Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  In spatele luminii verzi (SUA 1946) Drama,Crima 61 min
2.248 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Adevarul din inima (SUA 1946) cu Ginger Rogers 100 min
796 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Opritor de fluier (SUA 1946 ) Drama -Crima 85 min
666 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul Madonnei (SUA 1946) Thriller 79 min
1.039 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lustragii (Italia 1946) Drama,Vittorio De Sica / 87 min
1.226 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
945 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oglinda Neagra (SUA 1946) Drama,Film-Noir / 79 minute
1.141 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
  Calul intunecat (SUA 1946) Drama 59 min
389 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Bataile inimii (SUA 1946) Drama 100 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.07.2021  Adauga la favorite 249 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
Heartbeat (1946)

IMDB 6.0
Regia Sam Wood


Profesorul Aristide ( Basil Rathbone ) conduce o scoala pentru buzunare la Paris. El ii ia pe elevi ca Yves ( Mikhail Rasumny ) si tanara Arlette ( Ginger Rogers ) testandu-i necinstea. El o ia pe Arlette chiar daca ea esueaza furand doar un mar in loc de bani; este o fuga de la o scoala de reforma unde ar trebui sa ramana pana cand va implini 21 de ani.

Arlette decide sa fure doar cat sa se angajeze intr-o casatorie falsa pentru a evita scoala de reforma. Cu toate acestea, la prima incercare, un barbat bine imbracat ( Adolphe Menjou ) o prinde ridicandu-si stiftul si o aduce in casa sa eleganta. Este ambasador. Cand soseste baronul Dvorak ( Eduardo Ciannelli ), cei doi sunt de acord cu un plan de a-l duce pe Arlette la o receptie diplomatica care se prezinta ca nepoata baronului.

Abia cand ajung la receptie, Arlette i se spune ca va fura ceasul de buzunar al lui Pierre de Roche ( Jean-Pierre Aumont ). O face in timp ce danseaza, dar elimina o imagine a sotiei ambasadorului care se afla in interiorul ei ( Mona Maris). Ambasadorul este incantat sa nu gaseasca nicio poza in ceas, deoarece isi facuse griji ca sotia sa ar fi obosit de el si Arlette o va strecura in buzunarul lui Pierre. Pierre insista sa o conduca pe Arlette acasa si se opreste pe drum pentru a marturisi cat de mult ii place de ea; el o saruta si ii da flori din gradina lui inainte de a o lasa la casa baronului si extrage promisiunea ca il va intalni la gara a doua zi, deoarece amandoi merg (presupus) la Geneva, unde sustine sa frecventeze internatul.

Arlette se furiseaza apoi inapoi la scoala lui Aristide, dar este confruntata cu un maistru hot suspect, care o arunca atunci cand banuielile sale ca este independenta sunt confirmate. Ea decide sa-si ia ramas bun de la Pierre la gara si marturiseste totul. Desi este suparat si isi pierde trenul, el insista in cele din urma ca ea sa ramana noaptea la el acasa si sa-si pregateasca o camera de oaspeti.

A doua zi dimineata, prietenul fara bani al lui Pierre, Roland ( Melville Cooper ), ajunge sa stea in timp ce Pierre se afla la Geneva. Pierre aranjeaza ca Roland sa se casatoreasca cu Arlette in schimbul a 10.000 de franci. Cu toate acestea, la Geneva, devine gelos si se intoarce, descoperind doar ca Arlette si Roland l-au angajat pe Yves ca majordom si au cumparat haine pentru care trebuie sa plateasca. Arlette mai intai incearca sa-l amoleasca pe Pierre si apoi isi etaleaza prezenta cand apare sotia ambasadorului. Femeia iese afara cand gaseste fotografia lui Arlette in ceasul lui Pierre, un truc pe care Pierre il gaseste fermecator.

Pierre ii marturiseste lui Roland ca este indragostit de Arlette, dar Roland il convinge ca reputatia lui ar fi distrusa daca s-ar casatori cu ea. Cu toate acestea, Arlette devine rece si nu poate trece cu ceremonia de nunta. Pierre refuza incercarile de a se repasa si se indreapta catre o alta receptie a ambasadei. Yves ii explica problema lui Arlette, dar fata insista asupra faptului ca oamenii a caror parere este ingrijorata de Pierre sunt ei insisi schemieri, mincinosi si inselatori si se indreapta catre receptie. Pierre are o schimbare finala de inima, dar se intoarce sa o gaseasca plecata si alearga la receptie.

Pierre il gaseste pe Arlette fermecandu-l pe ministru ( Henry Stephenson ) si intra pentru a-i cere lui Arlette sa se casatoreasca cu el. Baronul este de acord ca a castiga o nepoata este mai bine decat a o varsa secretele lui si ale ambasadorului.

Pierre si Arlette au o nunta mareata.



Distributie
Basil Rathbone in rolul profesorului Aristide
Ginger Rogers in rolul Arlette Lafron
Jean-Pierre Aumont in rolul lui Pierre de Roche
Adolphe Menjou in calitate de ambasador
Melville Cooper in rolul lui Roland Latour
Mikhail Rasumny in rolul lui Yves Cadubert
Eduardo Ciannelli in rolul baronului Ferdinand Dvorak
Mona Maris ca sotie a ambasadorului
Henry Stephenson in calitate de ministru Tarvey


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.