Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Legea pamantului ep 18,19Turcia-2013
2.172 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  LUMEA DIN INTERIORUL PAMANTULUI,
807 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Legea pamantului (SUA 1976) Western / 96 minute
1.498 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Lale Episodul 29
781 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lale Episodul 34
753 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lale Episodul 28
723 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lale Episodul 30
719 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lale Episodul 35
652 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lale Episodul 37
649 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lale Episodul 6
629 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Legea Pamantului episodul ep.37, 38, 39

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.09.2015  Adauga la favorite 1.174 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (2 voturi )
Nota IMDB: 4.1
   
 
Nota IMDB: 4.1
Kureysa se trezeste de dimineata si vede camera goala a fiicei ei. I se face rau si plange crezand ca Kadir a omorat-o deja. Dicle are mustrari de constiinta pentru ca din cauza ei a actionat Emin Ali in acest fel. Dar Kadir nu poate sa-si omoare sora si o aduce inapoi acasa. Celil este trimis dupa Emin si se vor pregati de nunta. Dyiar recunoaste doar in fata lui Dicle ca Emin Ali a violat-o.



Halil si Leyla se intorc acasa cu un transport de legume si fructe la piata oraselului. Imediat dupa ce Leyla ajunge la casa ei, apare Selin la poarta cu o valiza mare, venita in vizita. Ceylan se intoarce inapoi cu misiunea incredintata de Hasan sa-l atraga pe Kadir intr-o capcana si sa-l dea pe mana oamenilor acestuia. Astfel, proxenetul i-a promis fetei ca o lasa pe mama sa in viata. Cand se intalneste cu Kadir, Ceylan ii spune ca a venit inapoi si vrea sa-si reia vechea slujba. Kadir ii propune chiar sa stea la hotel, dar ea refuza. Pe tot parcursul dialogului, ea plange si uneori isi cere iertare, fiindu-i greu sa-l tradeze pe omul iubit.


Nasir le propune celor din consiliul stapanilor pe care i-a convocat, sa declare pacea dintre Bozbey si Pehlivani invalida, datorita scrisorii lui Mahmut care recunoaste ca el face puscarie pentru Omer Bozbey, care l-a omorat pe Kamil Pehlivan cand era mic. Cativa din acel consiliu nu sunt de acord cu cele propuse de Nasir si pleaca, dar majoritatea accepta invalidarea pacii si prima ei consecinta, recuperarea lui Dicle. El se duce personal la Fidan si ii citeste scrisoarea lui Mahmut, apoi Fidan o viziteaza pe Kureysa intreband-o daca e adevarat ca Omer l-a ucis pe Kamil. Kureysa evita raspunsul, apoi Fidan o ameninta ca va face totul ca fata ei, Dicle, sa revina in familia ei.


)
Imediat ce Halil afla despre consiliul convocat de Nasir vine sa-l ameninte cu moartea pentru ca a lucrat pe la spatele lui. Sultan, desi Nasir tocmai era s-o bata pentru ca avea haine noi de la croitor, vine sa-l roage pe Halil sa-i crute sotul, pentru ea si copilul ei. Dar inainte de asta, Halil observa ca-i lipseste pistolul si il ia pe al omului sau de incredere, nestiind ca al lui i-a fost luat cu intentie. Nasir se intalneste din nou cu Zilan, la locul stiut, si ea ii povesteste despre relatia dintre Gulbahar si Halil, sugerand ca daca se afla, Halil ar fi compromis.



Nasir se duce la Hasan si uneltesc amandoi sa-l omoare pe Kadir cu pistolul lui Halil - care avea amprentele lui pe el - si apoi sa lase arma acolo, ca sa fie gasita de politie si astfel Halil sa fie acuzat de crima. In urma zvonurilor despre Omer care l-a impuscat pe Kamil, Kureysa se hotaraste sa-i spuna adevarul lui Kadir, recunoscand ca de aceea l-a insurat pe el cu Zilan, fata lui Mahmut, ca sa fie asta o recompensa pentru faptul ca tatal ei este inchis pentru fapta lui Omer.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.