Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  12 metode eficiente prin care poti scapa de furnici
211 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  4 metode care poti scapa de furnici, definitiv
795 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  6 pasi simpli ca sa scapi de furnici rapid
180 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ii arati pisicii tale ca o iubesti
117 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum poti curata mai rapid un ou fiert (2 metode)
643 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa va legati adidasii
340 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri contra daunatorilor de tot felul
1.065 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum economisim hartie
1.986 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa iti desfaci sticla de bere
1.948 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Cum spunem "Nu ai voie"? - Educatia prin joaca
912 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Cum sa scapati de furnici prin metode bio

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.03.2021  Adauga la favorite 274 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Nu este nimic mai infiorator decat sa intri dimineata in bucatarie pentru a-ti pregati o ceasca de cafea si sa descoperi ca, brusc, casa ta a fost invadata de furnici. Mergand intr-un sir indiat nesfarsit, aceste insecte minuscule sunt printre cele mai invazive insecte si, de regula, este greu sa scapi de ele.


Cu toate acestea, nu trebuie sa te descurajezi! Exista metode naturale pentru a scapa de furnici, testate si eficiente, fara a fi nevoit sa umpli casa si gradina cu substante toxice nocive organismului uman. Iata 5 dintre aceste idei:

Usturoi proaspat
Acest aliment aromat este benefic pentru atat pentru sanatatea ta, cat si pentru faptul ca tine insectele daunatoare la distanta, incluzand si furnicile. Nu trebuie decat sa cureti unul sau doi catei de usturoi si sa ii plasezi langa furnici. Poti urmari cum insectele par sa sara de langa usturoi si sa fuga datorita mirosului puternic. Deoarece acesta se va usca, trebuie sa il inlocuiesti cu unul proaspat pentru ca furnicile sa nu se intoarca.

Uleiul de menta
Furnicile urasc cu adevarat mirosul de menta! Acest lucru este posibil deoarece inferfereaza cu capacitatea acestora de a comunica prin marcaje cu feromoni. Daca vei incepe sa cresti in jurul casei menta cu siguranta furnicile vor disparea, cat despre bucatarie, poti combina ulei esential de menta cu apa – 10 picaturi intr-o sticla mica de apa – si poti pulveriza prin locurile unde acestea tranziteaza. Acesta este un dublu castig, casa ta va mirosi frumos si vei scapa si de furnici!

Lamaie
Sucul de lamaie sau uleiul esential de lamaie sunt perfecte pentru descurajarea furnicilor de a intra in locuinta ta si cu siguranta parfumul din casa va fi unul remarcabil. Combina cateva lingurite de suc de lamaie cu 10 picaturi de ulei esential de lamaie intr-o sticluta mica de apa si aplica in zonele contaminate. Lamaia va perturba urmele de feromoni ale furnicilor si acestea se vor imprastia. Aceasta metoda trebuie repetata la un interval de timp pana furnicile vor disparea de tot.

Praf de copt
Pe langa faptul ca praful de copt este un ingredient esential in bucataria ta, el este si un adevarat distrugator de furnici, perturband chimia naturala a corpului lor. Pune in capace din plastic sau de metal un amestec din parti egale de praf de copt si zahar pudra si plaseaza-le langa cuibul lor. Acestea vor manca din amestec si se vor reduce in numar substantial, salvandu-ti astfel casa si sanatatea.

Sapun si apa
O simpla mixtura din apa si sapun te va scapa de furnici pentru o perioada lunga de timp. Doar umple o sticla cu apa calda si adauga sapun lichid, detergent de vase sau de spalat rufe, agita-l si pulverizeaza. Aceasta combinatie va sufoca furnicile si intreaga colonie.

Tine minte ca desi fiecare element de descurajare naturala a furnicilor de pe lista noastra poate functiona asupra anumitor specii, acestea nu vor fi eficiente impotriva tuturor tipurilor de furnici. Deci, daca o metoda nu functioneaza, nu renunta! Pur si simplu incerca altul pana vei gasi remediul final.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.