Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum corectezi opt greseli obisnuite de frumusete
1.656 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tendinte machiaj 2017 -
969 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5D Cat Eyes Magnetic Gel Polish Nail Art Tutorial
137 vizite - 0 comentarii
adaugat de Bianca
 
  Make-up -: Machiaj de club
1.259 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O manichiura ca la salon, la tine acasa
1.392 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM FACEM SAMPON PENTRU PAR GRAS-
393 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj la + 30 de grade
2.175 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Carne in regimul alimentar al bebelusului
734 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Daca te-ai SATURAT de dezordine
214 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj de zi pt satene/brunete
2.093 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Parfumuri

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.06.2017  Adauga la favorite 885 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cum iti gasesti parfumul potrivit personalitatii tale? Chiar daca ai mai multe parfumuri preferate, sigur iti doresti acea aroma care sa fie asociata cu tine.
Si sigur vrei sa stii cum iti gasesti parfumul potrivit personalitatii tale. Asa ca citeste mai jos ce spun cei de la All Womens Talk despre cum sa depistezi care este parfumul potrivit tie!
1. Ce anotimp preferat ai?
Chiar daca iubesti multe arome, ti-ar placea sa ai parfumul tau. Sa te “anunte" cand intri intr-o incapere. Dar cum iti gasesti parfumul potrivit? Gandeste-te care este sezonul tu preferat. Daca adori vara, alege notele proaspete, florale. Daca iti place iarna, alege un parfum cu note calde, adanci.
2. Da-ti voie sa explorezi din cand in cand
Daca iti alegi un parfum al tau nu inseamna sa nu-ti dai voie sa mai inceri si alte arome. De altfel, incearca tot ce iti pica in mana si astfel iti poti rafina gusturile. Si iesi din rutina!
3. Cum iti gasesti parfumul potrivit? Documenteaza-te bine!
In primul rand, ca sa iti gasesti parfumul ce ti se potriveste, invata terminologia de domeniu. Astfel te poti documenta ce aroma ti s-ar potrivi. De exemplu, exista o diferenta mare intre apa de parfum si apa de toaleta.
Apa de toaleta este mai concentrata decat apa de parfum. Asa ca, pentru a sti cum iti gasesti parfumul potrivit, gandeste-te bine daca vrei o aroma ce tine toata ziua sau ceva mai subtil?
4. Exprima-te!
Nu alege un parfum doar pentru ca este popular in momentul cand cauti. Nu merge dupa multime, nu alege ce vrea majoritatea! Incearca sa gasesti ce te diferentiaza! Ce exprima mai mult cine esti tu.
5. Nu grabi procesul!
Intensitatea si vibratia unui parfum se schimba in timp. Asa ca inainte de a iti cumpara un parfum pe care sa il tii mult timp, fa cat mai multe teste si vezi cum se simt notele parfumului ales mai tarziu, pe pielea ta.
6. Nu tine cont decat de parerea ta
Multe parfumuri miros diferit de la om la om. Nu te lasa cucerita de cum miroase un parfum pe prietena ta, pentru ca ph-ul pielii tale ar putea sa-l schimbe. Si nu te lasa descurajata daca prietena ta cea mai buna iti spune ca nu ii place parfumul ales de tine.
Pana la urma, tu trebuie sa stii cum iti gasesti parfumul potrivit pentru tine, care sa-ti placa tie. Nu trebuie sa impresionezi pe nimeni cu pretul fericirii tale.
7. Alege in functie de varsta!
Este foarte probabil ca parfumul care iti placea in adolescenta sa nu se potriveasca cu ce iti doresti acum, la maturitate. Si, pana la urma, testeaza cu fiecare an alte si alte arome, ca sa te redescoperi!


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.