Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sfaturi utile pentru fiecare dintre voi
386 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cu ce ne imbracam de Revelion - sfaturi de la Cristina G
1.346 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cateva sfaturi practice pentru acasa
1.168 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru o viata sanatoasa
232 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sa prepari acasa o crema naturala de protectie solara
112 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secrete si trucuri pentru BUCATARIE
523 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci un "busy board" acasa.
741 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Talisman pentru bogatie si sfaturi pentru libertate!
1.117 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 sfaturi pentru fotografii de Craciun reusite
1.285 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
02:38
  Cum sa te comporti cu partenera ....dupa sex
2.843 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

5 sfaturi pentru un Revelion reusit ,la voi acasa

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.12.2015  Adauga la favorite 964 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
1. Reconfigurati spatiul pentru tipul de petrecere de Revelion pe care il veti organiza

Dupa ce ati facut invitatiile si stiti si confirmarile, incercati sa reconfigurati pe cat posibil spatiul in care va fi Revelionul, pentru tipul de petrecere pe care il veti organiza. Daca sunteti o gasca de dansatori si vreti sa va si zbantuiti putin, asezati masa sub forma de bufet si lasati spatiul camerei centrale de petrecere cat mai aerisit. Daca va place sa stati mai mult la taclale, atunci pastrati masa cu asezare clasica, dar organizati mici colturi de povestit prin diferite zone ale casei, unde puteti amplasa mici snack-bar-uri si alte trufandale. Va asigur ca vor avea mare succes!

2. Impartiti sarcina prepararii meniului cu invitatii

Chiar daca sunteti gazda, puteti foarte bine sa ii rugati pe musafirii vostri sa aduca unul sau chiar mai multe preparate culinare. Sau puteti stabili impreuna cu ei meniul si repartiza cate un fel catre o familie. In acest mod veti economisi ceva timp pentru organizarea petrecerii si veti avea ocazia de a aprecia bunatatile facute de prietenii vostri. Daca ramaneti la prima varianta, asigurati-va, totusi, ca nu veti avea duplicate, ca sa nu va treziti aruncati in urma cu niste ani buni, pe vremea petrecerilor de Revelion din tinerete, cand mergeati la bairamul de pe 31 decembrie cu un mini platou de salata de boeuf facuta de mama si cu jumatate de cozonac drept desert, aidoma tuturor celorlalti, de altfel.

3. Mentineti atmosfera de petrecere prin muzica si jocuri

Demult, tare demult, ne uitam cu totii la programele de Revelion de la televizor sau zapam pentru a vedea ce artisti se mai perinda prin pietele in care se organizau petreceri stradale in acea seara. Acum, in pauzele de mancat, puteti sa opriti televizorul si sa porniti muzica, puteti dansa si face alaturi de copii tot felul de jocuri amuzante sau puteti scoate din dulap niste board games perfecte pentru adulti, care va vor mentine atentia si va vor introduce intr-o lume captivanta, dominata de aventura, logica, cunoastere si risc.

4. Aprovizionati-va cu artificii pentru toata lumea

La cel mai asteptat moment al serii, adica la magica ora 00:00, aveti grija sa aveti artificii sau lampioane zburatoare pentru toata lumea si in mod special pentru cei mici. Evident, trebuie sa fiti foarte vigilenti si sa ii supravegheati pe acestia din urma, dar nu puteti nega ca nu veti fi si voi peste masura de incantati daca veti manevra o asemenea luminita de sarbatoare.

5. Pregatiti o camera de somn pentru copii

La scurt timp dupa ce se sting artificiile, dispar de pe cer lampioanele, iar sampania cu sau fara alcool se termina din pahare, Mos Ene se infiinteaza pe la genele celor mai mici participanti la petrecere. De aceea, pregatiti din timp o camera pentru ei; se vor bucura teribil sa chicoteasca inainte de culcare si sa doarma ca soldateii unul langa altul. Chiar daca peste cateva ore parintii ii vor lua in brate si vor pleca impreuna acasa, putina odihna nu poate decat sa fie benefica pentru prichindeii care s-au zbenguit toata seara si care au gustat, la fel ca si voi, aceasta petrecere nemaipomenita de Revelion.

La multi ani!


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.