Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  No Man's Sky - All 5 Trailers 2015
1.271 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  E3 2018 | 15 Most Anticipated Games
905 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Star Craft 2 Hearth of the Swarm REVIEW 2013
1.434 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  METRO EXODUS Gameplay Trailer (E3 2017) Xbox One X
948 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Top 10 BEST Upcoming Games [2018-2019]
1.048 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Tom Clancy's The Division - 60FPS PC Gameplay Trailer
1.174 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Assassin's Creed Origins 2017
998 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  World of Warcraft: Legion Cinematic Trailer 2015
1.132 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Mass Effect 3 - FemShep Take Earth Back Trailer
1.413 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  The Witcher 2: Assassins of the Kings 2012
1.293 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Games
 

 

Spades

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.08.2020  Adauga la favorite 752 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Spades este numele unui joc de carti bazat pe levate (trick-taking game), similar ca mecanism de joc cu bridge, dar si cu jocurile Rentz si Whist. Ca si jocul de bridge, Spades se joaca in patru, jucatorii asezati fata in fata formand o pereche. Numele jocului deriva din faptul ca pica (sau inima neagra ♠, in engleza spade) este intotdeauna culoarea de atu.


Spades este un joc de trucuri foarte popular, jucat de doua parteneriate. (Acesta poate fi, de asemenea, jucat de doi jucatori. Acesta este un joc de carti distractiv inventat in S.U.A. in anii 1930 si a devenit foarte popular in anii 40. Iata tot ce trebuie sa stiti pentru a juca pica.

Jucatori
4 jucatori in doua parteneriate.

Punte
Plata standard de 52 de carduri. Ace este mare; 2 este scazuta.

Poarta
Pentru a fi primul parteneriat pentru a ajunge la 500 de puncte.

Infiintat
Partenerii stau pe masa una de cealalta. Alegeti un dealer care va amesteca pachetul si va trata fiecare jucator cu 13 carti.

licitarea
Jucatorul la licitatiile stanga ale dealerului mai intai. Fiecare jucator se uita la cardurile si sumele licitate, indicand o serie de trucuri. Ofertele partenerilor sunt adaugate; suma este numarul de trucuri pe care parteneriatul trebuie sa le castige pentru a inscrie puncte.

Orice numar de la 0 („Nil") la 13 este o licitatie legala pentru fiecare jucator. Este posibil ca jucatorilor sa nu li se permita sa treaca. Sumele licitate nu trebuie sa creasca cu fiecare jucator. Exista doar o singura runda de licitare.

Exemplu: Alex licita 4. Apoi Beth liciteaza 3, Charlie liciteaza 2 si David liciteaza 2. Alex si Charlie trebuie sa castige cel putin 6 trucuri; Beth si David trebuie sa castige cel putin 5.

Licitarea Nil
Un jucator care licita Nil (zero) pretinde ca nu va castiga nici un truc in timpul mainii. Daca are succes, partenerul sau castiga un bonus de 100 de puncte. Cu toate acestea, daca castiga unul sau mai multe trucuri, parteneriatul sau primeste o penalizare de 100 de puncte.

Daca un jucator licita Nil si partenerul sau liciteaza un numar, atunci partenerul sau trebuie sa incerce inca sa castige acel numar de trucuri.

Exemplu: Alex liciteaza 4. Charlie, partenerul ei, licita Nil. Charlie va juca mana incercand sa nu castige nici un truc. Cu toate acestea, Alex trebuie sa castige cel putin patru trucuri.

Nota: Este legal ca partenerii sa liciteze la Nil. Daca ambele au succes, parteneriatul castiga un bonus de 200 de puncte. Cu toate acestea, in cazul in care ambii parteneri nu reusesc, parteneriatul primeste o penalizare de 200 de puncte. Daca un partener reuseste si altul esueaza, bonusul si pedeapsa se sterg reciproc; efectul net este de 0 puncte.

Double Nil
Inainte de a se uita la cartile sale, un jucator poate licita Double Nil, cunoscut si ca Blind Nil. Dupa ce a licitat Double Nil, jucatorul se uita la cartile sale si schimba trei carti cu partenerul sau. Daca are succes, partenerul sau castiga un bonus de 200 de puncte. Cu toate acestea, in cazul in care acesta nu reuseste, parteneriatul sau primeste o penalizare de 200 de puncte.

NOTA: Este legal pentru partenerii sa liciteze Double Nil. Cand se intampla acest lucru, nu se schimba carti. Daca ambele au succes, parteneriatul castiga un bonus de 400 de puncte. Cu toate acestea, in cazul in care ambii parteneri nu reusesc, parteneriatul primeste o penalizare de 400 de puncte. Daca un partener reuseste si altul esueaza, bonusul si pedeapsa se sterg reciproc; efectul net este de 0 puncte.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.