Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  10 locuri de top de vizitat in Franta
404 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele 25 cele mai bune de vizitat Franta
167 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eguisheim FRANTA
75 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Villefranche-de-Conflent, Muntii Pirinei, -Franta
819 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Celle Saint-Clou-Franta
1.119 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se sarbatoreste Anul Nou in Franta
1.470 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mont d'Or-Franta
610 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Abbeville Franta
788 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 atractii de top in Franta
440 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Amiens -Franta
1.429 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

SuperDevoluy -Franta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.12.2018  Adauga la favorite 368 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
SuperDevoluy se afla la 92 km sud-est de Grenoble si este foarte usor accesibila folosind autostrada si drumul national. Centrul este dominat de doua complexe de apartamente, care dispun de ample zone comerciale. Numeroasele magazine invita la cumparaturi, iar cafenelele si barurile la pauza si relaxare. La o masa in unul din multele restaurante de specialitati va puteti bucura de mancarea delicioasa si atmosfera placuta.

Zona ski

Cu skipass-ul "La Joue du Loup" va stau la dispozitie 22 de instalatii de transport pe cablu, care acopera 100 km de partie, cu o diferenta de altitudine de 1.000 m. Chiar din SuperDevoluy pornesc cateva instalatii, asa ca aici practic nu s-a auzit de notiunea de coada. Reteaua permite explorarea partiilor usoare si medii pana la La Joue du Loup iar terenul cu pante insorite, poale cu umbra si minunate coborari garanteaza o experienta variata. Mai exigenta este zona de varf, unde se gasesc piste cu nume promitatoare cum ar fi „Le Mur“ (Zidul). Freeriderii sunt asteptati in special la Combe Ratin sau la Tete de la Cluse cu posibilitati excelente.
O delicatesa pentru fanii snowboardului sunt cei 10.000 m² ai „Mushroom Park“, la 2.000 m altitudine cu Quarterpipe, Big Airs, Tables si un Boardercross. Zapada este asigurata nu doar de situarea si altitudinea partiilor ci si de numeroasele instalatii de zapada artificiala.

Dupa-amiaza, terase insorite si cafenele invita vizitatorii la relaxare si delectare. Dupa o zi obositoare, va recomandam o vizita la baile de aburi sau la sauna. Peisajul inconjurator superb poate fi cel mai bine explorat facand schi fond (cca. 35 km) sau drumetii cu rachete de zapada (30 km trasee). O atractie deosebita este de exemplu snowmobilul. Pentru seri linistite puteti gasi in oras numeroase baruri confortabile si un cinematograf iar pe cei doritori de distractie ii aseapta discoteci unde puteti petrece dupa pofta inimii. Asistenta de sejur va ofera un program atractiv, ca de exemplu o masa cu fondue sau raclette sau un tur al barurilor locale.

SuperDevoluy si La Joue du Loup va asteapta impreua cu o retea cu cca. 35 km. Regiunea ofera peste 80 km, cu diferite grade de dificultate. Platoul Boucherac, la periferia Superdevoluy, este in special potrivit pentru incepatori. Traseele din regiunea invecinata La Joue du Loup, in Bois de Chagier, sunt de asemenea foarte atractive. Cel mai lung traseu este "Traversee du Devoluy", foarte exigent nu doar datorita celor 38 de km, si de aceea il recomandam doar shiorilor de fond cu experienta si in forma! Dimpotriva, traseul la altitudine „Le circuit du pre de renard“ (6 km lungime, altitudine 1.850m) este accesibil si pentru cei cu mai putina experienta.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.