Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  TOP 5 functii UTILE pe care le poti face cu WhatsApp
283 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 20 sfaturi super utile
471 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top sfaturi pentru fotografii alb-negru
227 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Documente necesare pentru cumparare unei case
97 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noul design de top de taiere si cusatura pas cu pas
255 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa din copac
1.103 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Construirea unei case din paleti
308 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 idei practice in gospodarie -
136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 RECOMANDARI cand CUMPERI o CASA
116 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 sfaturi care te ajuta sa inveti engleza singur
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

TOP 4 probleme pe care vanzatorii de case le ascund

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.06.2017  Adauga la favorite 670 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
ndiferent ca esti un vanator de chilipiruri imobiliare sau te afli la prima experienta de acest fel, achizitionarea unei case poate fi plina de capcane. Chiar daca tu esti o persoana care are incredere totala in semenii sai, exista vanzatori imobiliari care incearca sa ascunda defectele proprietatilor pe care le au in portofoliu.

„Poate fi tentant pentru unii proprietari fie sa ascunda adevarul fie prin omisiune, fie prin minciuna", spune Wendy Flynn, proprietar al agentiei imobiliare Wendy Flynn Realty. Asadar, iata la ce trebuie sa fii atent in cazul in care vrei sa cumperi o proprietate Inundatii
Urmele lasate de apa nu sunt doar urate; pot indica scurgeri si, in plus, umezeala este locul ideal pentru mucegai. Iar urmele de inundatie sunt usor de acoperit cu o decorare strategica spune Frank Baldassarre, detinator al Ace Home Inspections in New York.

„Multi vanzatori incearca sa ascunda urmele intruziei apei, ca de exemplu in subsol unde pun un dulap sau altceva asemanator. Ar trebui ca intotdeauna sa ii ceri vanzatorului sa mute putin mobila si sa privesti cu atentie in spatele ei. Daca observi ceva suspect – un miros urat, sau urme de apa este ok sa ceri sa fie indepartata toata mobila pentru a vedea ce se ascunde in spatele ei", atrage atentia Baldassarre.

O alta tactica de a ascunde ravagiile facute de apa este vopsitul proaspat.

„Intotdeauna intrebati proprietarul cand a zugravit/vopsit ultima oara casa. Daca s-a intamplat in urma cu un an atunci, probabil, ca nu incearca sa ascunda nimic", a mai punctat Baldassarre.





O fundatie subreda
Daca vopseaua casei pare un pic diferita de cea din jurul cadrului usii sau a ferestrelor priveste cu atentie peretii pentru a vedea daca nu exista crapaturi pe ei. Crapaturile pot indica probleme semnificative ale fundatiei lucru care se poate dovedi periculos si costisitor pentru potentialii cumparatori, sustine Flynn.

O fundatie slaba este dezvaluita de faptul ca usa nu se inchide prea bine, sau usile dulapurilor au aceasta problema. De asemenea, daca ai impresia ca podeaua „o ia la vale" in timp ce te misti pe ea „e clar ca trebuie sa cauti o alta proprietate" sustine Flynn.



Afla tot ce trebuie sa stii ca sa ajungi la casa mult visata, cu costurile cele mai eficiente si sub supervizarea ta, din Ghidul scris de specialistii Sfatulparintilor.ro intitulat “Cum sa ai casa visata cu minime costuri si calitate maxima".



Vecini problematici
Caine care urla, adolescenti rokeri, clacsoane neintrerupte – toti acesti factori iti pot alunga pe potentialii cumparatori. Tocmai de aceea unii proprietari incearca sa ascunda aceste situatii prin alegerea timpului in care poate fi vizionat imobilul sau prin negocieri intense cu vecinii.

„Cunosc proprietari care au vorbit cu vecinii lor sa-si tina inchise animalele zgomotoase in timpul vizitei posibililor cumparatori sau prin stabilirea strategica a orelor de vizite", spune agentul imobiliar Carrie Benuska


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.