Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ce spun unghiile despre sanatatea ta
74 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TOP 5 ALIMENTE LA CARE TREBUIE SA RENUNTI
228 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 Sfaturi, cum sa iti Intretii sanatatea mintala
337 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TOP 5 ALIMENTE LA CARE TREBUIE SA RENUNTI
176 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Uite cum guma de mestecat iti poate salva sanatatea
301 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Scapa de stres cu vitamina C
581 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bicarbonat de sodiu si lamaie pt tatru
470 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  30 de beneficii extraordinare ale apei cu lamaie
67 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Scapa de celulita !
784 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  PREDIABET
112 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

CUM ITI POATE AFECTA GELUL DE UNGHII SANATATEA!

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.04.2017  Adauga la favorite 1.253 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Intr-o lume atat de agitata unde aspectul fizic primeaza de multe ori suntem nevoiti sa alegem proceduri simple si cu efect de lunga durata. Cand nu ai timp sa mergi saptamanal la salon sau cand vrei sa pleci in vacanta si-ti este teama ca oja nu va rezista, te vezi nevoita sa apelezi la oja semipermanenta sau la un gel de unghii. Tu stii la ce riscuri te expui prin aceasta procedura?
Unghiile cu gel sunt asemanatoare cu unghia naturala. Practic gelul care este pe baza de acril imbraca unghia, dandu-i un aspect natural frumos si de durata.
Acrilul are in componenta lichid si pudra de monomer. Aceste substante formeaza un fel de rasina tare care da aspectul natural al unghiei dupa aplicare.
Favorizeaza aparitia cancerului de piele
Este important ca, inainte sa pasesti intr-un salon, sa stii ca acest ritual de infrumusetare iti poate pune sanatatea in pericol. Acest avertisment vine din partea dermatologilor, care atrag atentia ca aplicarea gelului pe unghii predispune la aparitia cancerului de piele.
Conform unui studiu publicat de site-ul Daily Mail, oamenii de stiinta de la Scoala de Medicina din cadrul Universitatii New York, coordonati de dr. Chris Adigun, specialist in dermatologie, spun ca unghiile false reprezinta pe termen lung un risc pentru sanatate:
„Femeile care isi pun unghii false din gel ar trebui sa ia in considerare faptul ca se expun cancerului de piele", a declarat dr. Adigun. Specialistul a mentionat ca lampa utilizata pentru a usca gelul aplicat pe unghii este cea care creste riscul de cancer de piele, deoarece emite raze ultraviolete.
Iti distrugi unghiile naturale
Aplicarea frecventa a gelului pe unghii va duce in scurt timp la macinarea unghiilor naturale. Lumina ultravioleta provoaca imbatranirea prematura a pielii, iar celulele naturale de cheratina sunt distruse.
„Fie ca este vorba de acril, fie de gel, ambele substante distrug cimentul intercelular care leaga intre ele cheratinocitele, celulele unghiei. O alta problema a unghiei false este aceea ca distruge zona vie de unde se hraneste unghia naturala, mai exact acea parte de unghie de sub cuticule", spune prof. dr. Anca Zbranca.
Unghia naturala, odata aplicat acrilul sau gelul pe ea, nu mai respira, si, asemeni parului, se usuca in timp, se exfoliaza si cade.
Un alt dezavantaj al aplicarii gelului este acela al costului. Aceasta operatiune poate ajunge si pana la 300 de ron. Pe langa pret, gandeste-te si la faptul ca trebuie sa suporti mirosul de acril din timpul aplicarii, substanta care nu este benefica pentru sanatatea ta.
Inaintea aplicarii si de fiecare data cand optezi pentru un alt model, unghia ta naturala trebuie pilita, distrugand in acest fel orice forma de protectie a ei.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.