Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Gradina botanica Sir Seewoosagur Ramgoolam
216 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gradina botanica regala-Scotia
175 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gradina botanica La Concepcion- Malaga
75 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gradina de la Marea Moarta (Ein Ghedi)
1.365 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gradina Botanica din Leipzig
990 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palatul Popplesdorf -Bonn Germania
99 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  VanDusen gradina botanica din Vancouvert
644 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Parc de la Tete d’Or-Lyon
634 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gradina Botanica din Rio
421 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gradina botanica-Copenhaga-Danemarka
586 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Gradina Botanica - Singapore

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.03.2018  Adauga la favorite 197 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Gradina Botanica din Singapore este un imens parc national ce se intinde pe 70 de hectare. Este deschis spre vizitare in fiecare zi, de la 5 dimineata pana la miezul noptii si intrarea este gratuita. La primele ore ale diminetii, dar si seara, parcul este invadat de o multime de localnici care isi fac alergarea de zi de zi, pe aleile gradinii, printre palmieri si banani. Spre orele panzului, o alta categorie de localnici poposesc in parc, pe bancutele umbrite de pomi uriasi – acestia sunt bunicii cu nepotei, majoritatea in carucioare si care isi fac siesta in aerul curat si inmiresmat. Duminicile, peluzele cu gazon devin neincapatoare pentru multimea de tineri care se aduna aici pentru a se relaxa pe iarba, pentru a practica diferite sporturi si pentru picnicuri. Turistii vin si ei in numar mare in gradina, in orice zi si orice luna a anului, pentru a admira si mirosi flori de toate culorile si soiurile, plante aromatice, pomi fructiferi (exotici), bambusi uriasi, cele trei lacuri si variatele pasari care le populeaza. Daca esti norocos, o plimbare pe aleile linistite si printre arbusti variati iti poate scoate in cale animalute care de care mai ciudate
In interiorul parcului se afla cea mai mare Gradina de Orhidee din Asia ce ocupa ~ 3 hectare si care adaposteste peste 1000 de specii si peste 2000 de hibrizi. Accesul in Gradina de Orhidee este permis intre orele 9 si 19, in schimbul unei taxe de 5 SG$ (1 SG$ pentru studenti si pensionari).
Ȋn Gradina de Orhidee trebuie doar sa fii pregatit cu o extra baterie incarcata la camera foto si un card de memorie urias. Fiecare floare in parte ti se va parea speciala si vei vrea sa o imortalizezi pentru a o purta cu tine acasa. Ce bine ar fi daca am putea inmagazina, la fel de usor, si superbele mirosuri care plutesc in aer – serpi verzi (care par a fi din plastic, dar sunt cat se poate de vii), broaste testoase sau iguane.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.