Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Trucuri ciudate pentru a slabi.
1.343 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa supravietuiesti un accident de avion care ia foc
1.433 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa evtati "furtul identitatii"
1.028 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TRUCURI PSIHOLOGICE incredibile
292 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  4 pasi spre organizarea corecta a timpului
615 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ne aparam de insecte?
120 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CONSERVELE
839 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi japoneze
1.560 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Conservele-sfaturi practice
522 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Despre conservele din comert
982 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

5 locuri in care oamenii sunt platiti sa locuiasca

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.09.2016  Adauga la favorite 551 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Putini stiu ca exista numeroase locuri in lume unde, dintr-un motiv sau altul, oamenii sunt incurajati sa locuiasca acolo si sa lucreze in timp ce le este oferita o suma de bani.
Pentru a evita orice indoiala, iata o lista cu cateva dintre locurile in care ti se poate oferi fantastica oportunitate de a experimenta noi lucruri in viata intr-o cultura diferita.
Detroit, Michigan, SUA. Cunoscut si sub numele de “Parisul din Vest", detine un program numit Challenge Detroit prin care se ofera suma de 2.500 de dolari pentru a locui si lucra in acest oras.
Alaska, SUA. Daca iubesti iarna, peisajele pline de zapada si linistea care te vor putea inconjura atunci este locul ideal care te va face sa te simti ca acasa, chiar si la temperature scazute. Singura conditie pentru a primi o suma speciala de la guvern este de a locui in Alaska minim un an.
Cascada Niagara, New York, SUA. Iata inca o oportunitate de a trai intr-una dintre cele mai frumoase locuri care-ti taie respiratia si, totodata sa fii platit pentru asta. Guvernul ofera 7 mii de dolari pentru o perioada de doi ani de zile.


Ponga, Asturias, Spania. Acest orasel este localizat in nord estul Spaniei si este unul dintre cele mai vechi orase. Pentru a atrage tinerii si pentru a intari economia locala, guvernul ofera fiecarui cuplu care se muta aici 3 mii de euro. Pe langa asta, alti 3 mii de euro sunt platiti pentru fiecare copil pe care-l au in timp ce locuiesc aici.
Curtis, Nebraska, SUA. In micul oras din Curtis, Nebraska, exista o solutie: poti locui gratuit daca oferi in schimb autoritatilor o idee buna de a imbunatati infrastructura locala sau cultura.
Orasul care are prea multe locuri de munca, prea multe case vacante, dar nu are destul de multi oameni
O localitate mica din Noua Zeelanda are o problema mai putin intalnita....are prea multe locuri de munca, prea multe case vacante, dar nu are destul de multi oameni, scrie The Guardian.
Asadar, mica localitate numita Kaitangata, din South Island, a lansat o campanie pentru a atrage noi rezidenti. Cum incearca sa convinga ca oamenii sa vina acolo? Simplu. Oamenii care se hotarasc sa se mute in Kaitangata vor primii o casa si pamant la un pret foarte atractiv, 122.000 de lire sterline, scrie The Guardian. Bryan Cadogan, primarul al districtului Clutha din care face parte si Kaitangata, estimeaza ca sunt cam 1000 de locuri de munca vacante. Marele angajator din zona este o fabrica de procesare a laptelului.
Un fermier pe nume Evan Dick sustine initiativa autoritatilor si le ofera ajutor oamenilor care vor sa se relocheze in Kaitangata. "Sunt o comunitate de moda veche. Nu ne incuiem casele, ne lasam copii sa se joace liberi. Avem slujbe, avem case, dar nu avem oameni. Vrem ca acest oras sa devina unul viu din nou, isi asteptam pe oameni cu bratele deschise", a spus el.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.