Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Zapezile de pe Kilimanjaro (1952) Subtit RO / 113 min
3.316 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Planeta rosie Marte (SUA 1952) Drama SF 87 min
648 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Minunea zapada(SUA 2005)Drama 100 min
272 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce pret are gloria(SUA 1952) Comedie-muzicala 109 min
1.521 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vino inapoi,micuta Sheba (SUA 1952 Burt Lancaster 92 min
1.258 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Marele Jim McLain SUA 1952 Drama 92 min
1.664 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un weekend de iarna (SUA 2018) Drama romantica 84 min
1.201 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Capitanul Piratilor (SUA 1952) Aventuri,Romantic /85 min
1.642 vizite - 0 comentarii
adaugat de aurel
 
  Cineva ma iubeste (SUA 1952) Comedie 96 min
366 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oglinda, oglinjoara (SUA 2012) Comedie/Fantastic 106 min
577 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Zapada pe Kilimanjaro (SUA 1952) Romantic 115 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.07.2021  Adauga la favorite 328 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
The Snows of Kilimanjaro
IMDB 6.2
Regia
Henry King, Roy Ward Baker




Filmul incepe cu cuvintele de inceput ale povestii lui Hemingway: „ Kilimanjaro este un munte acoperit de zapada inalt de 19.710 de picioare si se spune ca este cel mai inalt munte din Africa. Varful sau vestic se numeste Masai 'Ngje Ngi', Casa lui Dumnezeu Aproape de varful de vest se afla carcasa uscata si inghetata a unui leopard. Nimeni nu a explicat ce cauta leopardul la acea altitudine. "

Povestea se concentreaza pe amintirile scriitorului dezamagit, Harry Street, care se afla in safari in Africa. El are o rana grav infectat de la un spin intepatura, si se afla in afara cortului sau asteapta o moarte lenta, desi in film este subliniat faptul ca poate fi dobandit infectia de la sarind intr - un rau plin de noroi pentru o salvare din safari lui hamali dintr-un hipopotam dupa ce a cazut in rau. Insotitoarea sa, Helen, il ingrijeste pe Harry si vaneaza vanatoarea de la gratar.

Pierderea mobilitatii aduce auto-reflectie. Intr-o stare adesea deliranta, isi aminteste relatia sa trecuta cu Cynthia Green, pe care a cunoscut-o la Paris ca membri ai „ Generatiei Pierdute ". Dupa vanzarea primului roman al lui Harry, mai degraba decat sa inchirieze o casa mai frumoasa, Harry doreste sa plece intr-un safari in Africa. Acolo are cele mai fericite momente ale sale, inclusiv bagajul unui rinocer . Cynthia este insarcinata, dar isi face griji cu privire la impartasirea acestei stiri cu Harry, care este pasionat de calatoriile sale si de munca de jurnalist si autor. Harry afla doar despre sarcina dupa avortul spontan. Suferind depresie si scufundandu-se in alcoolism, ea il paraseste in cele din urma pe Harry pentru o dansatoare de flamenco, cand crede ca Harry este plecat pentru o slujba de corespondent de razboi .

Harry se logodeaza mai tarziu cu contesa bogata si conectata social, pe care o intalneste pe Coasta de Azur ; cu toate acestea, el ramane in continuare loial memoriei lui Cynthia. In ajunul nuntii lor, o Elizabeth geloasa il confrunta pe Harry cu o scrisoare catre Harry trimisa de Cynthia, care se afla acum la Madrid. Elizabeth distruge scrisoarea din fata lui Harry, care se indreapta spre a merge in Spania. In imposibilitatea de a o gasi pe Cynthia la adresa din Madrid de pe plic, el se angajeaza sa lupte in razboiul civil spaniol . In timpul unei batalii o intalneste pe Cynthia, care acum este sofer de ambulanta. Cynthia este ranita de moarte, iar Harry este impuscat si ranit cand paraseste batalia pentru a incerca sa-l aduca pe Cynthia pe moarte la un medic.

Harry se intoarce la Paris. In timp ce sta pe pod, urmarind raul, o intalneste pe Helen, care ii aminteste de Cynthia. Dupa moartea iubitului sau mentor unchiul Bill, Harry primeste ca mostenire o scrisoare de la unchiul sau care ii ofera enigma leopardului. Barmanul lui Harry sugereaza ca leopardul a ajuns acolo, deoarece avea un parfum fals si s-a pierdut, dar Harry o duce pe Helen intr-un safari in Kenya pentru a afla raspunsul la enigma. Este ranit si dezvolta o infectie. Pe masura ce Harry se apropie de moarte, Helenul protector se lupta cu un vrajitor. Urmand instructiunile dintr-un manual de prim ajutor de urgenta, ea deschide rana lui Harry pentru a elibera infectia. In zori, o petrecere medicala ajunge cu avionul. Vulturii si hiena care asteptau moartea lui Harry pleaca si nu se mai intorc niciodata. Harry isi da seama de dragostea sa pentru Helen.

Distributie Editati | ×

Gregory Peck si Ava Gardner se intalnesc
Gregory Peck in rolul Harry Street
Susan Hayward in rolul Helen
Ava Gardner in rolul lui Cynthia Green
Hildegard Knef in rolul contesei Elisabeta
Emmett Smith in rolul Molo
Leo G. Carroll in rolul unchiului Bill
Torin Thatcher in rolul domnului Johnson
Marcel Dalio in rolul Emile
Leonard Carey in rolul Dr. Simmons
Paul Thompson in rolul vrajitorului
Ava Norring ca Beatrice
Helene Stanley in rolul Connie
Vicente Gomez ca chitarist (ca Vicente Gomez)
Richard Allan ca dansator spaniol
Charles Bates in rolul Harry Street (17 ani)
Lisa Ferraday in rolul Vendeuse


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.