Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Hotelicopter-hotel-Dubai
1.380 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fujairah Emiratele Arabe
341 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ghid de calatorie in Abu Dhabi
184 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Etihad Towers, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
786 vizite - 0 comentarii
adaugat de Iulia Andrei
 
  Metroul din Dubai, Emiratele Arabe Unite
353 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  AL AIN PARADISE
1.072 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doha-Qatar
1.372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Old Dubai-Vechiul Dubai
210 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Wild Wadi-Dubai
81 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dubai
1.419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Aeroportul International Dubai, Emiratele Arabe Unite

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.10.2019  Adauga la favorite 287 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
De la cea mai inalta cladire a lumii - Burj Khalifa -, la primele doua cele mai inalte hoteluri din lume - Gevora si JW Marriott Marquis -, la mall-ul cu cea mai mare suprafata, Dubai nu inceteaza sa uimeasca. Aeroportul din Dubai se poate mandri cu pozitia 1, dar nu pentru cel mai mare aeroport, ci pentru cea mai mare crestere a numarului de pasageri, cu o crestere de pana la un total de 104 milioane proiectata in anul 2020. Si-ar mai fi si cea mai inalta sculptura in ciocolata din lume (13,52 metri inaltime, 500 de tone de ciocolata prelucrate in 1050 de ore), realizata in 2014 si care reprezinta cea mai inalta cladire a lumii. A fost expusa in... poate ca ati ghicit: incinta aeroportului international Dubai.

Si mai este locul 1 in lume si pentru cei mai multi pasageri in zboruri internationale, iar aceasta se intampla de cativa ani la rand. Aeroportul International din Dubai opereaza, in momentul redactarii acestui articol, in jur de 250 de destinatii pe 6 continente, intr-un parteneriat cu 90 de companii aeriene.

Cresterea nu este doar in numarul de piste sau terminaluri. Sectiunea de duty-free din cadrul aeroportului a primit statutul de cel mai mare si mai aglomerat outlet de pe mapamond. Ajung atatea recorduri? Probabil ca mai sunt, probabil ca Dubai le merita. Este, pana la urma, o incercare extraordinara de a sfida destinul. Intr-o lume finita a rezervelor de petrol, trebuie sa te gandesti la viitor. Din nisip si plaje, fara o infrastructura de invidiat, nu ai cum sa razbesti.

Distanta de centrul orasului? N-are fi mare, daca in centru v-ati dori sa ajungeti. Doar ca, daca sunteti ca majoritatea, veti dori probabil sa ajungeti in resorturile turistice, ce se gasesc in jurul Golfului Persic. Totusi, pana in Downtown Dubai faceti aproximativ 13 minute cu taxiul, Uber sau masina inchiriata, aproape 20 de minute cu trenul direct sau 45 de minute cu autobuzul. Preturile pentru taxi sau Uber nu sunt la fel de mici precum in China - pleaca de la 10€ -, astfel ca va recomandam sa discutati cu unitatea de cazare dupa ce ati facut bookingul pentru a va pune la dispozitie un transfer.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.