Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.457 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.353 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Oh, Ramona (Romania 2019) Comedie 109 min
2.187 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trecuti de 35 de ani (SUA 2011) Comedie,Romantic 109 min
1.528 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Nu exista dragoste mai mare (SUA 2009)Drama Sb rom
1.294 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
454 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.291 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Omul umbrela (SUA 2016) Thriller 117 min
534 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bad Is Bad (SUA 2011) Drama,Thriller / 118 min
2.459 vizite - 0 comentarii
adaugat de marco
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.221 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

In timp ( SUA 2011 ) Thriller Sf 109 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.05.2021  Adauga la favorite 405 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.7
   
 
In time
Regia Andrew Niccol
IMDB Nota IMDB: 6.7

Intr-un viitor unde timpul inseamna la propriu bani si imbatranirea se opreste la 25 de ani, singurul mod de a ramane in viata e sa castigi, sa furi sau sa mostenesti mai mult timp.

Will Salas traieste minut cu minut, munceste cinstit pentru a-si castiga timpul, insa preturile cresc nemilos, iar plata pare a fi din ce in ce mai neinsemnata. Intr-o seara, salveaza un necunoscut din mana hotilor de timp, strain al carui ceas valora aproape 100 de ani, o adevarata avere, dar si un real pericol. Afla ca acesta este batran de 200 de ani si ca viata pentru el nu-i mai poate rezerva nicio bucurie si nicio tristete pe care sa nu o fi trait deja.

In zorii zilei, strainul ii lasa mostenire lui Will intregul sau timp, inainte de a se sinucide. Intristat la vestea mortii necunoscutului, insa coplesit de binevoitorul dar ce ii da acces la lumea instaritilor, Will decide sa ii faca o surpriza mamei sale. Acesta insa nu mai are suficient timp pe ceasul ei si neajungand la timp la fiul sau pentru a-i dona, femeia moare in bratele lui. In sufletul lui Will se naste atunci dorinta de razbunare impotriva celor bogati si o sete de razvratire impotriva conditiei sale si a ierarhiei nemiloase hotarate in functie de pretiosul timp.

Infiltrat in noua lume a bogatilor si bucurandu-se de noul sau statut, Will decide sa profite de tot, fara a-si uita insa scopul si fara sa stie ca pe urmele lui se afla un cronometror, un fel de politist intrigat de fluxul mare de timp donat fara motiv.

Ajuns la o petrecere a unor figuri importante, Will face cunostiinta cu Sylvia, care este chiar fiica magnatului timpului. Aproape prins de cronometror, Will abia reuseste sa scape, rapind-o insa pe frumoasa mostenitoare in vederea unei rascumparari. Actiunea si situatiile limita la care sunt supusi cei doi fugari ii fac sa se indragosteasca, iar Will gaseste in Sylvia nu numai o complice, ci si o razvratita, asemenea lui, impotriva strictetii impuse de tatal sau. Impreuna, boicoteaza si distrug sistemul corupt, rasturnand statutul claselor sociale, dar si organizarea societatii.

Insa aceasta actiune nu pare o solutie, caci saracii nu stiu sa traiasca altfel decat au fost invatati de natura conditiei lor si anume la limita dintre viata si moarte, iar inavutirea peste noapte nu le ofera un trai sigur si fericit, iar celelalte lucruri se devalorizeaza pana la disparitia utilitatii lor.

"In time" este o parabola ecranizata a sistemului corupt in care traim, a stratificarii sociale si a limitelor impuse de acestea, insa ne face sa intelegem ca acesta este demersul firesc al unei societati, nu neaparat sanatoase, dar functionale, care in conditii diferite rastoarna echilibrul si valoarea lucrurilor.
Distributie
Olivia Wilde Rachel Salas
Seyfried Sylvia Weis
Justin Timberlake Will Salas
Alex Pettyfer Fortis
MMatt Bomer Henry Hamilton
Cillian Murphy Raymond Leon
Johnny Galecki Borel
Toby Hemingway cronometrorul Kors
Rachel Roberts Kara
Parker Kennedy Edouarda
Vincent Kartheiser Philippe Weis
Yaya DaCosta Greta


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.