor merge apoi la magazinul universal unde Frank lucreaza ca designer de ferestre pentru a primi scrisoarea pe care i-a trimis-o lui Maibus. Dar Maibus nu are scrisoarea si functionarul ii spune ca nu a existat nici o scrisoare. Legget a reusit sa primeasca scrisoarea mituind functionarul de posta inainte ca Eleanor sa soseasca. Legget o citeste, dar scrisoarea nu-i spune unde sa-l gaseasca pe Frank. Acum trebuie sa-i arate scrisoarea catre Eleanor, care este singura persoana in masura sa ghiceasca unde sta Frank din sugestiile pe care le da Frank, dar Eleanor nu-si poate da seama ce incearca sa-i spuna Frank. Vorbi din nou cu Sam la club. Una dintre dansatoare, Suzie, ii mentioneaza lui Legget ca Frank a facut o schita care seamana cu el, dar Eleanor nu aude conversatia ei cu Legget. Suzie ii spune lui Legget ca va pastra schita pentru moment.Legget si Eleanor traverseaza strada catre un bar pentru a face anchete suplimentare. Legget o lasa pe Eleanor cu pretentia de a da un telefon, dar iese din bara neobservata si se intoarce la club. Mai tarziu, se strecoara inapoi in bar, rupe o asemanare cu creionul lui si se alatura Eleanor in timp ce masinile de politie si o ambulanta ajung la club. Se pare ca Suzie a cazut din cladire pana la moarte.

In timpul cautarii lui Frank, Eleanor afla lucruri pe care nu le-a stiut niciodata despre el, mai ales ca tuturor celor care il cunosc pe Frank ii place si il admira. Toti cred ca trebuie sa fie o persoana minunata daca Frank se casatoreste cu ea. Ii spune lui Legget ca acum isi da seama cat de mult o iubeste Frank.

Eleanor deduce in cele din urma din indicii din scrisoarea lui Frank ca o asteapta pe plaja langa un parc de distractii. Eleanor ajunge acolo noaptea insotita de persistenta Legget, care pana acum s-a insinuat temeinic in increderea ei. Ferris localizeaza taxiul pe care Legget si Eleanor l-au dus la parcul de distractii si se indreapta dupa ei. De asemenea, Ferris primeste un telefon de la Sam, care ii spune ca singurul lucru care lipseste din posesiunile lui Suzie este desenul lui Legget al lui Frank. Intre timp, Eleanor il gaseste pe Frank si se imbratiseaza. Apoi pleaca sa o caute pe Legget. Ea si Legget il vad pe Ferris si urca pe un roller coaster pentru a evita sa fie vazuti pe rand. Legget o face pe Eleanor sa ramana pe roller coaster in timp ce merge sa-l intalneasca pe Frank. Dar Legget a lasat din greseala sa scape ca ucigasul a impuscat-o pe Frank.Eleanor isi da seama brusc ca singura alta persoana care ar putea cunoaste acest fapt este insusi omul inarmat - „Danny Boy" Legget. In timp ce este prinsa in cursa, Legget incearca sa-l puna pe Frank sub stres suficient pentru a induce un atac de cord. Cei doi se lupta. Fotografiile suna. Eleanor alearga la fata locului pentru a descoperi ca Ferris a impuscat-o pe Legget. Pentru a doua oara, ea si Frank se imbratiseaza.

Distributie Editati | ×
Ann Sheridan in rolul Eleanor Johnson
Dennis O'Keefe in rolul lui Daniel Legget
Robert Keith in rolul inspectorului Martin Ferris
John Qualen in rolul Maibus
Frank Jenks in rolul detectivului Shaw
Ross Elliott in rolul lui Frank Johnson
Jane Liddell in rolul Messenger Girl
Joan Shawlee in rolul Tipsy Blonde in Bar (ca Joan Fulton)
J. Farrell MacDonald in calitate de capitan de mare
Steven Geray in rolul Dr. Hohler
Victor Sen Yung in rolul lui Sam
Reiko Sato ca Suzie (ca Rako Sato)
Syd Saylor in rolul lui Sullivan
Milton Kibbee in rolul unui barbat care striga la o casa de apartamente (necreditat)
Tom Dillon in rolul lui Joe Gordon (in rolul lui Thomas P. Dillon)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.